BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kedai2 jual TS , brocade & etc awning

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 3:26 pm

penguin wrote:

tu la tu ada yg ckp kedai bukak pkul 2........ajak hubby g pun susah tau

Naik LRT Putra turun kat Ampang Park bleh gak tp kena jln la skit Laughing

Tadi wawo sampai Kul 115 dah ramai org Shocked Tokei jual tudung pun ader. Siap berkenalan tu Razz
Back to top Go down
View user profile
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 8:43 pm

wawo wrote:
penguin wrote:

tu la tu ada yg ckp kedai bukak pkul 2........ajak hubby g pun susah tau

Naik LRT Putra turun kat Ampang Park bleh gak tp kena jln la skit Laughing

Tadi wawo sampai Kul 115 dah ramai org Shocked Tokei jual tudung pun ader. Siap berkenalan tu Razz

Along ingat nak g ari jumaat ni .. nak borong apa kain yg ada buat stok hehehe ... anyone going on Friday jom aa? after that nak pi ss2 ..
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Thu Dec 25, 2008 10:29 pm

Cepat korang g kedai thai silk tu....tgh murah ni....smp 31 dis...buat stok...ME g dah hari tu..asyik nak menulang jer kat sana....rambang mata....


dia bkk dah pagi kot sekarang(sebab dah ramai kastemer kot)


beza la kalau kat luar.......double!!!


ME g maya tadi..Maya shah alam...thai silk smeter rm40..(2ply)...nasib boleh beli 1/2 meter jeee.....
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Thu Dec 25, 2008 11:29 pm

meabadi wrote:
KORANG..

KEDAI THAI SILK TU BUKAK KUL 10 smp 6 ptg...


dah call tanya....


ade org ckp dia bkk kul 2 ptg..


ME bg la no kedau dia, kang pergi2 tutup ...dah la dr Shah Alam.. lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Sat Dec 27, 2008 11:48 am

ME kat maya shah alam tu ada jual jain jersey tak? brapa rm/m?
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Sat Dec 27, 2008 1:41 pm

Penguin...

x derla jual jerssey..thai silk aderla...smeter rm40 affraid affraid affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Sat Dec 27, 2008 4:35 pm

ye ke ingat kot ada bleh gak singah2
anyway sy dtg collect TS tu tak mlm ni esok pagi yek, kena confirm ngan cik abe sbb die keje hari ni tak tau blik pkul brapa lagi.......anything nanti sy sms / call awk
Back to top Go down
View user profile
waterlily8475



Posts : 1
Join date : 2008-12-26

PostSubject: direction pi kedai awning kat ss2   Mon Dec 29, 2008 12:57 am

salam korang...

nk mintak tlg...boleh tak bg direction camana nk gi kedai kain kat SS2 tu?
kalo dpt direction dr lrt kelana jaya...exit mana nak masuk kiri? pastu ?

tq korg..igt nk gi survey2 kain kat sana...harga dia ok tak???
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 29, 2008 8:28 am

waterlily8475 wrote:
salam korang...

nk mintak tlg...boleh tak bg direction camana nk gi kedai kain kat SS2 tu?
kalo dpt direction dr lrt kelana jaya...exit mana nak masuk kiri? pastu ?

tq korg..igt nk gi survey2 kain kat sana...harga dia ok tak???

dah ada rasanya forummer post map tu..cuba cari kat thread lain...
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 29, 2008 2:10 pm

waterlily8475 wrote:
salam korang...

nk mintak tlg...boleh tak bg direction camana nk gi kedai kain kat SS2 tu?
kalo dpt direction dr lrt kelana jaya...exit mana nak masuk kiri? pastu ?

tq korg..igt nk gi survey2 kain kat sana...harga dia ok tak???

exit masuk ke kiri bila nmpk sign ke SS2..then akan jumpa traffic light..amik kanan..then jalan trus smpi jumpa shoplots on yr left..belok kiri n u akan jumpa kedai zhouhua on yr left...gud luck!! sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 30, 2008 3:09 pm

meabadi wrote:
Cepat korang g kedai thai silk tu....tgh murah ni....smp 31 dis...buat stok...ME g dah hari tu..asyik nak menulang jer kat sana....rambang mata....


dia bkk dah pagi kot sekarang(sebab dah ramai kastemer kot)


beza la kalau kat luar.......double!!!


ME g maya tadi..Maya shah alam...thai silk smeter rm40..(2ply)...nasib boleh beli 1/2 meter jeee.....

Salam,

Baru balik dr kedai Thai tu beli lg thai silk nak buat baju plak sambil tu ader gak beli utk buat awning. Hari nie kedai bukak 2 ptg Shocked wawo plak sampai awal 1130 pg Laughing

Lastnya duk merewang ke Ampang Park Razz

Kul 205 ptg wawo nak sampai kedai tu, xde customer Very Happy cheers so dgn bersungguh-sungguhnya ku memilih kain dgn senang lenang & tanpa berpinar biji mataku ini

Tanya tokei kedai besok kul brape bukak, DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWASANYA KEDAI BESOK - 31HB DAH TOTALLY CLOSE Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 30, 2008 4:14 pm

wawo, ada ke awning nk bole di JV Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 30, 2008 4:37 pm

Adeeeeeee Very Happy

Member kat opis dah ader chop dah tp still ader lg utk JV Cool

Balik nanti nak potong & amik gambar Very Happy

Tungguuuuuu
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 30, 2008 8:40 pm

wawo wrote:
Adeeeeeee Very Happy

Member kat opis dah ader chop dah tp still ader lg utk JV Cool

Balik nanti nak potong & amik gambar Very Happy

Tungguuuuuu

ni yang tak sabo niiii
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 31, 2008 1:12 am

wawo wrote:
meabadi wrote:
Cepat korang g kedai thai silk tu....tgh murah ni....smp 31 dis...buat stok...ME g dah hari tu..asyik nak menulang jer kat sana....rambang mata....


dia bkk dah pagi kot sekarang(sebab dah ramai kastemer kot)


beza la kalau kat luar.......double!!!


ME g maya tadi..Maya shah alam...thai silk smeter rm40..(2ply)...nasib boleh beli 1/2 meter jeee.....

Salam,

Baru balik dr kedai Thai tu beli lg thai silk nak buat baju plak sambil tu ader gak beli utk buat awning. Hari nie kedai bukak 2 ptg Shocked wawo plak sampai awal 1130 pg Laughing

Lastnya duk merewang ke Ampang Park Razz

Kul 205 ptg wawo nak sampai kedai tu, xde customer Very Happy cheers so dgn bersungguh-sungguhnya ku memilih kain dgn senang lenang & tanpa berpinar biji mataku ini

Tanya tokei kedai besok kul brape bukak, DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWASANYA KEDAI BESOK - 31HB DAH TOTALLY CLOSE Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

la dah tutp bukan esok last ker .. huwaaaaa!!! wawo ko borong sume ker kain sampai dia tutup esok
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 31, 2008 8:53 am

AlongMann wrote:


la dah tutp bukan esok last ker .. huwaaaaa!!! wawo ko borong sume ker kain sampai dia tutup esok

Aaaah aku dah borong semua Very Happy Very Happy Very Happy

Issshhh issshhh aku bleh control lg nafsu shopping aku nie Very Happy

2x jer aku p sana. Yg aku beli wat baju 4 kaler yg utk awning aku byk beli yg 3 ply.

Aku tanya akak yg pakai tudung tu. Dah dia jer yg pandai ckp melayu. Masa aku p tu mmg xder customer so aku pung bermaharajalela la memilih Cool

Aku tanya akak tu besok bukak kul 2 ptg gak? Akak tu kata besok tutup terus.

Brg2 pun byk dah packing tinggal Thai Silk tu jer yg tersusun atas rak tu.
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 31, 2008 8:54 am

Zareen wrote:

ni yang tak sabo niiii

Smalam dah potong separuh dr kain yg baru beli tu. Ngantuk sgt terus tido. X sempat amik gambo Mad
Back to top Go down
View user profile
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: My Awning collections   Mon Jan 05, 2009 12:09 am

Back to top Go down
View user profile
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Thai islk - stripe an flowery   Mon Jan 05, 2009 12:17 am

Back to top Go down
View user profile
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Thai silk - stripe and flowery   Mon Jan 05, 2009 12:27 am

Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Jan 05, 2009 12:58 pm

AlongMann wrote:

alooo...takmo jv ke jy sumer tu..
takmo dating kt kedai kak keah ke..hehe
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Jan 05, 2009 2:46 pm

evabobbie wrote:
AlongMann wrote:

alooo...takmo jv ke jy sumer tu..
takmo dating kt kedai kak keah ke..hehe

heheh bleh .. stripe ngan creamy tu banyak ...

Back to top Go down
View user profile
adiqsu



Posts : 79
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Jan 05, 2009 4:45 pm

along,

yg stripe n pink brocade tu open for JV lagi ka?ada lagi ka. check PM.
Back to top Go down
View user profile
myiman



Posts : 2
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Jan 05, 2009 5:19 pm

alongman check pm ek..tq
Back to top Go down
View user profile
melati putih
Peniaga


Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 40
Location : kajang

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Jan 05, 2009 6:07 pm

AlongMann wrote:

cantik...yang belang2 tue. nampak soft sangat warna dia
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Today at 2:24 am

Back to top Go down
 
Kedai2 jual TS , brocade & etc awning
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Brocade Dorothy Thorpe d485
» Brazilian raintree (before and after)
» Shohin Nerifolia
» Another of my Penjin Project..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: