BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kedai2 jual TS , brocade & etc awning

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Mar 17, 2010 5:09 pm

nak tanya kain corduroy beli kat mana ye? sy ada beli corduroy kat zhohua ss2, tp tak byk choice, kat mana yg byk?

penah pegi jakel kl, tanya corduroy, then dorang tunjuk yg kat tingkat paling tinggi tu, 1000++/meter.. mak oii, mahalnya, sy n hubby tergelak je la, hehe kelakar. inform ye, sapa2 yg tahu
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Thu Mar 18, 2010 10:29 am

ada org bagitahu jakel dah ada jual corduroy harga RM45-55 (belum diskaun) tapi deeda pun belum tengok sendiri camnner material kat Jakel tu... corduroy ni banyak jenis and ketebalan.... deeda tgh cari yg tak payah letak bakrum.... deeda ada test beli sikit corduroy dari luar.. cantik gak materials dia, next time boleh jual kat sini

Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Thu Mar 18, 2010 11:01 am

lawanya yr corduroy collection, mana beli ni? nak beli jugak.. suka la corduroy, bila pakai terletak je awning tu, share-share ye.. hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Thu Mar 18, 2010 11:14 am

nazirah30 wrote:
lawanya yr corduroy collection, mana beli ni? nak beli jugak.. suka la corduroy, bila pakai terletak je awning tu, share-share ye.. hehe Laughing
Yg beli dari China... just nak tunjuk contoh jer. Dah takde stok utk dijual.. next round kalau ke China lagi boleh la beli lagi...
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
chickengold92



Posts : 18
Join date : 2010-10-10

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Oct 20, 2010 2:45 pm

makna nye 1m kain dibahagi 2 so each person get 1/2m la tau.........
ME bleh ke cadangan ni?



?????? ???
dream interpretation dictionary
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Today at 8:19 am

Back to top Go down
 
Kedai2 jual TS , brocade & etc awning
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Brocade Dorothy Thorpe d485
» Brazilian raintree (before and after)
» Shohin Nerifolia
» Another of my Penjin Project..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: