BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Mon Aug 02, 2010 1:17 am

hai..
Me nak bukak topik ni ..pada sesiapa yang berminat nak beli tudung....mencari apa2 yang spesific..blh letak pertanyaak kotang kat thread ni...

kepada peniaga yang ade item tersebut blh respon ye..

tq!!!

_________________
http://meabadi.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Mon Aug 02, 2010 1:23 am

OK ME mula dulu ye..

ME tgh cari anak tudung pendek(inner ) yang berawning....dah tudung chiffon ade sesiapa jual tak?

_________________
http://meabadi.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Tue Aug 03, 2010 11:35 am

ME..lama tak nampak..tak jahit tudung dah ke..baby dah besar?
Back to top Go down
View user profile
rzjs



Posts : 3
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Sun Aug 08, 2010 4:15 pm

mea, kat wmdc banyak jual camtu..

Saya mencari:

1. kain2 chiffon utk buat tudung
2. kain lycra dwitone (bukan pelangi) utk jahit tudung.


tqvm
Back to top Go down
View user profile
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Saya mancari, awning kodroi..   Fri Sep 24, 2010 12:36 pm

Ada sesiapa jual material kodroi untuk buat awning tudung tak? tolong respon ye...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cha



Posts : 25
Join date : 2009-02-06

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Tue Oct 26, 2010 11:32 am



salam
saya mencari hiasan (macam plat besi ker) yg macam cam di tepi tudung najjah kat atas tuh... ada sesiapa tau kat mana ada jual tak?

saya nak jahit kat baju la... tak larat nak jahit manik... rasanya if ada jual plat tu, best gak jahit kat hujung baju...

any info? TQ
Back to top Go down
View user profile
lengloii



Posts : 41
Join date : 2009-11-21
Location : kedah vs klate

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Sat Oct 30, 2010 11:17 pm

saya nak tanya.. tahu tak awning yg jenis keras?masuk mesin pun lentik lg hujung tudung tuuuu..

sebab saya ada tgk tudung tu..keras sehhh awning dia.rege dlm 70-80 hengget..tak sanggup...

so sesapa ada info tolong inform ekkk...
Back to top Go down
View user profile
sheenkys



Posts : 7
Join date : 2010-11-21
Age : 30
Location : terengganu

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Sun Nov 21, 2010 10:50 pm

saya ada jual tudung awning jnis t-shirt.limited edition.mcm2 warna.awning dia dari kain thai silk.sangat menarik dan sangat selesa.hargapon murah jek.

berminat?jom tgk kt http://leynshawl.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://leynshawl.blogspot.com/
dyshop



Posts : 2
Join date : 2010-12-08

PostSubject: inner rm5..   Wed Dec 08, 2010 11:17 pm

salam..

silalah ke blog saya untuk lihat inner(handmade)..dyshop
harga murah dan berpatutan..Smile

wsalam.. I love you
Back to top Go down
View user profile
dla



Posts : 2
Join date : 2010-08-12
Age : 29
Location : Rawang, Selangor

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Mon Dec 27, 2010 5:05 pm

dla ade jual inner custom made...
shawl pn ade gk...
bole view my blog kt cni Wink
http://testatelissia.blogspot.com
spe2 yg nk borong, di alu2kn....



rm15/pc


rm15/pc


rm18/pc


rm18/pc

Back to top Go down
View user profile http://www.testatelissia.com/
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?   Thu Dec 30, 2010 1:32 pm

Kami di N Teq Gallery menawarkan tudung awning yg berkualiti, sejuk dan lembut setanding Ariani dengan pelbagai pilihan awning dan warna dengan harga yg berpatutan bermula RM24/satu.

Jom singgah N Teq Galeri!http://nteqgallery.blogspot.com/


Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
cikgujue



Posts : 15
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : Gombak Selangor

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Fri Dec 31, 2010 9:40 pm

Salam...
sy mencari tudung syria tp yg jenis inner melekat terus atau dijahit terus kat outer...yg jenis sarung jer..so x payah nak pakai inner yg ketat kadang2 sampai sakit telinga. Kadang2 inner tu leh terangkat sampai nampak anak rambut kat telinga..so cerewet Mad Mad . So sy cari yg jenis melekat terus tu..

Sape2 ade jual or amik tempahan syria jenis tu leh sms sy at 013 3941002 @ email sy at zulhazlinamatzin@gmail.com Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Fri Dec 31, 2010 10:15 pm

Salam.

CikguJue, awk ambil size yg ketat sket kot..itu yg sakit tu ble pakai. Cuba cari yg loose sket. Kalau tak silap, ada je yg outer terus, tp mmg melekat kt muka terus...kiranya tak pakai inner syria pon xpe. Tapi syg nye galeri kami tak ambil yg tu..=).

Jenguklah blog kami-->http://nteqgallery.blogspot.com/. Tudung kami diambil dari gedung yg terkenal, bwh sket je dr Ariani. Kain lembut+sejuk tp harga lebih berbaloi =)
Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
shoppingvalley



Posts : 8
Join date : 2009-06-06

PostSubject: Jom visit Butik Emilia..   Thu Jan 13, 2011 12:43 am

Salam,

You all dijemput untuk melawati butik kami di

EMILIA

No71, Jalan Equine 9,

Taman Equine, Bandar Putra Permai,

43300 Seri Kembangan,

Selangor D. E.


Business Hours:

Tuesday til Sunday: 11am - 8pm

http://shoppingvalley.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
qistinaqaseh



Posts : 28
Join date : 2009-11-15
Age : 34
Location : Damansara

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Tue Mar 22, 2011 11:40 am

saya nak cari tudung awning brocade & juga nak cari tudung velvet..saya nak beli ngan harga borong..coz nak beli byk...bole bagi quatation?/ huuh
Back to top Go down
View user profile http://qistinaqaseh.blogspot.com
norazizahhashim



Posts : 2
Join date : 2011-03-27
Age : 34

PostSubject: Awning Brocade   Sun Mar 27, 2011 4:13 am

Salam,

Boleh tgk kat sini tudung yang ada awning brocade. Harga borong pun ada dinyatakan sekali.

http://tudungmalaysia.blogspot.com/search/label/Awning%20Brocade
Back to top Go down
View user profile http://tudungmalaysia.blogspot.com
izz idzwan



Posts : 22
Join date : 2011-06-19

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Sun Jun 19, 2011 1:28 am

qistinaqaseh wrote:
saya nak cari tudung awning brocade & juga nak cari tudung velvet..saya nak beli ngan harga borong..coz nak beli byk...bole bagi quatation?/ huuh

tudung velvet, i jual RM18 (min 10pcs)..

kalau ok, email saya izz11collection.gmail.com
Back to top Go down
View user profile
cutehayuna closet



Posts : 5
Join date : 2011-06-02

PostSubject: jual shawl harga borong....clearance sales   Thu Jun 30, 2011 7:16 pm

Laughing ada jual shawl murah2...nak let go jer harga borong...sesiapa minat boleh kontek kita yer....

ayu 012-5040086

Very Happy

kalau nk tgk boleh tgk di fb cutehayuna closet kt album new arrival shawl....

sy bagi harga murah jer....harga borong...urgent yer...
Back to top Go down
View user profile
tudungborong.com



Posts : 13
Join date : 2011-08-13

PostSubject: Pemborong,Pembekal tudung Lycra paling menarik,murah,pelbagai jenis design.   Fri Sep 09, 2011 4:48 pm

Salam,

Kunjungi website kami di www.tudungborong.com. Pelbagai jenis tudung dengan pelbagai jenis design. sume harga borong.

tq.
Back to top Go down
View user profile
ct_adah



Posts : 13
Join date : 2011-05-05
Age : 29
Location : penang

PostSubject: mencari tudung syria arab de salma xclusive   Sat Feb 11, 2012 3:00 pm

Salam..

tau x mana nk cr pilihan yg byk tudung de salma ni? kebanyakan yg jmpa size m..kalu bole nk l atau xl..awning dia sgt best..xmelekap kt muka sgt..
Back to top Go down
View user profile
penjual.wonderbutik



Posts : 6
Join date : 2011-03-17
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Fri Mar 02, 2012 11:27 pm

Assalamualaikum,

Kalau ada yg berminat nak borong/retail Shawl Chiffon Lace, Shawl Chiffon Ropol & Bawal Sulam Crown. Boleh la klik Facebook saya di bawah Smile Harga murah2 saja. Anda pasti berpuas hati!

Suka tudung? Klik sini!
<--WONDERBUTIK-->
Back to top Go down
View user profile http://wonderbutik.blogspot.com/
pooh83



Posts : 5
Join date : 2010-06-03

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Thu Apr 12, 2012 12:31 pm

salam..saya mencari org yg mengambil tempahan utk jahitkan awning..lokasi di bandar seri putra..saya nk hantar tudung 4 segi saya utk jahit awning..ada x sesapa kat cni?
Back to top Go down
View user profile
kakeenascarf



Posts : 2
Join date : 2012-07-03

PostSubject: Cotton scarf dahn shawl dengan harga murah   Tue Jul 03, 2012 12:55 pm

Salam,

Dapatkan cotton shawl, Square scarf Cotton dan pelbagai lagi scarf yang menarik dengan harga yang berpatutan tetapi dengan dengan kualiti yang terbaik.

Cari kami di facebook - kakeenascarf
Back to top Go down
View user profile
shayat91



Posts : 5
Join date : 2012-07-12
Age : 25
Location : sungai petani

PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Thu Jul 12, 2012 11:49 pm

BAGI YANG BERMINAT MEMBELI TUDUNG BAWAL DENGAN HARGA BORONG..
KINI PEMBELIAN BORONG DIBUKA..
BOLEY MENJALANKAN JUALAN KECIL-KECILAN..
HARGA MURAH-MURAH...
TUDUNG BAWAL PELBAGAI JENIS DIJUAL DENGAN HARGA SEKODI..
KOS PENGHANTARAN PERCUMA...

TUDUNG BAWAL PLAIN - RM180 SEKODI
TUDUNG BAWAL MATAHARI - RM240 SEKODI
TUDUNG BAWAL TONE CROWN BATU - RM400 SEKODI

BERMINAT BOLEY PM OR DIRECT CONTACT 0194713761

BOLEY CARI KEDAI ONLINE KAMI = MSNS OnShop
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?   Today at 4:01 pm

Back to top Go down
 
Saya mencari.....ade sesiapa jual tak?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» Dwarf Weeping Barbados Cherry - Malpighia pendiculata
» N24 - Sandhya ka Saya Bana Suraj
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Phempis acidula

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: