BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kedai2 jual TS , brocade & etc awning

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
zam mama_rock
Peniaga


Posts : 64
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 9:06 am

ok topik ni kita share plak eh kat mana korang biasa beli thai silk awning..brocade awning dan lain..

kadang tak semestinya nak gi pon..ehehe.. jv ngan kengkawan pon dah ok.. cuma saje la share2 info

borcade yg cantek biasa nye kat zhouhua SS2 pon ada.. yg murah kat kamdar la..tapi lmited

TS plak korang beli kat ne???
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 9:09 am

zam mama_rock wrote:
ok topik ni kita share plak eh kat mana korang biasa beli thai silk awning..brocade awning dan lain..

kadang tak semestinya nak gi pon..ehehe.. jv ngan kengkawan pon dah ok.. cuma saje la share2 info

borcade yg cantek biasa nye kat zhouhua SS2 pon ada.. yg murah kat kamdar la..tapi lmited

TS plak korang beli kat ne???

Salam zam..
saya beli thai silk kat nagoya tesco kajang, RM 6 per meter..kat situ kena beli min 1 meter..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 9:10 am

Nak jawab lah...

ME beli kat kedai thai silk kat city square depan ampang PARK tu.....

kedai tu ade less 50%...semeter dalam rm20,RM25.......minimum blh beli semeter...

tp sale sampai 31hb je coz kedai tu nak tutup pindah tempat lain....



tp kalau malas ME g maya sek 9 shah alam jer....kat maya boleh beli suku meter....semeter dalam rm40............... affraid affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
anishilmi



Posts : 66
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 9:34 am

k yana wrote:
zam mama_rock wrote:
ok topik ni kita share plak eh kat mana korang biasa beli thai silk awning..brocade awning dan lain..

kadang tak semestinya nak gi pon..ehehe.. jv ngan kengkawan pon dah ok.. cuma saje la share2 info

borcade yg cantek biasa nye kat zhouhua SS2 pon ada.. yg murah kat kamdar la..tapi lmited

TS plak korang beli kat ne???

Salam zam..
saya beli thai silk kat nagoya tesco kajang, RM 6 per meter..kat situ kena beli min 1 meter..

murahnyer RM6 jer semeter Shocked
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 10:02 am

anishilmi wrote:
k yana wrote:
zam mama_rock wrote:
ok topik ni kita share plak eh kat mana korang biasa beli thai silk awning..brocade awning dan lain..

kadang tak semestinya nak gi pon..ehehe.. jv ngan kengkawan pon dah ok.. cuma saje la share2 info

borcade yg cantek biasa nye kat zhouhua SS2 pon ada.. yg murah kat kamdar la..tapi lmited

TS plak korang beli kat ne???

Salam zam..
saya beli thai silk kat nagoya tesco kajang, RM 6 per meter..kat situ kena beli min 1 meter..

murahnyer RM6 jer semeter Shocked

byk jenis thai silk ni..tapi yg 6 hengget ni pon, k yana rasa dah ok sangat2...
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 10:19 am

k yana wrote:
anishilmi wrote:
k yana wrote:
zam mama_rock wrote:
ok topik ni kita share plak eh kat mana korang biasa beli thai silk awning..brocade awning dan lain..

kadang tak semestinya nak gi pon..ehehe.. jv ngan kengkawan pon dah ok.. cuma saje la share2 info

borcade yg cantek biasa nye kat zhouhua SS2 pon ada.. yg murah kat kamdar la..tapi lmited

TS plak korang beli kat ne???

Salam zam..
saya beli thai silk kat nagoya tesco kajang, RM 6 per meter..kat situ kena beli min 1 meter..

murahnyer RM6 jer semeter Shocked

byk jenis thai silk ni..tapi yg 6 hengget ni pon, k yana rasa dah ok sangat2...

yg kat nagoya ni 2ply ke 1 ply ek kat yana?
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 10:27 am

aleiz, k yana tak tau 2 ply or not, but die 1 kaler je..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:04 pm

susah btul nak cari TS ni.........anyone nak g city square ke? bleh share2 bli, nak cari dlm 1/2m
Back to top Go down
View user profile
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:07 pm

ofis i dekat bangat dengan City Square...tp busy giler skarg x sempat nak menjengah ke sana ....insyaallah akan ku jejaki gak esok lusa ker...
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:11 pm

PENGUIN..


ESOK Myb ME g....

nak bli apa???



leh share2.......
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:14 pm

ME, city square kat mane.. ampang park ker.. sebelah ek..
byk ke kain jersey kat sana.. atau byk thai silk je..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:16 pm

THAI SILK ONLY..

depan ampang park yang dekat nikko hotel tu
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 2:52 pm

meabadi wrote:
PENGUIN..

ESOK Myb ME g....
nak bli apa???
leh share2.......

yup bleh share2.........ME nak g cari color apa?
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 3:24 pm

kalau ada lagi sapa2 nak share bli 1/2m bleh kita buat list kan, pastu sapa yg tlg g blikan tu kita tong2 la byr parking die.........ok tak?
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 6:04 pm

penguin wrote:
kalau ada lagi sapa2 nak share bli 1/2m bleh kita buat list kan, pastu sapa yg tlg g blikan tu kita tong2 la byr parking die.........ok tak?

ok..penguin..setuju..setuju....cadangan ditutup.....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 6:06 pm

kat mane agaknyer nak cari kain brocade ek?...kengkawan..leh bagi info x?
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 6:54 pm

Zareen wrote:
penguin wrote:
kalau ada lagi sapa2 nak share bli 1/2m bleh kita buat list kan, pastu sapa yg tlg g blikan tu kita tong2 la byr parking die.........ok tak?

ok..penguin..setuju..setuju....cadangan ditutup.....

makna nye 1m kain dibahagi 2 so each person get 1/2m la tau.........
ME bleh ke cadangan ni?
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 6:55 pm

Zareen wrote:
kat mane agaknyer nak cari kain brocade ek?...kengkawan..leh bagi info x?

kat ss2 ada, kamdar ada, nagoya ada, jakel ada..........
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Mon Dec 22, 2008 8:02 pm

penguin wrote:
Zareen wrote:
kat mane agaknyer nak cari kain brocade ek?...kengkawan..leh bagi info x?

kat ss2 ada, kamdar ada, nagoya ada, jakel ada..........

thanks...penguin..lap u
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 23, 2008 6:14 pm

KORANG..

KEDAI THAI SILK TU BUKAK KUL 10 smp 6 ptg...


dah call tanya....


ade org ckp dia bkk kul 2 ptg..
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
melati putih
Peniaga


Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 40
Location : kajang

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Tue Dec 23, 2008 9:39 pm

ada sale lagik ek kat city square tue..
betul2 depan ampang park ker me??
errrrr wonder la pulak...mmmm....
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
adiqsu



Posts : 79
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 12:59 am

ampang park? city square? sales kain apa ek?
dkt ngn ofis juga ni?
ada mcm2 kain ka..
sorry u alls..terjah je ni..
saya budak baru di sini..
salam perkenalan.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 1:36 pm

meabadi wrote:
KORANG..

KEDAI THAI SILK TU BUKAK KUL 10 smp 6 ptg...
dah call tanya....
ade org ckp dia bkk kul 2 ptg..

tu la tu ada yg ckp kedai bukak pkul 2........ajak hubby g pun susah tau
Back to top Go down
View user profile
AcikAmong



Posts : 99
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 2:20 pm

Kat MAYA Mydin Mall USj pun ada gak Thai Silk. semeter RM40. Tapi benci tak boleh beli 1/2 mtr atau 1 mtr. Min kena beli 2 mtr.
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Wed Dec 24, 2008 3:21 pm

melati putih wrote:
ada sale lagik ek kat city square tue..
betul2 depan ampang park ker me??
errrrr wonder la pulak...mmmm....

Salam,

Wawo baru je balik dr kedai Thai tu. City square tu kat sebelah Crown Princess Hotel. Kedai tu kat LG floor kat Toy 's Rus. Kedai tu kat dpn ader jual perabot kayu masuk je dari pintu dah nampak bhg kain thai silk tu. Macam2 ader rabun mata cyclops

Kedai tu sale sampai 31hb rasanya. Sale sampai 50%. Harga asal ader RM50 ader RM40.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kedai2 jual TS , brocade & etc awning   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
Kedai2 jual TS , brocade & etc awning
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Brocade Dorothy Thorpe d485
» Brazilian raintree (before and after)
» Shohin Nerifolia
» Another of my Penjin Project..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: