BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share | 
     

     Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
    AuthorMessage
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Jul 15, 2010 9:40 am

    MekNa wrote:
    bole la kita blajau jait baju kurung lak dgn baju mayu lak ni ek...

    Mek,

    sejak terjebak ngan Tudung nih, bukan kata nak buat kelas bj kurung, nak siapkn bj kurung sendiri pun liat....ekekke...
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Jul 15, 2010 9:41 am

    Umie Batrisyia wrote:
    heheh..dh agak,,,mesti nak siapkan tempahan....ok slamat bjuang...

    sy br nak stat nih...hihihih


    muahahah...berjuang habis2an umie...insyaallah kiter jumpa 31/7 nanti ekkk...
    Back to top Go down
    View user profile
    Umie Batrisyia



    Posts : 8
    Join date : 2010-05-07
    Age : 40
    Location : Seri Kembangan, Selangor

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Jul 15, 2010 9:51 am

    insyaAllah kak...kite jumpe 31/07 ni ekkk!!..
    Back to top Go down
    View user profile
    Umie Batrisyia



    Posts : 8
    Join date : 2010-05-07
    Age : 40
    Location : Seri Kembangan, Selangor

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Jul 15, 2010 9:55 am

    MummyAleeya wrote:
    Umie Batrisyia wrote:
    heheh..dh agak,,,mesti nak siapkan tempahan....ok slamat bjuang...

    sy br nak stat nih...hihihih


    muahahah...berjuang habis2an umie...insyaallah kiter jumpa 31/7 nanti ekkk...


    insyaAllah ..hihihih...
    Back to top Go down
    View user profile
    mamatoetoe



    Posts : 3
    Join date : 2010-07-16

    PostSubject: hii.soory tak reti pakai forum ni.1st time masuk. mummyaleeya bole ke sy nk join kelas akak on 25th july ke dah penuh? sy takde mesin jahit, tak pandai menjahit langsung tp sy minat nak join sgt! :) waiting ur respon =)   Fri Jul 16, 2010 11:56 am

    MummyAleeya wrote:
    Salam semua,

    Insyaallah, MA akan buat 2 kelas terakhir menjelang Ramadhan nih pada 25 & 31 Julai. Pada yg dah booking, dan pm boleh confirmkan kehadiran anda yer. Pada yang berminat, sila sila la....sempat lagi nak buat tuk melaram masa raya nanti insyaallah...boleh ler adiahkan kat bakal mak mertua, mak mertua, adik kakak segala la kan...
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: 31 Julai fully booked. 25 Julai masih available.   Sun Jul 18, 2010 1:04 pm

    Salam semua,

    kelas pada 31 Julai dah fully booked yer...5 org...kelas 25 Julai masih ader kekosongan pada yg berminat...
    Back to top Go down
    View user profile
    mamatoetoe



    Posts : 3
    Join date : 2010-07-16

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Mon Jul 19, 2010 1:36 pm

    mummy aleeya, sy bermint nk join 25 ni.. cmne ye cr nye
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Mon Jul 19, 2010 5:08 pm

    mamatoetoe wrote:
    mummy aleeya, sy bermint nk join 25 ni.. cmne ye cr nye

    Mamatoetoe,

    akak dah reply kat PM yer...ader lg kekosongan insyaallah...
    Back to top Go down
    View user profile
    ejan



    Posts : 3
    Join date : 2010-01-20

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Tue Sep 14, 2010 5:50 pm

    salam..kak lepas raya bila akak wat kelas lagi?
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Fri Sep 17, 2010 6:22 pm

    ejan wrote:
    salam..kak lepas raya bila akak wat kelas lagi?

    W'salam...


    selamat hari raya...

    insyaallah, awal Oktober akak start kelas balik....
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: KELAS TUDUNG 2 OCTOBER    Tue Sep 21, 2010 9:46 am

    SALAM SEMUA,

    INSYAALLAH KELAS PERTAMA SELEPAS BERCUTI RAMADHAN DAN RAYA AKAN DIADAKAN PADA 2 OCTOBER INI. PADA YG BERMINAT, BOLEH HUBUNGI MA TERUS ATAU LEH PM AJER YER.

    TERIMA KASIH.

    SELAMAT HARI RAYA.


    Back to top Go down
    View user profile
    kristalputih



    Posts : 2
    Join date : 2010-09-22

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Wed Sep 22, 2010 4:30 pm

    Kalo xpandai guna mesin jahit, boley join ke kak? saya minat nih flower
    Back to top Go down
    View user profile
    MekNa



    Posts : 62
    Join date : 2009-06-09
    Age : 43
    Location : USJ, Subang Jaya, Selangor

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Wed Sep 22, 2010 4:42 pm

    kalau kelas MA .. dari tak tau terus kepada PRO!!!
    Back to top Go down
    View user profile
    kristalputih



    Posts : 2
    Join date : 2010-09-22

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Wed Sep 22, 2010 4:50 pm

    Ini suda bagusss! Shocked Sy nk join la. Ader kosong lg/ PM me pelizzz...
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Sep 23, 2010 9:07 am

    MekNa wrote:
    kalau kelas MA .. dari tak tau terus kepada PRO!!!


    ekekek....yer la mek nih tau.....bergantung pada yg nak blajar tuh gak sebenarnya...kalau ader kesungguhan, insyaallah...akak cuma tolong bagi jalan jer....
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Sep 23, 2010 9:08 am

    kristalputih wrote:
    Ini suda bagusss! Shocked Sy nk join la. Ader kosong lg/ PM me pelizzz...



    salam kristal...

    insyaallah masih ader kekosongan...

    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Next class 9 & 16 oktober.   Wed Sep 29, 2010 5:42 pm

    SALAM SEMUA,

    KELAS 2 OKTOBER DAH CUKUP 3 ORG YER...NEXT CLASS PADA 9/10 (full) & 16/10 (3 KEKOSONGAN). KEPADA YANG BERMINAT, LEH PM MA TRUS YER. MEKASIH


    Last edited by MummyAleeya on Tue Oct 05, 2010 6:38 pm; edited 1 time in total
    Back to top Go down
    View user profile
    Umie Batrisyia



    Posts : 8
    Join date : 2010-05-07
    Age : 40
    Location : Seri Kembangan, Selangor

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Thu Sep 30, 2010 1:08 pm

    MummyAleeya wrote:
    MekNa wrote:
    kalau kelas MA .. dari tak tau terus kepada PRO!!!


    ekekek....yer la mek nih tau.....bergantung pada yg nak blajar tuh gak sebenarnya...kalau ader kesungguhan, insyaallah...akak cuma tolong bagi jalan jer....


    Ye betulll!!!..setujuuuuu!!!..heheh.
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Sat Oct 02, 2010 9:10 pm

    Umie Batrisyia wrote:
    MummyAleeya wrote:
    MekNa wrote:
    kalau kelas MA .. dari tak tau terus kepada PRO!!!


    ekekek....yer la mek nih tau.....bergantung pada yg nak blajar tuh gak sebenarnya...kalau ader kesungguhan, insyaallah...akak cuma tolong bagi jalan jer....


    Ye betulll!!!..setujuuuuu!!!..heheh.


    hehehe...nih umie batrisya biler nak datang beraya umah cikgu ...ekeke.....raya nak abis dah ni...nih kak ila tgh tergolek, kepenatan...lepas kelas td, rushing g open hse umah jiran...2 buah umah plak tuh..pastuh rushing balik, cousin abg dtg beraya plak...kini betisku bagaikan berbuah..ekekke....kelas arini berjalan lancar, alhamdulillah...sronok tengok anak murid happy dapat siapkan tudung jahitan sdri...tak sempat nak snap gambar klas...tgk kalau kristal putih atau ejan nak upload gamba diaorg...anak murid sorang lagi cikgi dari Tmn Melawati...

    insyaallah 9/10 & 16/10 ada kelas lagi...masih ader kekosongan pada yg berminat yer...
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Kelas tudung 24/10 & musim cuti sekolah   Wed Oct 20, 2010 9:11 am

    Salam semua...


    Pada yg berminat untuk join kelas tudung, ader 1 kekosongan untuk kelas ari ahad nih 24/10. Leh pm atau call MA terus yer.


    Untuk kelas semasa cuti sekolah nanti, dah ader yg booking tarikh...kalau ader adik2 yg nak join during school holiday nih pun, leh PM atau call MA terus nya...kekadang MA tak sempat nak jenguk forum nih...

    mekasih....
    Back to top Go down
    View user profile
    rushcollections



    Posts : 4
    Join date : 2010-10-25
    Age : 36

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Mon Oct 25, 2010 6:10 pm

    Bila nak buat lagi yer...berminat gak nak ikut....yg ni dah terlepas keretapi la plak pale
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Tue Oct 26, 2010 10:45 am

    rushcollections wrote:
    Bila nak buat lagi yer...berminat gak nak ikut....yg ni dah terlepas keretapi la plak pale


    rush,

    insyaallah 6 @ 7hb Nov ader kelas lg....
    Back to top Go down
    View user profile
    rushcollections



    Posts : 4
    Join date : 2010-10-25
    Age : 36

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Wed Oct 27, 2010 1:10 am

    MummyAleeya wrote:
    rushcollections wrote:
    Bila nak buat lagi yer...berminat gak nak ikut....yg ni dah terlepas keretapi la plak pale


    rush,

    insyaallah 6 @ 7hb Nov ader kelas lg....


    Mummy Aleeya

    boleh lah tu so far tak de plan apa2 lagi 6 dan 7......teringin nak jahit sendiri...so far tempah kat orang jer.....
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Wed Oct 27, 2010 9:03 am

    rushcollections wrote:
    MummyAleeya wrote:
    rushcollections wrote:
    Bila nak buat lagi yer...berminat gak nak ikut....yg ni dah terlepas keretapi la plak pale


    rush,

    insyaallah 6 @ 7hb Nov ader kelas lg....


    Mummy Aleeya

    boleh lah tu so far tak de plan apa2 lagi 6 dan 7......teringin nak jahit sendiri...so far tempah kat orang jer.....


    rush,

    once dah pandai buat sdri nti, u will feel betapa ruginya tk blajar awal2, tak kira la berguru atau online...wit tempahan tuh ajer dah leh beli kain tuk buat 2 helai tudung tau....

    leave me ur num yer...kat pm pun takper....once dah confirm tarikhnya, akak akan sms pada yg booking dulu, will count u in the list...klu ader kekosongan, baru akak open online...baru teringat Deepavali next week, long weekend, jumaat, sabtu ahad...takut hubby ader plan nak kemana-mana plak..

    will update u, insyaallah...
    Back to top Go down
    View user profile
    MummyAleeya



    Posts : 94
    Join date : 2009-01-07
    Age : 45
    Location : bangi/kajang

    PostSubject: KELAS TUDUNG 6 NOV 2010   Mon Nov 01, 2010 8:12 am

    SALAM SEMUA,

    INSYAALLAH...SABTU NIH 6NOV MA BUAT KELAS LAGI...KALAU ADA YANG BERMINAT, LEH PM ATAU HUBUNGI MA YER...
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum   Today at 1:25 am

    Back to top Go down
     
    Kelas Tudung di rumah - Hujung minggu @ cuti umum
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
     Similar topics
    -
    » Anzo-sama GFX Shop!

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
    Jump to: