BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share | 
     

     Peti Cadangan........

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2, 3  Next
    AuthorMessage
    meabadi
    Admin


    Posts : 544
    Join date : 2008-12-21
    Age : 35
    Location : Shah Alam Selangor

    PostSubject: Peti Cadangan........   Sun Dec 21, 2008 3:12 pm

    Memandangkan ramai yang berminat ingin mengetahui cara2 membuat tudung DIY....

    Forum ni di cipta khas untuk kita berkongsi segala-galanya mengenai tudung DIY....

    Jika terdapat sebarang cadangan ,boleh kemukakan kat sini k?


    Selamat Datang Semua.....
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    HR



    Posts : 1
    Join date : 2008-12-21

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Sun Dec 21, 2008 5:45 pm

    Nice forum.. harap dapat timba ilmu banyak2.. leh wat tudung sendiri.. Minat nak wat tudung labuh tapi elegan..
    Back to top Go down
    View user profile http://www.hrshoppe.com
    min chontoi
    Peniaga


    Posts : 617
    Join date : 2008-12-21
    Age : 36
    Location : BBB

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Sun Dec 21, 2008 9:52 pm

    definately the perfect place for DIY tudung lovers!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
    Back to top Go down
    View user profile
    adeeda
    Peniaga


    Posts : 696
    Join date : 2008-12-21
    Age : 39
    Location : PJ/KL Sentral

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Sun Dec 21, 2008 10:44 pm

    salam buat semua and syabas buat puan2 moderators dengan terhasilnya forum khas ni.. rajin betul la korang ni + kuat betul aura tadung yg satu ni
    Back to top Go down
    View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
    haz



    Posts : 19
    Join date : 2008-12-22
    Location : KL

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 8:07 am

    meabadi wrote:
    Memandangkan ramai yang berminat ingin mengetahui cara2 membuat tudung DIY....

    Forum ni di cipta khas untuk kita berkongsi segala-galanya mengenai tudung DIY....

    Jika terdapat sebarang cadangan ,boleh kemukakan kat sini k?


    Selamat Datang Semua.....
    ME...congrats on creating this forum!
    a good place utk kita2 semua yg gila buat tudung sendiri ni.... cheers cheers
    Back to top Go down
    View user profile
    cupcake
    Peniaga


    Posts : 3
    Join date : 2008-12-22

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 8:43 am

    yayy!! alien alien
    Back to top Go down
    View user profile
    k yana
    Peniaga


    Posts : 771
    Join date : 2008-12-22
    Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 8:47 am

    tahniah atas wujudnya forum ni!! best..best..
    Back to top Go down
    View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
    zam mama_rock
    Peniaga


    Posts : 64
    Join date : 2008-12-22

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 9:58 am

    puas hati forum ni sbb leh chet..eheheh
    tapi bleh tak tukar background kaler masa kita nak post tu.. kaler biru gelap..sbb haku yg rabun ni..tak leh nampak tulisan la..muahahha
    Back to top Go down
    View user profile
    meabadi
    Admin


    Posts : 544
    Join date : 2008-12-21
    Age : 35
    Location : Shah Alam Selangor

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 10:04 am

    kak Zam..

    ME tgh dok godek2 ni....cemana ntah nak di ubah...nnti ME godek2 lagi erk...kekekekeke
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    ishwish23



    Posts : 35
    Join date : 2008-12-22
    Location : Subang Jaya

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 10:52 am

    salam sumer...especially kat ME yang usahakan bukak forum ni. You're wonderful!

    Actually kita tak tahu pun wat happen kat cari tu, tiba2 ke x leh masuk. terus tengok email jemputan ME.

    Kita ni budak baru blajar. ada le beli kain2 sikit. tapi baru 1 tudung ke siap. memang puas hati. start esok cuti sampai bukak sekolah..plan nak jahit puas2 lol!

    kalau berjaya boleh lah tepek gambo lak...itu pun nak kena blajar dulu. Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    Zareen
    Peniaga


    Posts : 487
    Join date : 2008-12-22
    Age : 37
    Location : Puchong,Selangor

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 12:02 pm

    salam....waaa...tak sangka ada forum ginie...tapi very2 the bagus leee....sebab ada tempat nak buat reference..khas utk penggemar tudung DIY nie....chayok..chayok....
    Back to top Go down
    View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
    vantage@lienashoppe



    Posts : 1
    Join date : 2008-12-22
    Age : 43
    Location : KL/Selangor

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 12:45 pm

    salam...
    thnx ME sbb sediakan forum ni utk kita melepak...
    baru la bebas dan aman sikit... Razz
    Back to top Go down
    View user profile http://www.freewebs.com/alphalipid-kolostrum
    kee'ah
    Peniaga


    Posts : 1141
    Join date : 2008-12-22

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 1:49 pm

    uiksss...ada tempat baru melepak eh.....

    bagus bagus bagus....
    Back to top Go down
    View user profile
    faziraniq
    Peniaga


    Posts : 152
    Join date : 2008-12-22

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 2:02 pm

    Me , Thanks sebab bagi port yang best kat sini....jasamu amat dihargai...semoga baby nanti bijak macam ibu dia Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    N.O



    Posts : 17
    Join date : 2008-12-22

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Mon Dec 22, 2008 3:35 pm

    meabadi wrote:
    Memandangkan ramai yang berminat ingin mengetahui cara2 membuat tudung DIY....

    Forum ni di cipta khas untuk kita berkongsi segala-galanya mengenai tudung DIY....

    Jika terdapat sebarang cadangan ,boleh kemukakan kat sini k?


    Selamat Datang Semua.....


    mea,
    semoga kita semua mendapat manfaat dlm forum nie....tahniah.!
    Back to top Go down
    View user profile
    meabadi
    Admin


    Posts : 544
    Join date : 2008-12-21
    Age : 35
    Location : Shah Alam Selangor

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Tue Dec 23, 2008 6:00 pm

    THANKS SEMUA...

    ME saje buat Forum ni...supaya kita boleh kongsi secara terbuka....tak payah selindung2 lagi....payah laaaaa....



    LAYANSSSS ye korang....
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    melati putih
    Peniaga


    Posts : 141
    Join date : 2008-12-23
    Age : 40
    Location : kajang

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Tue Dec 23, 2008 9:27 pm

    akhirnyer..kat rumah baru nampak segala icon-icon yang cute mute...
    kat opis hampehhhh..langsung tak leh nampak..apersal ntah...
    anyway...aper kes kat cari sebenarnya..ku tak ada semalam..tetiba ada forum baru
    anyway...at least kat sini kita tak kacau orang kan kan kan...
    Back to top Go down
    View user profile http://melatishopz.blogspot.com
    meabadi
    Admin


    Posts : 544
    Join date : 2008-12-21
    Age : 35
    Location : Shah Alam Selangor

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Tue Dec 23, 2008 11:42 pm

    dah tutup dah thread tudung..lala buat yg baru....tak boleh tajuk JV kat sana...tak aperlah..kita sembang sini lah...semua tak de cover2...leh JV sesuka hati...

    SALAMssss...
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    penguin



    Posts : 714
    Join date : 2008-12-22
    Age : 39
    Location : DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 1:43 pm

    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan
    Back to top Go down
    View user profile
    adeeda
    Peniaga


    Posts : 696
    Join date : 2008-12-21
    Age : 39
    Location : PJ/KL Sentral

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 1:56 pm

    penguin wrote:
    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan

    ME ... kalau yg menjual ready made tudung, atau material boleh ke kalau dibuat thread ikut nama masing-masing Shocked ; let say 'Ready Made Tudung by ME' takdela bercampur2 cerita...

    kalau kat CARI sah2 xboleh..over tak permintaan ku
    Back to top Go down
    View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
    penguin



    Posts : 714
    Join date : 2008-12-22
    Age : 39
    Location : DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 1:59 pm

    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan

    ME ... kalau yg menjual ready made tudung, atau material boleh ke kalau dibuat thread ikut nama masing-masing Shocked ; let say 'Ready Made Tudung by ME' takdela bercampur2 cerita...

    kalau kat CARI sah2 xboleh..over tak permintaan ku

    1 big thread 'READY MADE TUDUNG'...........dlm tu ada sub thread utk collection masing2
    so snang skit tak de la confius2
    Back to top Go down
    View user profile
    adeeda
    Peniaga


    Posts : 696
    Join date : 2008-12-21
    Age : 39
    Location : PJ/KL Sentral

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 2:01 pm

    penguin wrote:
    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan

    ME ... kalau yg menjual ready made tudung, atau material boleh ke kalau dibuat thread ikut nama masing-masing Shocked ; let say 'Ready Made Tudung by ME' takdela bercampur2 cerita...

    kalau kat CARI sah2 xboleh..over tak permintaan ku

    1 big thread 'READY MADE TUDUNG'...........dlm tu ada sub thread utk collection masing2
    so snang skit tak de la confius2

    sorri.. maksud ku topics ikut nama masing-masing... thread tu kepala dia kan
    Back to top Go down
    View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
    rosetreat



    Posts : 258
    Join date : 2008-12-23

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 2:30 pm

    cepat2 la korang upload gambar nak tgk
    excited sgt baca forum ni, dah lamer carik tis type of forum

    flower flower flower kalau boleh yg flowry2 skit..Smile
    Back to top Go down
    View user profile
    evabobbie
    Peniaga


    Posts : 267
    Join date : 2008-12-22
    Age : 45
    Location : seri kembangan/shah alam

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 3:26 pm

    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan

    ME ... kalau yg menjual ready made tudung, atau material boleh ke kalau dibuat thread ikut nama masing-masing Shocked ; let say 'Ready Made Tudung by ME' takdela bercampur2 cerita...

    kalau kat CARI sah2 xboleh..over tak permintaan ku

    1 big thread 'READY MADE TUDUNG'...........dlm tu ada sub thread utk collection masing2
    so snang skit tak de la confius2

    sorri.. maksud ku topics ikut nama masing-masing... thread tu kepala dia kan

    setuju2..tp karang ade yg perang harga plak..ishh
    camni laa..tunjuk hasil n detail kain/awning etc
    pastu harga pm2 lah..okey tak?
    Back to top Go down
    View user profile http://allmustsell.blogspot.com
    penguin



    Posts : 714
    Join date : 2008-12-22
    Age : 39
    Location : DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Wed Dec 24, 2008 3:27 pm

    evabobbie wrote:
    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    adeeda wrote:
    penguin wrote:
    ME........cadangan ni
    apasal tak buat 1 more thread khas utk sapa2 yg nak jual ready made tudung je coz yg ada just utk bli material nak buat tudung je kan

    ME ... kalau yg menjual ready made tudung, atau material boleh ke kalau dibuat thread ikut nama masing-masing Shocked ; let say 'Ready Made Tudung by ME' takdela bercampur2 cerita...

    kalau kat CARI sah2 xboleh..over tak permintaan ku

    1 big thread 'READY MADE TUDUNG'...........dlm tu ada sub thread utk collection masing2
    so snang skit tak de la confius2

    sorri.. maksud ku topics ikut nama masing-masing... thread tu kepala dia kan

    setuju2..tp karang ade yg perang harga plak..ishh
    camni laa..tunjuk hasil n detail kain/awning etc
    pastu harga pm2 lah..okey tak?

    yup........iklan gambaq je kalau bkenan bru pm tuan nye sendiri kan
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Peti Cadangan........   Today at 6:13 pm

    Back to top Go down
     
    Peti Cadangan........
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
     Similar topics
    -
    » Majche Zmajche srecan rodjendan !

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
    Jump to: