BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 cadangan class DIY tudung sebelah utara

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurfarinna



Posts : 2
Join date : 2010-07-13

PostSubject: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Wed Jul 14, 2010 9:36 pm

Di perlis nie susah nak dpt class DIY tudung..Kepada guru2 yg pernah buat class di luarperlis cuba2lh anjurkan class jahit di sblh utara.
Back to top Go down
View user profile
mamatoetoe



Posts : 3
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Fri Jul 16, 2010 3:38 pm

wahh.. kalo ada ni mmg sy nk join! kt penang xde ke?
Back to top Go down
View user profile
acinai2



Posts : 2
Join date : 2009-01-22

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Sat Jul 17, 2010 11:40 am

mamatoetoe wrote:
wahh.. kalo ada ni mmg sy nk join! kt penang xde ke?

Setuju..kbanyakkan class di kl, selangor. Amat berharap agar class tudung nih dpt diadakan di ipoh or manjung. amat2 berharap!!!
Back to top Go down
View user profile
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Sun Jul 18, 2010 1:11 pm

acinai2 wrote:
mamatoetoe wrote:
wahh.. kalo ada ni mmg sy nk join! kt penang xde ke?

Setuju..kbanyakkan class di kl, selangor. Amat berharap agar class tudung nih dpt diadakan di ipoh or manjung. amat2 berharap!!!


MA rasa kalau ader cukup orang, katalah 15 orang satu sesi kelas, tmpat disediakan, MA tak keberatan nak gi luar dr KL (jangan sbh swk udah ler), boleh buat masa cuti skolah...bukan apa, biler pegi lua KL, kos bertambah, tapi klu pegi musim cuti, leh minum air sambil nyelam..kalau ader yg bolah arrangekan tempat utk kelas, leh diskus ngan lebih lanjut ekk...
Back to top Go down
View user profile
acinai2



Posts : 2
Join date : 2009-01-22

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Mon Jul 19, 2010 4:08 pm



MA rasa kalau ader cukup orang, katalah 15 orang satu sesi kelas, tmpat disediakan, MA tak keberatan nak gi luar dr KL (jangan sbh swk udah ler), boleh buat masa cuti skolah...bukan apa, biler pegi lua KL, kos bertambah, tapi klu pegi musim cuti, leh minum air sambil nyelam..kalau ader yg bolah arrangekan tempat utk kelas, leh diskus ngan lebih lanjut ekk...[/quote]

Kak MA....kalu sudi saya x kisah kalu kelas tu dibuat kt umah saya kt ipoh...hehehe. Umah pun kosong jer xde barang, senang pun nk dtg sbb dekat sesgt dengan plus highway. Cuma x tau nk war2kan psl kelas nih nk cukupkan korum 15 org...
Back to top Go down
View user profile
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Fri Jul 23, 2010 11:33 pm

salam,


kalau ada yang nak saya ajar jahit tudung masa cuti raya puasa ni kat area butterworth, insyallah boleh. tapi kena la sediakan tempat dan at least ada student dalam 10 orang. Lain-lain boleh dirundingkan.
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Mon Jul 26, 2010 1:34 pm

acinai2 wrote:


MA rasa kalau ader cukup orang, katalah 15 orang satu sesi kelas, tmpat disediakan, MA tak keberatan nak gi luar dr KL (jangan sbh swk udah ler), boleh buat masa cuti skolah...bukan apa, biler pegi lua KL, kos bertambah, tapi klu pegi musim cuti, leh minum air sambil nyelam..kalau ader yg bolah arrangekan tempat utk kelas, leh diskus ngan lebih lanjut ekk...

Kak MA....kalu sudi saya x kisah kalu kelas tu dibuat kt umah saya kt ipoh...hehehe. Umah pun kosong jer xde barang, senang pun nk dtg sbb dekat sesgt dengan plus highway. Cuma x tau nk war2kan psl kelas nih nk cukupkan korum 15 org...[/quote]

acinai2...

try buka topik baru...propose buat kelas kat ipoh....tgk response camner...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan class DIY tudung sebelah utara   Today at 5:14 am

Back to top Go down
 
cadangan class DIY tudung sebelah utara
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» My new Class Cards.
» Just a Working Class Dad
» RGSS = Scripting Basics - Window Class
» Continuity errors between "X-Men: First Class" and recent "X-Men" films
» Geoff Johnson's Alfa class video

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: