BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 Mesin All in 1 MATSUYUKI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ummiwidad



Posts: 27
Join date: 2009-11-23
Location: kajang

PostSubject: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Sun May 16, 2010 11:22 pm

Salam.. Smile Smile ade x kalangan forumer yang tau pasal mesin jahit ni...katanyer function sama ngan mesin harmony 2049....hrga RM2799 latest product dari EPAL....kalo beli dpt free belajar kat EPAL Centre + 48 projek per 12 mnth....dep RM549 & mtnhly RM250 hbs byr baru leh join classs...so nak tau la....tul ke x promo ni...kot kot tipah tertipu lak.... No
Back to top Go down
View user profile
zue



Posts: 143
Join date: 2009-01-23

PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Mon May 17, 2010 3:07 pm

Call terus Pusat Epal la tnye psl ni...lagi selamat dr tertipu.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ummiwidad



Posts: 27
Join date: 2009-11-23
Location: kajang

PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Mon May 17, 2010 11:07 pm

zue wrote:
Call terus Pusat Epal la tnye psl ni...lagi selamat dr tertipu.. Very Happy

hehe tq dear...akak dah call diaorg ask 4 details psl 48 projek tu bdk promo mmg clap ckp....takat ni cuma 24 jerr...
sape2 yg dah beli n pakai tu camner ok x...tgk derang wat promo tu nmpk bgs...lek la kongsi 2...
Back to top Go down
View user profile
evtic14



Posts: 1
Join date: 2010-05-25

PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Tue May 25, 2010 1:18 am

setiap bulan ada 2 projek yang perlu disiapkan..barang untuk wat projek semua kena beli..agak mahal gaklah...klu dah setel 24 projek..baru dpt sijil..klu xdpt siapkan dlm tempoh setahun..leh sambung lagi..tp kena bayar lglah..rm300>
Back to top Go down
View user profile
rimbun1



Posts: 162
Join date: 2009-07-20
Location: KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Thu May 27, 2010 4:54 pm

apa projek2 nyer tuh eks.... honestly saya lebih suka attend kelas as n when saya ada minat nak buat... kos pon agak rendah lerr
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
ummiwidad



Posts: 27
Join date: 2009-11-23
Location: kajang

PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Thu May 27, 2010 5:22 pm

evtic14 wrote:
setiap bulan ada 2 projek yang perlu disiapkan..barang untuk wat projek semua kena beli..agak mahal gaklah...klu dah setel 24 projek..baru dpt sijil..klu xdpt siapkan dlm tempoh setahun..leh sambung lagi..tp kena bayar lglah..rm300>

evtic14 dah join ker epal class ni....kalo tgk booklet masa diorg wat promo tu ari most projek yg diorg wat quilting,patchworking, ade gak kelas jahit baju kurung n baju melayu n tuk thn ni punyer projek lak wat sarung kerusi cam tuk wedding event tue...stkt yg dt info kelas yg diarg wat ni cuma tuk pemilik/pembeli msn janome & matsuyuki jer coz diaorg nak suh pmbeli/pngguna msn nie mhr mgunakan aplikasi yg ade kat msn tsbt...btl x....
Back to top Go down
View user profile
 

Mesin All in 1 MATSUYUKI

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -