BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » SubTech model submarines
  • » Hi..i'm from Batu Kawan, Penang
  • » First Run/Break-In of my P.A.W. Diesel .06 RC !
  • » new model plans for hms x1
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Mesin All in 1 MATSUYUKI

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    ummiwidad



    Posts: 27
    Join date: 2009-11-23
    Location: kajang

    PostSubject: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Sun May 16, 2010 10:22 pm

    Salam.. Smile Smile ade x kalangan forumer yang tau pasal mesin jahit ni...katanyer function sama ngan mesin harmony 2049....hrga RM2799 latest product dari EPAL....kalo beli dpt free belajar kat EPAL Centre + 48 projek per 12 mnth....dep RM549 & mtnhly RM250 hbs byr baru leh join classs...so nak tau la....tul ke x promo ni...kot kot tipah tertipu lak.... No
    Back to top Go down
    View user profile
    zue



    Posts: 143
    Join date: 2009-01-23

    PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Mon May 17, 2010 2:07 pm

    Call terus Pusat Epal la tnye psl ni...lagi selamat dr tertipu.. Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    ummiwidad



    Posts: 27
    Join date: 2009-11-23
    Location: kajang

    PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Mon May 17, 2010 10:07 pm

    zue wrote:
    Call terus Pusat Epal la tnye psl ni...lagi selamat dr tertipu.. Very Happy

    hehe tq dear...akak dah call diaorg ask 4 details psl 48 projek tu bdk promo mmg clap ckp....takat ni cuma 24 jerr...
    sape2 yg dah beli n pakai tu camner ok x...tgk derang wat promo tu nmpk bgs...lek la kongsi 2...
    Back to top Go down
    View user profile
    evtic14



    Posts: 1
    Join date: 2010-05-25

    PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Tue May 25, 2010 12:18 am

    setiap bulan ada 2 projek yang perlu disiapkan..barang untuk wat projek semua kena beli..agak mahal gaklah...klu dah setel 24 projek..baru dpt sijil..klu xdpt siapkan dlm tempoh setahun..leh sambung lagi..tp kena bayar lglah..rm300>
    Back to top Go down
    View user profile
    rimbun1



    Posts: 162
    Join date: 2009-07-20
    Location: KUALA LUMPUR

    PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Thu May 27, 2010 3:54 pm

    apa projek2 nyer tuh eks.... honestly saya lebih suka attend kelas as n when saya ada minat nak buat... kos pon agak rendah lerr
    Back to top Go down
    View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
    ummiwidad



    Posts: 27
    Join date: 2009-11-23
    Location: kajang

    PostSubject: Re: Mesin All in 1 MATSUYUKI   Thu May 27, 2010 4:22 pm

    evtic14 wrote:
    setiap bulan ada 2 projek yang perlu disiapkan..barang untuk wat projek semua kena beli..agak mahal gaklah...klu dah setel 24 projek..baru dpt sijil..klu xdpt siapkan dlm tempoh setahun..leh sambung lagi..tp kena bayar lglah..rm300>

    evtic14 dah join ker epal class ni....kalo tgk booklet masa diorg wat promo tu ari most projek yg diorg wat quilting,patchworking, ade gak kelas jahit baju kurung n baju melayu n tuk thn ni punyer projek lak wat sarung kerusi cam tuk wedding event tue...stkt yg dt info kelas yg diarg wat ni cuma tuk pemilik/pembeli msn janome & matsuyuki jer coz diaorg nak suh pmbeli/pngguna msn nie mhr mgunakan aplikasi yg ade kat msn tsbt...btl x....
    Back to top Go down
    View user profile
     

    Mesin All in 1 MATSUYUKI

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » MOUSILLON SETTING
    » Setting up a rear end
    » AMS members setting up the stand at the ME exhibition.
    » Greetings from Kajang
    » Nokia 1661-2 no power and no light (shorted) done in hardware done by Reynaldo

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -