BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Wed Mar 17, 2010 4:42 pm

salam, sy nak tempah design label gak, how ye? yr e-mail, acc no? tq
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Mar 30, 2010 9:55 am

Salam Ilham, dah lebih seminggu ni, akaknya label tu dah siap ke? tq..
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Sun Apr 04, 2010 2:00 pm

siap dah
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
k_ida



Posts : 26
Join date : 2010-04-08
Location : htt://suradvillage.blogspot.com, http://dsuracollections.portalniaga.com

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Apr 15, 2010 11:01 am

ilhamasyiq wrote:
3pelf wrote:
nak ty yg design pacakging tu siap dgn printed sekali kee..?

sorry.. printed xprovide..
oo x provide sekali ngan printed. zie, ko sulam sendiri ke camner?
Back to top Go down
View user profile http://dsuracollections.portalniaga.com
ribbonboutique



Posts : 3
Join date : 2010-04-15
Age : 36
Location : Kinrara, Puchong

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Apr 15, 2010 12:08 pm

ilhamasyiq wrote:
Salam semua forumer.
Saya ada buka tempahan untuk design label.
So, sapa2 yg berminat, cume RM10 RM20 (bermula 3 feb) saja 1 design label.
Jangan malu2, jgn segan2 nak tanya.
Saya x makan orang, saya makan berger je Very Happy

Di sini saya ada letakkan beberapa contoh label. Diharap tiada peniruan berlaku. Jujur pada diri sendiri. Terima kasih Smile





Ini label yang sudah siap. Order kat http://ribbonboutique.fotopages.com

Ini label untuk ilham sendiri.


waahh....tenkiuuuu...tolong promote RibbonBoutique Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://ribbonboutique.fotopages.com
nursha



Posts : 1
Join date : 2010-07-08

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Aug 16, 2010 4:25 pm

Salam,

kalau nak tempah design label boleh lagi ker? Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» The Land of Stories 3 : Book Tour 2014
» Video: Gerge Clooney advertising Kirin Green Label Beer
» Making Label on Ribbon
» New design Cox .049 snap starter
» ID my lamp (maybe Guzzini?)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: