BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Pro Objective-C Design Patterns For IOS MAXSPEED
  • » Intergraph Plant Design System PDS 8.0.rar.rar
  • » Electrical Machine Design Ak Sawhney Pdf Free Download.zip
  • » System Analysis And Design Elias M Awad Pdf Download
  • » Autodesk Autocad Design Suite Premium 2014 Xforce Torrent
  • » (((Packaging))) Preview Template - By" ButterflyFlutterby
  • » THE LINK to the FB page
  • » The Shadow Within' Page 1
  • » A PDF N Up Page 3.2.0 Key Keygen
  • » ToP.Ruls.Ro#Facebook Page
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
    AuthorMessage
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 12:49 pm

    Salam semua forumer.
    Saya ada buka tempahan untuk design label.
    So, sapa2 yg berminat, cume RM10, RM20 (bermula 3 feb) RM30 (mulai 1 April sehingga diberitahu kelak) saja 1 design label.
    Jangan malu2, jgn segan2 nak tanya.
    Saya x makan orang, saya makan berger je Very Happy

    Di sini saya ada letakkan beberapa contoh label. Diharap tiada peniruan berlaku. Jujur pada diri sendiri. Terima kasih Smile





    Ini label yang sudah siap. Order kat http://ribbonboutique.fotopages.com

    Ini label untuk ilham sendiri.



    Label design for akak afizaz
    Akak afizaz pilih pink-black. Warna pink tu actually shocking pink.
    p/s: It may look different from your screen.







    Label untuk Kak Zils. Kak Zils ada kasi contoh yg sy perlu tiru.. so, ini la hasilnya. Smile



    Final artwork for mama_ameera





    Label untuk Jawharat.. Di olah dari original artwork.

    Ini tuannya belom pilih lagi. Emergency bersalin katanya Very Happy


    Last edited by ilhamasyiq on Sun Apr 03, 2011 7:23 pm; edited 8 times in total
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    afizaz93



    Posts: 247
    Join date: 2009-01-19
    Location: kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:26 pm

    salam ilham,

    kak dh pm..nti tlg check na!!hehe.. Laughing
    Back to top Go down
    View user profile http://zne29.blogspot.com/
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:32 pm

    da reply da. tp ada soalan gak. sila jawab ye Razz
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    MekNa



    Posts: 62
    Join date: 2009-06-09
    Age: 41
    Location: USJ, Subang Jaya, Selangor

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:35 pm

    Nak tanya RM10 sekeping tu maksudnyer camana? saya tak faham..
    Back to top Go down
    View user profile
    MekNa



    Posts: 62
    Join date: 2009-06-09
    Age: 41
    Location: USJ, Subang Jaya, Selangor

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:37 pm

    op silap.. Rm10 1 label tu maksudnyer apa.. 1 label dpt berapa keping?
    Back to top Go down
    View user profile
    misa
    Peniaga


    Posts: 776
    Join date: 2008-12-22
    Location: KL

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:39 pm

    maksud tuan umah, design (rekabentuk) kan label.. pehtu nak antar tempah kat mana2 tu terpulang kat korang ler..

    bukan buat label kasik siap print/woven ek..


    produk yg korang dpt tu dlm bentuk jpg/ai/psd ---> ni tanye tuan umah ye..
    Back to top Go down
    View user profile http://craftyspace.blogspot.com
    MekNa



    Posts: 62
    Join date: 2009-06-09
    Age: 41
    Location: USJ, Subang Jaya, Selangor

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:41 pm

    Oh design sahaja.. terima kasihh.. faham faham
    Back to top Go down
    View user profile
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Thu Jan 14, 2010 2:50 pm

    ha betol tu. terima kasih kerana tlg jawapkan. td tereply kat topik laen ke? haih..
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Fri Jan 15, 2010 10:04 am

    afizaz93 wrote:
    salam ilham,

    kak dh pm..nti tlg check na!!hehe.. Laughing

    kak. saya da emel akak design. leh cek la ye.
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    afizaz93



    Posts: 247
    Join date: 2009-01-19
    Location: kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 18, 2010 10:32 am

    ilhamasyiq wrote:
    afizaz93 wrote:
    salam ilham,

    kak dh pm..nti tlg check na!!hehe.. Laughing

    kak. saya da emel akak design. leh cek la ye.

    ilham...

    tgu sat nti kak nak pm/email..hehe...
    hr ni br keja, br leh tgk dsgn tu...

    nti kak bagi kod kaler yg kak rqst tu k...hehe...
    Back to top Go down
    View user profile http://zne29.blogspot.com/
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 18, 2010 12:25 pm

    ok kak. saya da emel final artwork. hope puas hati Smile
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    afizaz93



    Posts: 247
    Join date: 2009-01-19
    Location: kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 19, 2010 11:00 am

    ilhamasyiq wrote:
    ok kak. saya da emel final artwork. hope puas hati Smile

    ilham...

    terimakasih byk2....

    kak dh forward pun pd kak keeah smlm..hehe...
    cantik dh tuuuu!! kebetulan asben kak singgah ofis, kak soh dia pilih...selesai...

    maaf di atas sgla kesulitan...hehe
    Back to top Go down
    View user profile http://zne29.blogspot.com/
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 19, 2010 11:03 am

    yeay, sama2 kaseh la ye Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
    hannan6d



    Posts: 401
    Join date: 2008-12-22

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 19, 2010 5:17 pm

    alahai terlewat kenal ilham ni..dulu ada akak mintak tolong kat sorang forumer di sini..tak kisah tentang caj tu..tak di layannya..terpaksalah akak mintak tolong orang lain yang tak ada pengalaman..tapi dia tolong...
    walaupun hasilnya kurang memuaskan...forwed jugaklah ke kak kee...
    Back to top Go down
    View user profile
    ilhamasyiq



    Posts: 40
    Join date: 2010-01-08
    Age: 31
    Location: Sik, Kedah

    PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 19, 2010 10:09 pm

    ala kak, ape salahnye kalau nak buat baru. hehehhhee
    Back to top Go down
    View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
     

    Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

     Similar topics

    -
    » Nai Seibetsu Design - I think I've got something?
    » Microelectronics - Circuit Analysis And Design (4th Edition)
    » Triple Aught Design Force 10 RS Cargo Pant
    » Download Refactoring Databases Evolutionary Database Design
    » Database Systems Design Implementation Management, 10th Ed.pdf

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -