BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
lengloii



Posts : 41
Join date : 2009-11-21
Location : kedah vs klate

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Sat Jan 23, 2010 12:25 pm

alahai..nak buat label tapi takder idea arrr....
Back to top Go down
View user profile
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 11:53 am

takpe, meh serah kat saye. hehhee
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 11:59 am

sorry kepada sapa2 yg ada pm sy dan emel sy.. sy baru masok ofis la ni. so x sempat nak reply dan design lagi.. maaf je. segala kesulitan amat dikesali. hehhe
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 2:57 pm

dania72 wrote:
afizaz93 wrote:
ilhamasyiq wrote:
ok kak. saya da emel final artwork. hope puas hati Smile

ilham...

terimakasih byk2....

kak dh forward pun pd kak keeah smlm..hehe...
cantik dh tuuuu!! kebetulan asben kak singgah ofis, kak soh dia pilih...selesai...

maaf di atas sgla kesulitan...hehe

kak nora da tmph label...caiyok...caiyok...insyaallah bisnes tmbh maju...saya jgk x bljr jaet tdg lagi...dok beli aje...mesin epal yg beli dr kak 2 pun baru cuba jaet baju anak...g kelas epal pun baru 2 kali...

sori..off topic jap

hehe..sblm ni kak guna label yg biasa2 ja..ni dh cik ilham ada wat service, leh la try label yg cun ckitt... Laughing Laughing

ilham,
nti dh siap label tu, kak fwd la utk sample no!!hehe...
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 2:59 pm

afizaz93 wrote:


hehe..sblm ni kak guna label yg biasa2 ja..ni dh cik ilham ada wat service, leh la try label yg cun ckitt... Laughing Laughing

ilham,
nti dh siap label tu, kak fwd la utk sample no!!hehe...


yeay!! foward jgn tak foward.. tak sabar gak nak tgk yg da jadi.. personally, sy suke label yg sy create untuk akak tu.. hehhe.. tp sy berkenan yellow-brown. ingt aritu akak x nak label tu, baru nak tibai wat label ilham baru. hehehhe Razz
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 3:38 pm

ilhamasyiq wrote:
afizaz93 wrote:


hehe..sblm ni kak guna label yg biasa2 ja..ni dh cik ilham ada wat service, leh la try label yg cun ckitt... Laughing Laughing

ilham,
nti dh siap label tu, kak fwd la utk sample no!!hehe...


yeay!! foward jgn tak foward.. tak sabar gak nak tgk yg da jadi.. personally, sy suke label yg sy create untuk akak tu.. hehhe.. tp sy berkenan yellow-brown. ingt aritu akak x nak label tu, baru nak tibai wat label ilham baru. hehehhe Razz

hehehe...
kak sbnqnya mmg suka kaler yellow brwn, ntah cik abe kak dia kata apa x tau..hehe..tp kaler shock pink & itam pun lawo...dsgn pun cntik, kalau kak nk wat sndiri, mmg senyap terus la...
elok gak ilham ambik upah wat label..skurang2nya org yg x reti cam kak ni, boleh gak bergaya ckitt dgn label sndiri..hehehe... Laughing Very Happy Razz
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 3:45 pm

hehe.. xpe la kak. pink itam tu pon cun gak. (puji design sendiri nampak? Razz) kalau cek abe suke, ape salahnye... ikutkan aje Razz
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 3:48 pm

ilhamasyiq wrote:
hehe.. xpe la kak. pink itam tu pon cun gak. (puji design sendiri nampak? Razz) kalau cek abe suke, ape salahnye... ikutkan aje Razz

kdg2 kena ikut dia pya idea gak, ilham..kot2 nti tingin nk bl msn bsq yg guna modal byk, kena la mntk tlg gak..hehehe... Laughing Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 3:49 pm

afizaz93 wrote:

kdg2 kena ikut dia pya idea gak, ilham..kot2 nti tingin nk bl msn bsq yg guna modal byk, kena la mntk tlg gak..hehehe... Laughing Twisted Evil

hahahha. betol2.. sape lagi nak diharapkan ye x? Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 3:53 pm

Ok. Ni pulak promosi untuk design packaging anda. Contoh seperti di bawah.





Harga untuk satu design cuma RM20. Eh bukan bukan. Itu harga lama.. Harga baru cuma RM30 saje.. Jangan segan jangan malu, meh buat tempahan mehhhhh....

SAIZ: 29cm x 7.5cm


Last edited by ilhamasyiq on Wed Feb 17, 2010 10:39 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 9:42 pm

cantik aaa tulisan cam cth atas tuh.....
Back to top Go down
View user profile
lengloii



Posts : 41
Join date : 2009-11-21
Location : kedah vs klate

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Jan 25, 2010 11:08 pm

ilham,sy dah email awak.. Chek ya..
Back to top Go down
View user profile
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 26, 2010 1:05 am

Aziah wrote:
cantik aaa tulisan cam cth atas tuh.....

hehe. mekaseh. hak cipta terpelihara. haipppp
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 26, 2010 1:06 am

lengloii wrote:
ilham,sy dah email awak.. Chek ya..

baeklah. sudah reply pon
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 26, 2010 1:39 pm

ada sesiapa tak yang da tempah tp saya belom kasi artwork? sila bgtau ye.. sy lost track dah ni.. terima kaseh
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 26, 2010 2:04 pm

ilham, dah terima thx...memang cun..n puas hati Wink
Back to top Go down
View user profile
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Jan 26, 2010 2:09 pm

Aziah wrote:
ilham, dah terima thx...memang cuthnks kak!n..n puas hati Wink

thanks gak kak
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Wed Jan 27, 2010 9:55 am

bercuti dari rabu hingga ahad. tempahan masih boleh dibuat. cuma design saja hari isnin baru di buat. ada perkara perlu diuruskan. harap maaf.


ilham asyiq
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Fri Jan 29, 2010 3:56 pm

ilham..kolo u buat design label customer, c y k tu utk printing. Pakai printing mmg jelas tetapi bila tuk woven ni..pakai benang setengah tulisan yg kecik kecik tu tak kluar tulisannya bila dah siap. Tolong besarkan sket supaya...enpon no, blog mereka dan email add jelas...thanks.
Back to top Go down
View user profile
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Feb 01, 2010 9:38 am

kee'ah wrote:
ilham..kolo u buat design label customer, c y k tu utk printing. Pakai printing mmg jelas tetapi bila tuk woven ni..pakai benang setengah tulisan yg kecik kecik tu tak kluar tulisannya bila dah siap. Tolong besarkan sket supaya...enpon no, blog mereka dan email add jelas...thanks.

baiklah kak. thnks inform
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Mon Feb 01, 2010 12:47 pm

i'm back!
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Feb 02, 2010 10:55 am

Hye guys!!

Promosi label RM10 sudah tamat hari ini..
Mulai 3 Feb 2010, label akan di charge RM20..

Sekian terima kasih.
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Feb 02, 2010 3:12 pm

nak ty yg design pacakging tu siap dgn printed sekali kee..?
Back to top Go down
View user profile
ilhamasyiq



Posts : 40
Join date : 2010-01-08
Age : 33
Location : Sik, Kedah

PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Tue Feb 02, 2010 3:15 pm

3pelf wrote:
nak ty yg design pacakging tu siap dgn printed sekali kee..?

sorry.. printed xprovide..
Back to top Go down
View user profile http://ilhamasyiq.tumblr.com
designarj



Posts : 7
Join date : 2010-03-02

PostSubject: Tempahan cetak   Tue Mar 02, 2010 10:39 am

Jika mahu mencetak design yang telah dibuat disini, hubungi saya designARJ@gmail.com

Harga memang paling minimum... orang kata asal jadi.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)   Today at 5:19 am

Back to top Go down
 
Tempahan design label (contoh2 label di page 1) & design packaging (contoh design packaging di page 3)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» The Land of Stories 3 : Book Tour 2014
» Video: Gerge Clooney advertising Kirin Green Label Beer
» Making Label on Ribbon
» New design Cox .049 snap starter
» ID my lamp (maybe Guzzini?)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: