BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 02, 2009 3:57 pm

Ada x saper2 yg tau kat mana ada jual kain jenis pelangi ni..
rasanya kat forum ni lum ada jual lagi kan..
ni contoh kain yg sy maksudkan..
tq..

Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 02, 2009 4:41 pm

nurulqisztyna wrote:
Ada x saper2 yg tau kat mana ada jual kain jenis pelangi ni..
rasanya kat forum ni lum ada jual lagi kan..
ni contoh kain yg sy maksudkan..
tq..

\


ehh cantiknye...
Back to top Go down
View user profile
ummistouch



Posts : 26
Join date : 2009-05-14
Location : KL

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 02, 2009 4:51 pm

nurulqisztyna wrote:
Ada x saper2 yg tau kat mana ada jual kain jenis pelangi ni..
rasanya kat forum ni lum ada jual lagi kan..
ni contoh kain yg sy maksudkan..
tq..



Betul la.. cantek sesangat kain tu.. kalau ada yg menjual nanti sebar2kan lah ye
nak jugak!!
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 02, 2009 5:55 pm

kat ariani ada jual tudung mcm tu..rm85
tu la..ingat nk cari kain mcm ni..pas2 kalo dpt byk leh jual kat sini..
ada yg bgtau,kain mcm ni xder jual kat malaysia..
dah telefon jakel,diorg ckp lum ada jual lagi..
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 02, 2009 9:50 pm

seyes lawo..

blink2 mataku..


Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
azima



Posts : 91
Join date : 2009-02-21
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Thu Jun 04, 2009 5:27 pm

off topicc..
comel avatar nurulqisztyna..
berkenan kat dagu.
Back to top Go down
View user profile http://azimadiyshop.blogspot.com
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Fri Jun 05, 2009 12:08 pm

azima wrote:
off topicc..
comel avatar nurulqisztyna..
berkenan kat dagu.

hehe...tq...
anak bujang sy tu..
muhamad qhilfi harraz nama dia..
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
aqidah1010



Posts : 41
Join date : 2009-03-04
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sun Jun 07, 2009 2:38 am

kain macam tue ada kat mikawah ss2 tadi...kunjungi segera...huhu
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

aqidah1010 wrote:
kain macam tue ada kat mikawah ss2 tadi...kunjungi segera...huhu

okies...leh p cari ni...thanks aqidah...
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Fri Jun 12, 2009 7:58 pm

aku ada tgk org pakai br2 nih kat tganu..........
bkn mcm yg dlm gamb tuh
lagi lawa..............meleleh air liur tgk............
mana nak cari yek.............
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sat Jun 13, 2009 10:01 pm

aqidah1010 wrote:
kain macam tue ada kat mikawah ss2 tadi...kunjungi segera...huhu

yg kat mikawah bukan cam ni...stripe dia halus skett...zareen pon tengah mencari2 kat mana ada ekk??
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sun Jun 14, 2009 2:06 am

dianaibrahimali wrote:
aku ada tgk org pakai br2 nih kat tganu..........
bkn mcm yg dlm gamb tuh
lagi lawa..............meleleh air liur tgk............
mana nak cari yek.............


kahkahkah....melampau tu sampai meleleh air liur...
kalo jumpa jgn lupa khabarkan yek...?
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
cha



Posts : 25
Join date : 2009-02-06

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 15, 2009 10:44 am



if jumpa material cam tudung zahr* ni kaborkan yer... berkenan sungguh..
Back to top Go down
View user profile
scindapsus



Posts : 33
Join date : 2009-03-03
Age : 35
Location : petaling jaya-manjung

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 15, 2009 11:04 am

cha,
scin pun tgh tercari2 kain yg mcm cha tunjuk tu.. rasa masa jalan2 mcm penah nmpk tp tu la... x ble nak ingat lansung ... yg biru turquoise tu terasa lawa sgt................... klu dpt kain tu rasa nyer dalam 1 hari juga scin cuba siapkan... hehehe
klu saper2 yg tau tolong ler bg tau yer ............
Back to top Go down
View user profile http://scindapsus.blogspot.com
kristal



Posts : 74
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 16, 2009 11:28 am

cha wrote:


if jumpa material cam tudung zahr* ni kaborkan yer... berkenan sungguh..



cha,

akak pun dah 2, 3 hari dok menatap design tudung scallop de zahra yg baru ni.

Perghhhh....tak tahan akak. Rasanye ade 3 color desing ni. Ishhh...kalo ade sesape jumpa design ni, jual ler ....
sure laris macam goreng pisang panas.

Uols perasan tak, kalo printed jersey yg design stripe or rainbow ni kalo buat tudung memang cun...nampak ekslusif. Tapi kalo yang design bunga besar2 ni, macam pelik je kalo buat tudung esp kalo yang pakai tu orangnye gemuk..
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 16, 2009 11:49 am

kristal wrote:
cha wrote:


if jumpa material cam tudung zahr* ni kaborkan yer... berkenan sungguh..



cha,

akak pun dah 2, 3 hari dok menatap design tudung scallop de zahra yg baru ni.

Perghhhh....tak tahan akak. Rasanye ade 3 color desing ni. Ishhh...kalo ade sesape jumpa design ni, jual ler ....
sure laris macam goreng pisang panas.

Uols perasan tak, kalo printed jersey yg design stripe or rainbow ni kalo buat tudung memang cun...nampak ekslusif. Tapi kalo yang design bunga besar2 ni, macam pelik je kalo buat tudung esp kalo yang pakai tu orangnye gemuk..

tp kain dia nampak mcm nipis kan..ehm..tu la tgh nk mencari ni kat mana jual kain2 jenis rainbow..kalo dpt gerenti jual kat sini..

jarang nampak org buat tudung jenis bunga beso..selalu bunga kecik,sederhana jer..plg byk jenis abstrak..
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 16, 2009 12:10 pm

nurulqisztyna wrote:
kristal wrote:
cha wrote:


if jumpa material cam tudung zahr* ni kaborkan yer... berkenan sungguh..



cha,

akak pun dah 2, 3 hari dok menatap design tudung scallop de zahra yg baru ni.

Perghhhh....tak tahan akak. Rasanye ade 3 color desing ni. Ishhh...kalo ade sesape jumpa design ni, jual ler ....
sure laris macam goreng pisang panas.

Uols perasan tak, kalo printed jersey yg design stripe or rainbow ni kalo buat tudung memang cun...nampak ekslusif. Tapi kalo yang design bunga besar2 ni, macam pelik je kalo buat tudung esp kalo yang pakai tu orangnye gemuk..

tp kain dia nampak mcm nipis kan..ehm..tu la tgh nk mencari ni kat mana jual kain2 jenis rainbow..kalo dpt gerenti jual kat sini..

jarang nampak org buat tudung jenis bunga beso..selalu bunga kecik,sederhana jer..plg byk jenis abstrak..


ha'ah mmg kain dia nipis...ada sorang forumer pakai gi rumah akak...nipis cam kain langsir jer....kaler mmg lawo..
Back to top Go down
View user profile
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sat Jun 20, 2009 9:37 pm

kain pelangi oren kat atas tu boleh di dapati di www.mykain.com
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
eynas



Posts : 218
Join date : 2009-01-12
Age : 41
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sat Jun 20, 2009 10:33 pm

kakyyah wrote:
kain pelangi oren kat atas tu boleh di dapati di www.mykain.com

kakyyah ada pun kain stripe oren yg diaorg dok cari2 tu...pssst cntik2 ar kain jc awk Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sat Jun 20, 2009 11:58 pm

Thank you. kain tu dlm proses shipment dr cina
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sun Jun 21, 2009 1:19 am

kakyyah wrote:
kain pelangi oren kat atas tu boleh di dapati di www.mykain.com

tahniah kakyah.. berjaya juga buka kedai kain
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: adeeda   Sun Jun 21, 2009 12:37 pm

Alhamdulillah....... belajar ngan deeda la...
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Sun Jun 28, 2009 9:36 am

kakyah ada terima soalan pasal lycra kakyah tu. so, pasal kain jenis G1 tu, kainnya seperti t-shirt. manakala G2 (4 strength) licin skit . lebih kurang cam design leopard kat zhouhua ari tu.
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
Qaseeh



Posts : 329
Join date : 2009-05-22
Location : http://sweetQaseeh.blogspot.com/

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 10:11 am

kak, kain2 ni ade stock lg ke kak? sy dah emel akak. Laughing
kakyyah wrote:
Thank you. kain tu dlm proses shipment dr cina
Back to top Go down
View user profile http://sweetQaseeh.blogspot.com/
tong_gas2280
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 11:22 am

kak yahhhhhhhhhh ..akhirnya dikau muncul jua .. no tipon yang kak yah kasik masa kat impian kaisara tu ilang .. ekekkekek ... nanti tong tipon2 erkk ..


apa2 pun tahniah .. tahniah .. aku sudah berkenan dgn jc belang mu itew ..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Today at 6:33 pm

Back to top Go down
 
Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» printed circuit boards and dry transfer images made easily
» Transfers used on British Pottery
» Madolce
» Cookie Monster MiniFig Custom made
» 50's PCB tube radios.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: