BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 4:48 pm

Qaseeh wrote:
kak, kain2 ni ade stock lg ke kak? sy dah emel akak. Laughing
kakyyah wrote:
Thank you. kain tu dlm proses shipment dr cina

salam Qaseeh,

kain tu masih ada nak yg mana? mcm tak de dlm email akak la...

semua dah siap potong 1m dan 3m
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
Qaseeh



Posts : 329
Join date : 2009-05-22
Location : http://sweetQaseeh.blogspot.com/

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 4:50 pm

yeke...td sy emel.nnti sy PM akak ye.thanks...

kakyyah wrote:
Qaseeh wrote:
kak, kain2 ni ade stock lg ke kak? sy dah emel akak. Laughing
kakyyah wrote:
Thank you. kain tu dlm proses shipment dr cina

salam Qaseeh,

kain tu masih ada nak yg mana? mcm tak de dlm email akak la...

semua dah siap potong 1m dan 3m
Back to top Go down
View user profile http://sweetQaseeh.blogspot.com/
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 4:53 pm

tong_gas2280 wrote:
kak yahhhhhhhhhh ..akhirnya dikau muncul jua .. no tipon yang kak yah kasik masa kat impian kaisara tu ilang .. ekekkekek ... nanti tong tipon2 erkk ..


apa2 pun tahniah .. tahniah .. aku sudah berkenan dgn jc belang mu itew ..

hehe..tima kasih, rindu la nak jumpa..no hp akak ada dlm www.mykain.com

019 2171 593

no tel u kakyyah save tapi tak ingat atas nama apa

regards,

kakyyah
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
lydiamarzuki



Posts : 8
Join date : 2009-06-22

PostSubject: awning stripe / polkadot / abstrack   Mon Jun 29, 2009 5:35 pm

saya betul2 tengah urgent nak cari awning coraj stripe ke / belang2 / polakadot / abstrack ke....
kat maner saya boleh beli? tolong bagi info kat saya..kalo boleh ader contact number lagi senang saya call..
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Mon Jun 29, 2009 5:36 pm

kak yah,x dpt bukak pun website nyer...
mcmana ku nk tgk ni...dah teruja sgt ni.. bounce
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Tue Jun 30, 2009 4:08 pm

nurulqisztyna wrote:
kak yah,x dpt bukak pun website nyer...
mcmana ku nk tgk ni...dah teruja sgt ni.. bounce
salam qis,

cuba try lg boleh www.mykain.com kalau tak dpat, k yah cuba minta tlg hubby masukkan dlm forum ( bila hby free ek)
.
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
ct_adah



Posts : 13
Join date : 2011-05-05
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Kain lycra printed nk let go (urgent)   Wed Nov 02, 2011 4:20 pm

[img][/img]

Salam..

sape2 berminat, hubungi sy yer..semeter suku..sy jual rm20 termasuk poslaju..hari jumaat tgh hari nk pos dh..

0193912247 ct
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::   Today at 2:17 am

Back to top Go down
 
Kat mana nak CARI??? ::Kain printed pelangi::
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» printed circuit boards and dry transfer images made easily
» Transfers used on British Pottery
» Madolce
» Cookie Monster MiniFig Custom made
» 50's PCB tube radios.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: