BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Di mana boleh jahit tepi tudung di prai atau butterworth penang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
eichah



Posts : 3
Join date : 2011-07-06
Age : 41
Location : butterworth

PostSubject: Di mana boleh jahit tepi tudung di prai atau butterworth penang   Wed Jul 06, 2011 6:50 pm

Salam semua..saya baru je joined group ni...menarikla saya baca topik2 yg ada ni...saya ni baru je berjinak jinak dlm jahitan tudung ni...cuba cuba untuk koleksi sendiri...
Ada tak rakan2 di sini yg berada di bw atau prai yang tahu kat mana boleh saya cari kedai yang boleh jahit tepi tudung...(bkn macam yang jahit tepi baju tu)..kalu yang jahit kerinting tu saya tahula kedai mana ada...tapi bab jahit dua jarum tu yang jadi masalah kat saya...Kawan2 boleh tak bantu saya?
Terima kasih.. : Very Happy
Back to top Go down
View user profile
anisah



Posts : 12
Join date : 2012-02-13
Age : 22
Location : kuantan

PostSubject: Re: Di mana boleh jahit tepi tudung di prai atau butterworth penang   Mon Feb 13, 2012 9:16 am

salam. sy br je kat sni.saya juga nk cari tukang jahit yg mngmbil upah jahit tepi selendang besar area kuantan yg mnerima kuantiti yg sdkit sbg pmulaan kpd biz sy.sy nk tukang jahit yg mahir guna ROLLED HEM FOOT utk jahit bhg tepi selendang.sy bmnat utk buat biz jual selendang besar dr material chiffon lembut n satin. .selendang nih bwh label sy sdiri.kirenye nnt jahit,kne jahit skali dgn label yg sy beri.sy juga nk cari supplier utk kain chiffon n satin utk buat selendang2 sy.tp,sy nk try dlu dlm 5pcs.klau puas hati,sy akn hntr byk,tp max dlm 20 helai dulu sbb sy nk try dlu biz ni,tgk smbtn dlu.insyaallah,klau biz nih mjd,sy akn trus upah anda utk jualan sy strusnya. sy nk area kuantan.but,if u know mne2 tukang jahit yg boleh jahit tepi selendang kat kuantan,let me know,k.tq.

Back to top Go down
View user profile
 
Di mana boleh jahit tepi tudung di prai atau butterworth penang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 7-week Hiatus
» Jez Butterworth's Jerusalem
» Penang International Bonsai & Adenium Competition 2011
» Kibahina is Naruhina's biggest canon rival for hinata?
» What Myna of this ?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: