BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next
AuthorMessage
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 10:23 am

razan wrote:
saya rasa order terakhir kena stop kat ajue. Sebabnya saya rasa rugi saya beli lebih dari 60 keping. Baik buat listing baru supaya orang lain kemudian nanti pun boleh dpt that 50% off.

Adeeda nak beli banyak ke? if 10 or more, saya cadang bukak listing baru. masuk ajue punya order, saya rasa dah 60++ ni. more than 65 rasa cam rugi nak masuk dlm listing ni.

Apa kata semua?

Deeda nak
5 je kot, kalau nak buat list baru pun ok razan.. cuma takut tak dapat 60 by friday je
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 10:41 am

nak oder jugak dlm 10 pek..tapi belom sempat nak pilih lagi..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 10:56 am

Deeda nak cepat ke?Kalau next week punya order boleh?

camni, biar saya gi friday ni. ambik lagi banyak gambar design. PAstu bukak order balik.

saya cadangkan sapa-sapa yg post lepas ajue put on hold dulu, sebab saya akan cuba dapatkan lagi banyak pic. so nanti takde la limited je korang beli ikut pic main taram yg saya letak tu.

OK?

btw ini hp no saya. akan dibuka sehingga pukul 6 petang ni. pasni saya akan edit..hehhehe..
012 3036289
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 11:11 am

tak sabar2 daku ni... deeda nak join pi shopping je kat jln. tar.. Kalau tertumpang beli 1-2 jgn mare..
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 11:17 am

deeda, ikut hati saya nak el tau smalam nak gi beli la tu jugak bila order dah cukup. tapi pikir korang yg nak join skali masa kat sana, aku sabarkan juga gelora nak mengirai duit ni. hahha...

ok ok..so korang..ORDER DITUTUP BUAT SEMENTARA YA. SAYA AMBIK ORDER SAMPAI AJUE JE. YG LAIN AKAN BUAT LISTING LAIN KALI.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 11:34 am

rosetreat wrote:
Mine are as follows:

RM 20/piece -Page 1
1. Gold + Silver
2. Pink Colourful

RM 20/piece - Page 2
3rd Picture - 2nd Row
1. Spiral Hitam
2. Spiral Putih

Rm20/piece - Page 2
5th Picture - 2nd Row
1. Design Bulat - Putih
2. Design Bulat - Gold

rosetreat boleh confirm balik order tak? saya tengah tengok pic n description design u tak sama la. yg page 2 tu if kalau boleh quote pic skali.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 11:43 am

Ajue wrote:
sy pun nk jgk..

1) yg bunga2- nk 2
2) yg bulat2 kecik2 - nak 1
3) spirall- nak 1

semua kaler putih..

ajue, paste pic boleh tak? saya takut salah beli.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 12:07 pm

FINAL LISTING UNTUK PURCHASE HARI JUMAAT 27 FEB

Yang ni rega dlm rm35 per sheet.

DianaRamli - 1 white, 1 pink +white

yang ni tak silap rm20 kot.


Yang semua ni tak sempat nak tengok rega.

Penguin - 2 zigzag nipis 1 pc putih, set bawah kanan 1 pc putih
diana - set klcc bawah 2 pcs putih



inashazi - set row 1st kanan skali - 1pcs putih, set flower row bawah kanan skali - 1pc putih
Penguin - set curve lines kanan row 1st 2 pc putih, set dotted curve bawah kiri skali 1pc putih


inahshahzi - 1st row all 2 designs - 1+1 pc putih, flower set row bwh 1 pc putih
penguin - 1st row design daun nipis - 1 pc putih, flower set row bawah 1 pc tuih


Diana round design 1st row - 2pcs putih

tudung arian*
penguin - 1 pc putih blue, 1 pc putih silver, 1 pc putih semua

tudung rm20
rosetreat - 1pc gold silver , 1 pc pink colorful
inashazi - 1 pc putih

Misa - 10 pcs ambik kat kedai
Kak Wan - 5 pcs (saya agak je)
Adeeda - 5 pc (saya agak je)
Razan - 10 PCS ambik kat kedai
TOTAL :53

Rosetreat/ajue - sila confirm order balik.

SITIMY - tak confirm order. Please confirm jadik tak nak ambik n what design.

If tak confirm order by petang esok, saya akan ambik order sapa sapa yg masuk untuk cukupkan kuota 60 sheets.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 1:59 pm

Quote :
deeda, ikut hati saya nak el tau smalam nak gi beli la tu jugak bila order dah cukup. tapi pikir korang yg nak join skali masa kat sana, aku sabarkan juga gelora nak mengirai duit ni. hahha...

ok ok..so korang..ORDER DITUTUP BUAT SEMENTARA YA. SAYA AMBIK ORDER SAMPAI AJUE JE. YG LAIN AKAN BUAT LISTING LAIN KALI.

sabar2.. kita mengirai duit sama2 ye...takmo bawak duit banyak... takut terbabas
so nanti deeda call razan lah ye
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 2:17 pm

Ok Razan, K.Wan confirm ambik 5 keping.TQVM
Back to top Go down
View user profile
Ajue



Posts : 133
Join date : 2009-02-23
Age : 39

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 3:50 pm

ok ..sy konpem nk yg tu...nak byr camne yer..ape2 hal nanti pm rege yer..
Back to top Go down
View user profile
Ajue



Posts : 133
Join date : 2009-02-23
Age : 39

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Feb 25, 2009 4:21 pm

razan wrote:
FINAL LISTING UNTUK PURCHASE HARI JUMAAT 27 FEB

Yang ni rega dlm rm35 per sheet.

DianaRamli - 1 white, 1 pink +white

yang ni tak silap rm20 kot.

Ajue-1 spirall

Yang semua ni tak sempat nak tengok rega.

Penguin - 2 zigzag nipis 1 pc putih, set bawah kanan 1 pc putih
diana - set klcc bawah 2 pcs putih



inashazi - set row 1st kanan skali - 1pcs putih, set flower row bawah kanan skali - 1pc putih
Penguin - set curve lines kanan row 1st 2 pc putih, set dotted curve bawah kiri skali 1pc putih
Ajue- 2 bunga2


inahshahzi - 1st row all 2 designs - 1+1 pc putih, flower set row bwh 1 pc putih
penguin - 1st row design daun nipis - 1 pc putih, flower set row bawah 1 pc tuih
Ajue-1 bulat2 kecik


Diana round design 1st row - 2pcs putih

tudung arian*
penguin - 1 pc putih blue, 1 pc putih silver, 1 pc putih semua

tudung rm20
rosetreat - 1pc gold silver , 1 pc pink colorful
inashazi - 1 pc putih

Misa - 10 pcs ambik kat kedai
Kak Wan - 5 pcs (saya agak je)
Adeeda - 5 pc (saya agak je)
Razan - 10 PCS ambik kat kedai
TOTAL :53

Rosetreat/ajue - sila confirm order balik.

SITIMY - tak confirm order. Please confirm jadik tak nak ambik n what design.

If tak confirm order by petang esok, saya akan ambik order sapa sapa yg masuk untuk cukupkan kuota 60 sheets.
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 9:34 am

Ajue wrote:
razan wrote:
FINAL LISTING UNTUK PURCHASE HARI JUMAAT 27 FEB

Yang ni rega dlm rm35 per sheet.

DianaRamli - 1 white, 1 pink +white

yang ni tak silap rm20 kot.

Ajue-1 spirall

Yang semua ni tak sempat nak tengok rega.

Penguin - 2 zigzag nipis 1 pc putih, set bawah kanan 1 pc putih
diana - set klcc bawah 2 pcs putih



inashazi - set row 1st kanan skali - 1pcs putih, set flower row bawah kanan skali - 1pc putih
Penguin - set curve lines kanan row 1st 2 pc putih, set dotted curve bawah kiri skali 1pc putih


saya nak spiral white 2 pcs
Ajue- 2 bunga2


inahshahzi - 1st row all 2 designs - 1+1 pc putih, flower set row bwh 1 pc putih
penguin - 1st row design daun nipis - 1 pc putih, flower set row bawah 1 pc tuih
Ajue-1 bulat2 kecik


Diana round design 1st row - 2pcs putih

tudung arian*
penguin - 1 pc putih blue, 1 pc putih silver, 1 pc putih semua

tudung rm20
rosetreat - 1pc gold silver , 1 pc pink colorful
inashazi - 1 pc putih

Misa - 10 pcs ambik kat kedai
Kak Wan - 5 pcs (saya agak je)
Adeeda - 5 pc (saya agak je)
Razan - 10 PCS ambik kat kedai
TOTAL :53

Rosetreat/ajue - sila confirm order balik.

SITIMY - tak confirm order. Please confirm jadik tak nak ambik n what design.

If tak confirm order by petang esok, saya akan ambik order sapa sapa yg masuk untuk cukupkan kuota 60 sheets.


saya nk yg spiral 2 pcs. esok kedai di mana yea?


Last edited by nurin_qistina73 on Thu Feb 26, 2009 9:56 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 9:51 am

razan,

kalau saya nak join beli hari jumaat ni bleh x... mmg nak ke area Jln TAR pun esok...
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 10:44 am

wahh..dah mcm rombongan cik kiah ke kedai bling2...jelez nieh.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 11:25 am

min chontoi wrote:
wahh..dah mcm rombongan cik kiah ke kedai bling2...jelez nieh.. Laughing

aikk nama cek pun ada kat sini...he he he

rambang mata akuuu...nak pilih ni

keeah nak gambo no. 4 ...atas ujung yg menjalar cam ular tu.....5 keping boleh?
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 1:22 pm

blossom wrote:
razan,

kalau saya nak join beli hari jumaat ni bleh x... mmg nak ke area Jln TAR pun esok...

saya pun nak ikut jugak..Razan bg hp no u...I mmg cuti esok...pastu kita JV ramai2
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 2:18 pm

hhahaha meh la gi beli skali..dapat murah. yang order lepas ajue tu, saya ambik je list ok.Nanti campur campur kawan yg beli masa kat sana (mesti tersasar beli lebih punnya)kita masukkan la sekali order nak dpt 50%.

no. hp saya ada tu. saya tk jadik delete. nanti sapa yg kat sana, calling2 ok. address kedai tu pun dah ada tulis kat pg. 2 (if tak silap)

Jumpa di sanaaaaa.

(btw= saya ada meeting pukul 11.00 lak. if saya lambat, tunggu yeaaaaaa)
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 2:27 pm

razan.........if nak tambah order bleh ke?
ingat mcm nak amik yg kat 1st page tu la..........1st pic (rm20) & 2nd pic (rm24) color putih & putih grey
if bleh la, if tak bleh tak pe no hal Wink
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 3:46 pm

boleh saya rasa...kalau nak iya iya plan sangat pun tak guna. saya beli pun sebab nak dpt diskon. so boleh la untung sama-sama. ni saya masuk order penguin ok. tak de hal..

LAGI SKALI SAYA LISTKAN UNTUK SAPA SAPA YG NAK GI KEDAI ESOK. ALAMATNYA 1ST SHOP METROPOINT PLAZA..BELAH KANAN SSF JLN TAR.

NI NO HP SAYA LAGI SKALI 012 3036289.
TQ
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 4:13 pm

thanks razan........apa2 nanti update yek
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Feb 26, 2009 5:04 pm

nak bagi tau semua orang yg ikut skali. bawak cash ok. Kedai tu tak pakai card. I akan bayarkan dulu untuk orang yg order n untuk post aje. yg lain korang kena chip in bayar untuk order masing-masing.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
rimaabdjalil



Posts : 18
Join date : 2009-01-06

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Feb 27, 2009 8:02 am

razan sy pun nak join ...nanti sy sms..during lunch kan?
Back to top Go down
View user profile
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: bling2   Fri Feb 27, 2009 9:01 am

razan

maaflah yer last minute nak yang ni boleh cam penguin dotted curve gambar yg row bawah tu kaler putih 2pcs



Back to top Go down
View user profile
sitimy



Posts : 5
Join date : 2008-12-23
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Feb 27, 2009 9:51 am

rm35 per sheet.

sitimy - 3 white

sori lambat, ada course so tak online
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Today at 3:50 am

Back to top Go down
 
razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next
 Similar topics
-
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» Design Team Call at Jeans Art Dolls
» Mid Century Interior Design
» Melody's Scrapbook World Design Team Call

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: