BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Mencari tailor tudung / shawls area kuala terengganu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nadz



Posts : 6
Join date : 2009-12-25
Age : 27
Location : terengganu

PostSubject: Mencari tailor tudung / shawls area kuala terengganu   Tue Oct 05, 2010 1:31 am

salam..nad dari trg nak cari tailor tudung / shawls..kalau bleh full time n area2 kuala terengganu..nad ni baru je lagi wat online bisnes ni tp nak try buat untuk custom made plak..so kalau ade sesape yg berminat bleh pm nad or emel nad di nur.nadiah89@gmail.com ... kalau luar dari terengganu pun bleh..nanti kite discuss balik k..tQ Smile
Back to top Go down
View user profile http://online2happy.blogspot.com
nadea89



Posts : 7
Join date : 2011-03-07
Age : 27

PostSubject: pemborong dari terengganu/kelantan    Wed Mar 09, 2011 10:38 am

salam..

nadia baru je start biz online ni..tp ada msalah utk dapatkn stok yg trendy dan cantik.
kebanyakan member yg buat biz jugak ambik stok dari pantai timur..sape2 yg tau mane nak cari pemborong dari kelantan@terengganu boleh x bgtau nadia..urgent sgt! ape2 info blh sms nadia kat 0175215075

thanx all..
Back to top Go down
View user profile
watachiwa



Posts : 2
Join date : 2012-06-02

PostSubject: Re: Mencari tailor tudung / shawls area kuala terengganu   Sat Jun 02, 2012 11:02 am

nadea89 wrote:
salam..

nadia baru je start biz online ni..tp ada msalah utk dapatkn stok yg trendy dan cantik.
kebanyakan member yg buat biz jugak ambik stok dari pantai timur..sape2 yg tau mane nak cari pemborong dari kelantan@terengganu boleh x bgtau nadia..urgent sgt! ape2 info blh sms nadia kat 0175215075

thanx all..

saya pon duk tengah usyar ni. x nak buat bisnes pon just nak tempah tuk raya. nak tdg chiffon sulam jati hantu tu. tgk kat butik tudung tu rm150. pengsan terus
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mencari tailor tudung / shawls area kuala terengganu   Today at 3:54 am

Back to top Go down
 
Mencari tailor tudung / shawls area kuala terengganu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Non-fusion area and Super polymerization
» Does Any One Live In A Wooded Area
» Volcanic Area
» Azaux's Area of Answers!!
» pokemon area

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: