BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 TEMPLATE SCALLOP AR***I

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
shahrinaluvaswad



Posts : 13
Join date : 2009-06-20
Age : 34
Location : Puncak Alam

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Sun Aug 01, 2010 5:00 pm

brp harga nye?
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Tue Aug 03, 2010 3:30 pm

RM5 termasuk pos
Back to top Go down
View user profile
nhusna2000



Posts : 7
Join date : 2010-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Tue Aug 03, 2010 11:03 pm

Salam kak,

scallop ariani yg labuh (tutup)sampai pusat or lebih ada tak? if ada, berapa sy kena transfer duit? JazakAllah hu khairan..
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Wed Aug 04, 2010 2:07 am

nhusna2000 ~
scallop labuh smpi pusat ariani punya takde. ariani ada ke scallop smpi pusat???.. sy ada scallop labuh tapi sendiri alter. adaptasi dr tudung azzarah ( btol ke eja ni.. ). Kalo nak RM8.00 termasuk pos.
Back to top Go down
View user profile
nhusna2000



Posts : 7
Join date : 2010-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Tue Aug 10, 2010 7:54 pm

ibumuqrish wrote:
nhusna2000 ~
scallop labuh smpi pusat ariani punya takde. ariani ada ke scallop smpi pusat???.. sy ada scallop labuh tapi sendiri alter. adaptasi dr tudung azzarah ( btol ke eja ni.. ). Kalo nak RM8.00 termasuk pos.

salam kak,

sy baru transfer RM8 to maybank acc akak, ref no. 1416902775, nak template scallop labuh ye, tak nak pendek..tq. nnti sy pm address... tq, tq hehe
Back to top Go down
View user profile
nhusna2000



Posts : 7
Join date : 2010-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Sat Aug 14, 2010 6:30 pm

Salam kak,

template baru sampai tadi, n dah buat pun scallop labuh.. punya la tak sabar, hehe.. tq tq.. memang labuh.. suka sgt.

nak tanya kak, memang guna kain dlm 0.8m ye, sy bentang kain 4 segi je, ke ada cara2 blh curi2 kain /cara bentang kain utk jimat, saja tanya coz kalau template biasa, 1 metre dpt 1 tdg labuh n satu medium, yg scallop labuh tak dpt la ye? tq
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Mon Aug 16, 2010 1:30 am

nhusna2000 wrote:
Salam kak,

template baru sampai tadi, n dah buat pun scallop labuh.. punya la tak sabar, hehe.. tq tq.. memang labuh.. suka sgt.

nak tanya kak, memang guna kain dlm 0.8m ye, sy bentang kain 4 segi je, ke ada cara2 blh curi2 kain /cara bentang kain utk jimat, saja tanya coz kalau template biasa, 1 metre dpt 1 tdg labuh n satu medium, yg scallop labuh tak dpt la ye? tq
slalunye 1.3 mtr boleh dpt 2 scallop labuh
Back to top Go down
View user profile
mutiara



Posts : 2
Join date : 2010-10-27

PostSubject: template scallop ar****i   Wed Oct 27, 2010 11:13 am

Salam ibumuqrish,

Kak, saya nak order template scallop ar***i , ada lagi tak?
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Mon Nov 01, 2010 9:47 am

salam,
sori lmbat reply. akak dah jarang masuk sini

template ariani sentiasa ada.

1. size mini - RM5
2. size S - RM5
3. size M - RM7
4. Size L - RM8

** Kos penghantaran tambah
RM3 - pos ekspress
RM6 - Pos Laju

Back to top Go down
View user profile
mutiara



Posts : 2
Join date : 2010-10-27

PostSubject: template scallop ar****i   Wed Nov 03, 2010 12:36 pm

Salam Ibumuqrish,

Kak, tolong bagi no akaun...nanti saya nak bank in. Lepas saya dah bank in, saya akan inform kak.
Back to top Go down
View user profile
umie sapidah



Posts : 2
Join date : 2011-04-15
Age : 35
Location : Banting/Putrajaya

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Fri Apr 15, 2011 7:30 pm

assalamualaikum...

nak tanya la..ada lagi ker u all jual template tu...umie baru jer dapat masuk forum ni..dah lama dah nak cari template tu..
Back to top Go down
View user profile http://umikgadismelanau.blogspot.com
masha2488



Posts : 2
Join date : 2011-05-16

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Wed May 18, 2011 9:45 pm

Salam ibumuqris...
saya baru jumpa forum ni...kalau saya nk beli templet tu ada lagi ke?
Saya nak scallop punya saiz L...RM11 tmsk pos kan...pos ekspress....
AR....yg biasa punya ada juga ke?
Tlg reply..
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Thu Jun 09, 2011 10:38 am

********* JUALAN TEMPLATE DITUTUP***********

** Dah tak sempat nk lukis.. kalo rajin mai rumah bawa kertas draw sendiri. sy dok kajang..
Back to top Go down
View user profile
ummie2906



Posts : 4
Join date : 2011-09-26
Age : 40
Location : Neg 9

PostSubject: pamplet tudung scallop L   Sun Oct 16, 2011 9:32 pm

NLiza wrote:
********* JUALAN TEMPLATE DITUTUP***********

** Dah tak sempat nk lukis.. kalo rajin mai rumah bawa kertas draw sendiri. sy dok kajang..

salam...ble x minta tlg sgt2..sy nak sgt pamplet tuduung scallop labuh size L...sape2 lg ade or masih simpan yg penah bli ngan 'NLiza'...sy nak sgt2....sy nk beli...tq..pls PM sy..or email kancil2906@gmail.com..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TEMPLATE SCALLOP AR***I   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
TEMPLATE SCALLOP AR***I
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Lace template; free to a good home
» Constellation Template
» x block ruler
» Airships and Ships (Showcase, Depository and Links)
» Tag die with scalloped top

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: