BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 Kongsi Beli LYCRA secara Borong

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
butik bling bling



Posts: 19
Join date: 2011-01-05

PostSubject: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Tue Sep 20, 2011 11:21 am

Salam...

Bling bling nak cari geng yang nak share beli lycra pelbagai warna secara pukal... dah survey satu roll kain dalam 70 yard++.. anggaran harga dalam RM7-8 / yard.. leh jimat banyak .. kalau beli banyak leh minta kurang lagi.. kalau anda berminat pls ctc / sms BBB yer 0107866875
Back to top Go down
View user profile http://butikblingbling.blogspot.com
NIA26



Posts: 1
Join date: 2012-04-15

PostSubject: Re: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Sun Apr 15, 2012 12:35 am

selalunya di KL ni mana ek nk cr pemborong yg jual kain2 buat tudung?
Back to top Go down
View user profile
nasha2u



Posts: 15
Join date: 2009-09-17
Age: 49
Location: Selangor

PostSubject: Re: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Tue Apr 17, 2012 7:10 am

NIA26 wrote:
selalunya di KL ni mana ek nk cr pemborong yg jual kain2 buat tudung?

assalamuaaikum wbt ....kalau di KL kain2 lycra / jersey boleh dibeli di JAKEL KL (Jln Bonus off Jln Masjid India), kat Shah Alam pun ada JAKEL cuma tak pasti banyak atau tidak kain2 lycra / jersey (Jln Plumbum S7/S , Shah Alam) ... NAGOYA & KAMDAR pun banyak juga pilihan kain2 jersey/lycra untuk buat tudung.
Back to top Go down
View user profile http://anggunmuslimahonline.blogspot.com
 

Kongsi Beli LYCRA secara Borong

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -