BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Kongsi awek FL JB
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Kongsi Beli LYCRA secara Borong

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    butik bling bling



    Posts: 19
    Join date: 2011-01-05

    PostSubject: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Tue Sep 20, 2011 11:21 am

    Salam...

    Bling bling nak cari geng yang nak share beli lycra pelbagai warna secara pukal... dah survey satu roll kain dalam 70 yard++.. anggaran harga dalam RM7-8 / yard.. leh jimat banyak .. kalau beli banyak leh minta kurang lagi.. kalau anda berminat pls ctc / sms BBB yer 0107866875
    Back to top Go down
    View user profile http://butikblingbling.blogspot.com
    NIA26



    Posts: 1
    Join date: 2012-04-15

    PostSubject: Re: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Sun Apr 15, 2012 12:35 am

    selalunya di KL ni mana ek nk cr pemborong yg jual kain2 buat tudung?
    Back to top Go down
    View user profile
    nasha2u



    Posts: 15
    Join date: 2009-09-17
    Age: 49
    Location: Selangor

    PostSubject: Re: Kongsi Beli LYCRA secara Borong   Tue Apr 17, 2012 7:10 am

    NIA26 wrote:
    selalunya di KL ni mana ek nk cr pemborong yg jual kain2 buat tudung?

    assalamuaaikum wbt ....kalau di KL kain2 lycra / jersey boleh dibeli di JAKEL KL (Jln Bonus off Jln Masjid India), kat Shah Alam pun ada JAKEL cuma tak pasti banyak atau tidak kain2 lycra / jersey (Jln Plumbum S7/S , Shah Alam) ... NAGOYA & KAMDAR pun banyak juga pilihan kain2 jersey/lycra untuk buat tudung.
    Back to top Go down
    View user profile http://anggunmuslimahonline.blogspot.com
     

    Kongsi Beli LYCRA secara Borong

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » Nak Beli WTB: nikkor 17-55mm, f2.8
    » Newbie nak kongsi tmpt b2b di pandan indah

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -