BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Jom Tepek Hasil Tudung korang.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Sep 17, 2009 9:43 am

Ni dia....tudung ke 2000 kak keee.... cheers cheers cheers



Akak doakan semua kawan kawan DIY disini pun bakal turut mencecah angka 2000 tu...Selamat Maju Jaya, Jangan Putus Asa dan Selamat Hari Raya juga Maaf Zahir Batin semua...
Back to top Go down
View user profile
daai_violet

avatar

Posts : 186
Join date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Sep 17, 2009 9:46 am

banyaknye tudung kak kee dah jahit
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Sep 17, 2009 10:19 am

daai_violet wrote:
banyaknye tudung kak kee dah jahit

Razz akak tak jahit kesemuanya...mungkin akak jahit dlm 300 lebih je...yg lain semua pekerja akak yang jahit. Tetapi dari potong sampai jahit tepi....semua akak buat...sebab akak je yg amik tempahan...so akak sorang je tau customer tu nak gimana samaada S ke M ke L ke. Camtum semua pekerja akak buat. Iron awning....( Mad mende yg paling x suke)....pun akak buat....
Back to top Go down
View user profile
afizaz93

avatar

Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Sep 17, 2009 3:54 pm

kee'ah wrote:
daai_violet wrote:
banyaknye tudung kak kee dah jahit

Razz akak tak jahit kesemuanya...mungkin akak jahit dlm 300 lebih je...yg lain semua pekerja akak yang jahit. Tetapi dari potong sampai jahit tepi....semua akak buat...sebab akak je yg amik tempahan...so akak sorang je tau customer tu nak gimana samaada S ke M ke L ke. Camtum semua pekerja akak buat. Iron awning....( Mad mende yg paling x suke)....pun akak buat....

wahhh kak...tahniah le dh beribu2 tdg...usahawanita yg berjayaaa!!!hehe...msn cs dh guna belum??hehe..
sy ni x kira pun brp tdg yg dh dijahit...tp rekodnya ttp ada...almaklum kecil2an...tp sampai saat ni pun tdg x abis jaet lg yong..apa taknya..tgu blk keja br nk godek2..hehe...semuanya dibuat sndiri...alhamdulillah, iron saya byk membantu...hehe..

SLMT HARI RAYA UNTUK SEMUA... nak tempek gmbr tdg pun x leh lg, pc dh kong..tgu lps raya la...hehe
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Sep 17, 2009 9:05 pm

afizaz93 wrote:
kee'ah wrote:
daai_violet wrote:
banyaknye tudung kak kee dah jahit

Razz akak tak jahit kesemuanya...mungkin akak jahit dlm 300 lebih je...yg lain semua pekerja akak yang jahit. Tetapi dari potong sampai jahit tepi....semua akak buat...sebab akak je yg amik tempahan...so akak sorang je tau customer tu nak gimana samaada S ke M ke L ke. Camtum semua pekerja akak buat. Iron awning....( Mad mende yg paling x suke)....pun akak buat....

wahhh kak...tahniah le dh beribu2 tdg...usahawanita yg berjayaaa!!!hehe...msn cs dh guna belum??hehe..
sy ni x kira pun brp tdg yg dh dijahit...tp rekodnya ttp ada...almaklum kecil2an...tp sampai saat ni pun tdg x abis jaet lg yong..apa taknya..tgu blk keja br nk godek2..hehe...semuanya dibuat sndiri...alhamdulillah, iron saya byk membantu...hehe..

SLMT HARI RAYA UNTUK SEMUA... nak tempek gmbr tdg pun x leh lg, pc dh kong..tgu lps raya la...hehe

tulerr piza...ramadan ni...malam terpaksa pulon tolong..kolo tidak mau ngamok customer akak...tidor kul 3 mlm....depan pc kat opis pun leh tido...hehehehhe, takpe bonos dah dapat....awal tahun nanti...wat wat rajin balikk...kang abeh appraisal kita...ekekekeke
Back to top Go down
View user profile
yus

avatar

Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Tue Sep 22, 2009 6:13 am

kee'ah wrote:
Ni dia....tudung ke 2000 kak keee.... cheers cheers cheers



Akak doakan semua kawan kawan DIY disini pun bakal turut mencecah angka 2000 tu...Selamat Maju Jaya, Jangan Putus Asa dan Selamat Hari Raya juga Maaf Zahir Batin semua...

Jeles nye saya!! Sempat gak kak kee wat countdown tuh..

Lepas raya ni baru nak start enjin balik... huhu..baru dapat mood...
Kelakau betul, padahal masa pose org bising suh saya jahit..
Tak larat la..pose lagi, mual2 lagi... adeeeh...
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
najie



Posts : 27
Join date : 2009-06-03

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Tue Sep 29, 2009 1:26 pm

koleksi tudung terbaru - http://tudungeszz.blogspot.com/

kalau ada berminat boleh calling2
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Fri Oct 02, 2009 8:23 pm

Alhamdulillah semua makin meningkat maju... semoga kalian semakin berjaya. Pahit manis dalam berniaga hanya kita yang merasa. Pengalaman yang tidak ternilai dan paling berharga dalam hidup dan untuk mematangkan diri.

Tudung yang entah ke berapa riburibu helai, tak terhitung dengan rezeki yang Allah berikan, Alhamdulillah..



Pada member2 lama DIY yang dah lama menyepikan diri ribuan terima kasih saya ucapkan tanpa mereka siapalah saya. Saya bermula dari tahun lepas dan masih belajar lagi untuk mantapkan ilmu yang ada.. Moga kita sama2 berusaha dan berjaya.

Dan dengan semangat ikhlas UZI yang bersusah payah datang kerumah untuk menghantar contoh2 tudung pada saya. Maklumlah saya masa tu anak baru umo 3bulan .. baru habis pantang, ribuan terima kasih dan jasamu sentiasa di kenang hingga akhir hayat. Sampai sekarang saya masih tingat kat UZI..hehe walaupun dah 8bulan tak pernah nampak die on9 .. moga ceria selalu Smile

syamen's
http://kristaloctant.fotopages.com
Back to top Go down
View user profile
nidda

avatar

Posts : 32
Join date : 2009-09-08
Age : 34

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Tue Oct 06, 2009 5:57 pm

fadz wrote:
tudung baru siap dan baru habis diborong teman2 dlm 1 jam flower Alhamdulillah...


cantikknyer......sy ni br berjinak2 nak buat tudung ni....insyaAllah nak try buat yg labuh cam ni utk mak. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
daai_violet

avatar

Posts : 186
Join date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Fri Nov 13, 2009 11:15 am

up skit laa, dah lame org x update

[img][/img]

[img][/img]

nie kain beli ngan Izreen
Back to top Go down
View user profile
qistinaqaseh

avatar

Posts : 28
Join date : 2009-11-15
Age : 35
Location : Damansara

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 16, 2009 10:59 am

nidda wrote:
fadz wrote:
tudung baru siap dan baru habis diborong teman2 dlm 1 jam flower Alhamdulillah...


cantikknyer......sy ni br berjinak2 nak buat tudung ni....insyaAllah nak try buat yg labuh cam ni utk mak. Very Happy

salam..saya org baru kat sini....
cantik2 nyer tudung kat sini......
teringin nak jahit tudung sendri....
semangat nak belajar ni
Back to top Go down
View user profile http://qistinaqaseh.blogspot.com
norsaiful



Posts : 3
Join date : 2009-11-19
Age : 37
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Thu Nov 19, 2009 5:08 pm

nidda wrote:
fadz wrote:
tudung baru siap dan baru habis diborong teman2 dlm 1 jam flower Alhamdulillah...


cantikknyer......sy ni br berjinak2 nak buat tudung ni....insyaAllah nak try buat yg labuh cam ni utk mak. Very Happy



salam....cantik tudung2 ni....agak2 kalu tudung ni yg awak jual...brapee harganyer....
Back to top Go down
View user profile http://www.norsaiful.blogspot.com
mieera09



Posts : 55
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : rawang

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Sat Nov 21, 2009 12:09 am



tudung yang aku buat sendiri ready untuk di niagakan...ok tak?
Back to top Go down
View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
norsaiful



Posts : 3
Join date : 2009-11-19
Age : 37
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Sat Nov 21, 2009 12:23 am

mieera09 wrote:


tudung yang aku buat sendiri ready untuk di niagakan...ok tak?

comel2....
Back to top Go down
View user profile http://www.norsaiful.blogspot.com
qistinaqaseh

avatar

Posts : 28
Join date : 2009-11-15
Age : 35
Location : Damansara

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Sat Nov 21, 2009 8:13 am

mieera09 wrote:


tudung yang aku buat sendiri ready untuk di niagakan...ok tak?



tu tudung oval jugak ker??
cantik r cheers
Back to top Go down
View user profile http://qistinaqaseh.blogspot.com
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Sat Nov 21, 2009 7:16 pm

mieera09 wrote:


tudung yang aku buat sendiri ready untuk di niagakan...ok tak?

mavelous....setanding dah ngan hak ada jenama....lawa... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
norsaiful



Posts : 3
Join date : 2009-11-19
Age : 37
Location : Shah Alam

PostSubject: tudung my sister siap buat...awning double layer....amacam....ok tak..   Mon Nov 23, 2009 1:55 am



Back to top Go down
View user profile http://www.norsaiful.blogspot.com
mieera09



Posts : 55
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : rawang

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 23, 2009 9:10 am

salam..ni tudung ala ariani biasa jer...saiz m rasanya...terima kasih pada yang memuji tu....ni lah berkat kesungguhan minat punya pasal kan...
skrang duk try nak buat tudung dwi lapis dan oval lak.....

terima kasih semua...semua atas tunjuk ajar dr sifu2 kat sini...
Back to top Go down
View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
nidda

avatar

Posts : 32
Join date : 2009-09-08
Age : 34

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 23, 2009 2:17 pm

Salam~

Cuba komen tdg yg sy buat ni....sy rs kt bhgn ats awning tu cam tak kemas jer...ader idea x cmner nak jahit cantik2 cam org lain?

Back to top Go down
View user profile
daai_violet

avatar

Posts : 186
Join date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 23, 2009 2:21 pm

x kemas camne? nampak ok jer tue
Back to top Go down
View user profile
nidda

avatar

Posts : 32
Join date : 2009-09-08
Age : 34

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 23, 2009 3:44 pm

jgn terpedaya ngn gambo...sy selalu hadapi masalah kt blh ats tu berkedut2.. kdg smpi trpaksa buka lik. Sad tgh cuba improve lg ni....
Back to top Go down
View user profile
mieera09



Posts : 55
Join date : 2009-10-08
Age : 39
Location : rawang

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Mon Nov 23, 2009 5:40 pm

MULAKAN JAHITAN CANTUMAN AWMING DGN BODY TU DARI TGH KE TEPI KIRO ATAU KANAN.
JAHIT JELUJUR DULU JIKA BOLEH...
THEN LAST JAHIT TINDIH DR LUAR BRU KEMAS SIKIT
Back to top Go down
View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
nidda

avatar

Posts : 32
Join date : 2009-09-08
Age : 34

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Wed Nov 25, 2009 9:19 am

Wink yup skang ni kna buat cam tu la.....sy slalu jelujur dulu....

bab mula jahit dr tgh ke tepi tu lum pnh try lg.....maybe sy akan cuba.

apapun tq ats nasihat kawan2 sumer cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
rimbun1

avatar

Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Wed Nov 25, 2009 9:43 am

nak tepek jugak my tudung..

Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
Aziah

avatar

Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   Wed Nov 25, 2009 11:00 am

rimbun1 wrote:
nak tepek jugak my tudung..


cantiknya.....nampak kemas..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jom Tepek Hasil Tudung korang.....   

Back to top Go down
 
Jom Tepek Hasil Tudung korang.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 29 of 32Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: