BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share
     

     Bahan Jahit Tepi selendang

    Go down 
    AuthorMessage
    mars



    Posts : 1
    Join date : 2011-08-02

    Bahan Jahit Tepi selendang Empty
    PostSubject: Bahan Jahit Tepi selendang   Bahan Jahit Tepi selendang Icon_minitimeTue Aug 02, 2011 9:35 am

    Salam, erm I'm new here. And budak sekolah lagi. Just nak tanya pada kakak2 yang memang reti bab2 tudung ni. Sebenarnya, sekolah saya ade buat program anak angkat akhir tahun 2011 ni. So setiap group kene la jual apa-apa.setiap grup wajib jual smpi batch kitorang dpt kumpul dana sbyk 40 000++ and group saya mmg langsung tak start apa2, and saya takut saya di black list kan.

    My first idea was to make rings, cincin. susah gila nak cari barang2 die. so, my mom suggest buat la slendang. beli kain banyak2 and buat. so skrg ni saya nak cari bahan utk jahit tepi. selain dari guna mesin jahit besr tu, ade tak bahan lain yg lagi murah and kecil? saya betul2 desperate ni. Nak beli mesin jahit tu pula, rasa macm mmbazir. kemain mahal lagi. saya kesian dgn mak saya, tkkn semua bnda die nak beli. jadi saya skrg ni tgah usaha nak cari duit sndiri. Ade tak bahan jahit tepi selain mesin jahit besar tu and ada jual kat area KL, Wangsa Maju and Gombak. Mohon pandangan dr yg pakar Smile terima kasihhh.
    Back to top Go down
    View user profile
     
    Bahan Jahit Tepi selendang
    Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Stirling engine build log

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
    Jump to: