BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Bahan Jahit Tepi selendang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mars



Posts : 1
Join date : 2011-08-02

PostSubject: Bahan Jahit Tepi selendang   Tue Aug 02, 2011 9:35 am

Salam, erm I'm new here. And budak sekolah lagi. Just nak tanya pada kakak2 yang memang reti bab2 tudung ni. Sebenarnya, sekolah saya ade buat program anak angkat akhir tahun 2011 ni. So setiap group kene la jual apa-apa.setiap grup wajib jual smpi batch kitorang dpt kumpul dana sbyk 40 000++ and group saya mmg langsung tak start apa2, and saya takut saya di black list kan.

My first idea was to make rings, cincin. susah gila nak cari barang2 die. so, my mom suggest buat la slendang. beli kain banyak2 and buat. so skrg ni saya nak cari bahan utk jahit tepi. selain dari guna mesin jahit besr tu, ade tak bahan lain yg lagi murah and kecil? saya betul2 desperate ni. Nak beli mesin jahit tu pula, rasa macm mmbazir. kemain mahal lagi. saya kesian dgn mak saya, tkkn semua bnda die nak beli. jadi saya skrg ni tgah usaha nak cari duit sndiri. Ade tak bahan jahit tepi selain mesin jahit besar tu and ada jual kat area KL, Wangsa Maju and Gombak. Mohon pandangan dr yg pakar Smile terima kasihhh.
Back to top Go down
View user profile
 
Bahan Jahit Tepi selendang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» E-24 Segment - RK Aur Sultan Hain Bhai-Bhai!! - Madhubala - 10th June 2013
» Vietnam International bonsai show
» Stirling engine build log
» Another of my Penjin Project..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
Jump to: