BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2: Fesyen Tudung

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Mon Mar 02, 2009 3:13 pm

meabadi wrote:
suria..

dia blum tutup full lagi la.....ni sebab ade konsert tu yang dia tutup fulll.....

yup..btol2..kalo acara glamer akan keluar la jambul mak tie...ehehehe~~ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Mon Mar 02, 2009 3:14 pm

meabadi wrote:
suria..
dia blum tutup full lagi la.....ni sebab ade konsert tu yang dia tutup fulll.....

yup.......
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Mon Mar 02, 2009 3:17 pm


jumpa kat fotopages mana ntah.. tudung ape ni ek? mcm siti ker.. kalu pengantin buat letak beads/sequins embroidery kat atas tu pun lawooo..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Mon Mar 02, 2009 3:31 pm

ahaaa....ada org tempah soh buat gini......keeah kata...walaikomsalam....he he he
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Mon Mar 02, 2009 4:12 pm

kee'ah wrote:
ahaaa....ada org tempah soh buat gini......keeah kata...walaikomsalam....he he he

he..he..kelakaulah keeah ni...
Back to top Go down
View user profile
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Tue Mar 03, 2009 7:56 am

meabadi wrote:
Lawa sgt tudung CT ni...kenan la..

pakai pagi raya boleh la...






me...ku nak buat gini gak raya nanti.........
uuuwwaaaa....raya lama lg...
ntah2 by that time dah ada design baru...kekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Tue Mar 03, 2009 9:23 am

sekali tgk nampak mcm oblong je tudung ct ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 8:28 am

misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 8:36 am

...smalam cuba le nak buat awning tudung yg double tuu.....menjadi memang menjadi tapi nampak macam pelik skit jeeek.....ada sape2 tau camne nak buat awning gitue ke?...meh le kongsi2
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 11:35 am

Zareen wrote:
...smalam cuba le nak buat awning tudung yg double tuu.....menjadi memang menjadi tapi nampak macam pelik skit jeeek.....ada sape2 tau camne nak buat awning gitue ke?...meh le kongsi2


zareen,

tang mana yg pelik tuh...nak citer satu2 MA cam tak pandai ler...klu zareen gtau kat mana yg problem, MA try bantu sikit2 insyaallah..
Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 12:32 pm

MummyAleeya wrote:
Zareen wrote:
...smalam cuba le nak buat awning tudung yg double tuu.....menjadi memang menjadi tapi nampak macam pelik skit jeeek.....ada sape2 tau camne nak buat awning gitue ke?...meh le kongsi2


zareen,

tang mana yg pelik tuh...nak citer satu2 MA cam tak pandai ler...klu zareen gtau kat mana yg problem, MA try bantu sikit2 insyaallah..

kalau tunjuk step by step boleh kan...baru syok nak cuba flower
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 12:33 pm

MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue
Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 1:16 pm

hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue

sama ler kita, jahit satu awning pun kadang kala fail hehehehehhe...
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 3:35 pm

zuwaidah wrote:
hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue

sama ler kita, jahit satu awning pun kadang kala fail hehehehehhe...

hannan,

photobucket tgh maintenance lak..insyaallah, dah ok nti akak upload.


kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 4:04 pm

MummyAleeya wrote:
zuwaidah wrote:
hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue

sama ler kita, jahit satu awning pun kadang kala fail hehehehehhe...

hannan,

photobucket tgh maintenance lak..insyaallah, dah ok nti akak upload.


kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...

awning atas tu..selapis ke dua lapis kain...
Back to top Go down
View user profile
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Wed Mar 04, 2009 4:06 pm

hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
zuwaidah wrote:
hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue

sama ler kita, jahit satu awning pun kadang kala fail hehehehehhe...

hannan,

photobucket tgh maintenance lak..insyaallah, dah ok nti akak upload.


kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...

awning atas tu..selapis ke dua lapis kain...

2 lapis gak...
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Thu Mar 05, 2009 11:11 am

kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...[/quote]

MA,

rasanya bleh paham tapi bila agaknya bak jahit tudung ni... Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Thu Mar 05, 2009 12:51 pm

blossom wrote:
kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...

MA,

rasanya bleh paham tapi bila agaknya bak jahit tudung ni... Rolling Eyes Rolling Eyes[/quote]


Blossom,

heheh...MA dah naik malas nak buat double nih...leceh...nih tgh ngumpul tempahan kekawan nyer munaw****. Tah biler ler leh siap...klu tak bekerja, best gak buat ful time...jait byk2, jual online atau buat stok tuk jual ramadhan nti...weekend nih start buat klas tudung lak...penat nak ngambik tempahan, MA ngaja jer ler...
Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Thu Mar 05, 2009 1:43 pm

MummyAleeya wrote:
blossom wrote:
kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...

MA,

rasanya bleh paham tapi bila agaknya bak jahit tudung ni... Rolling Eyes Rolling Eyes


Blossom,

heheh...MA dah naik malas nak buat double nih...leceh...nih tgh ngumpul tempahan kekawan nyer munaw****. Tah biler ler leh siap...klu tak bekerja, best gak buat ful time...jait byk2, jual online atau buat stok tuk jual ramadhan nti...weekend nih start buat klas tudung lak...penat nak ngambik tempahan, MA ngaja jer ler...[/quote]

MA, buat kelas ke weekend nih...kat mana rumah MA, kalau dekat boleh juga nak pegi
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Thu Mar 05, 2009 1:53 pm

zuwaidah wrote:
MummyAleeya wrote:
blossom wrote:
kak Zuwaidah,

actually cara potong sama awning sama cam single awning jer...
==> cuma awning bawah size biasa, awning atas kurangkan antara 1/2 @ 3/4 inci dr size awning biasa.
==> letakkan awning kecik kat atas, besa kat bawah dan jelujur di sekeliling awning atas( samakan bahagian bucu, akan tinggal 1/2 @ 3/4inci kat bhg depan awning bawah) ...alamak...faham ker...
==> untuk cantumkan awning ke body, cara yg sama ngan awning single. jelujur dulu dr tengah bucu ke bawah kiri, pastuh dr bucu ke bawah kanan
==>lepas tuh step yg sama cam tudung single awning...

MA,

rasanya bleh paham tapi bila agaknya bak jahit tudung ni... Rolling Eyes Rolling Eyes


Blossom,

heheh...MA dah naik malas nak buat double nih...leceh...nih tgh ngumpul tempahan kekawan nyer munaw****. Tah biler ler leh siap...klu tak bekerja, best gak buat ful time...jait byk2, jual online atau buat stok tuk jual ramadhan nti...weekend nih start buat klas tudung lak...penat nak ngambik tempahan, MA ngaja jer ler...

MA, buat kelas ke weekend nih...kat mana rumah MA, kalau dekat boleh juga nak pegi[/quote]


kak Zu,

kiter kat Bangi area UKM..intensive klas.....tak ramai...so, leh concentrate kat diaorg...
Back to top Go down
View user profile
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Thu Mar 05, 2009 2:28 pm

hannan6d wrote:
MummyAleeya wrote:
misa wrote:
haha.. nak uruskan awning sekeping pun misa amik masa.. nak make sure ok..
ni nak berlapis2.. ada tgk mane ek.. tp lawo2.. tingin nak try nanti..

korang ada beli majalah WANITA terbaru tak.. tgk tudung dia letak bling.. manik.. lawo2 plak.. hihihi.. grand abeeess..

Akak dh buat tuk kekawan yg double awning nih, ader post kejap kat 'jom tepek' arituh, cantik memang cantik...tapi teramat la lecehnyer, double kan jersey ngan jersey, hasilnya memang superb, selesa pakai especially jersey kamdar coz dia tak setebal jersey SS2, tp biler akak doublekan jersey ngan brochade, kena jelujur merata baru dia tak lari. penyambung body ngan awning atas pala tuh pun jadik tebal sikit la. Awning bawah memang lebih besar dari atas, pengeras pun pasang kat awning bwh jer. Awning atas kena betul2 placing dia, especially klu jersey kawinkan ngan kain lain. coz jersey stretchable, yg atas tuh klu jersey, ok lagi. klu kain lain yg sedikit sukar. arini pun kebetulan akak pakai yg double awning.

tepeklah gambar double awning yang dah jahit tu ..nak tengok juga...w/pun kita ni jahit 1 awning pun..masih haru biru.... tongue

hannan,

nih yg sempat snap gambo..





Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Fri Mar 06, 2009 2:37 am

MA
dah byk tu tudung dwi awning..cantik2 pulak tuu
bikin ku jeles saja hehehehhehehe
yg satu awning pun masih terhegeh2 nak membuatnya
Neutral Neutral Neutral
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
rosniza_mga



Posts : 162
Join date : 2009-01-12
Age : 39
Location : Subang Airport, Sek. U5

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Fri Mar 06, 2009 2:15 pm

Siapa pernah tgk tudung ikat tali ni? cantik gak, kira tak payah pakai butang kat belakang, tp kat belakang terbelah, tp klu nak buat sendiri tk nak belah pun ok gak...yg ni kawan niza jual dari Medan...baru cuba nak buat...dh potong pun template ikut pattern dia...



Back to top Go down
View user profile http://www.rosnizacollections.blogspot.com
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Fri Mar 06, 2009 3:55 pm

Menarik jugak fesyen ni.Mungkin leceh sikit masa nak buat talinyer.
Back to top Go down
View user profile
rosniza_mga



Posts : 162
Join date : 2009-01-12
Age : 39
Location : Subang Airport, Sek. U5

PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Fri Mar 06, 2009 9:56 pm

Juan wrote:
Menarik jugak fesyen ni.Mungkin leceh sikit masa nak buat talinyer.

kalau ikutkan mmg la leceh, tp bila ikat nampak kemas la sikit...kekeke..
Back to top Go down
View user profile http://www.rosnizacollections.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2: Fesyen Tudung   Today at 2:41 pm

Back to top Go down
 
Kongsi2: Fesyen Tudung
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: