BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Saya wanita baru nak blaja..pembeli online ni PEMALAS? ye ker?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
roha



Posts : 1
Join date : 2011-06-05
Age : 35
Location : Taiping perak

PostSubject: Saya wanita baru nak blaja..pembeli online ni PEMALAS? ye ker?   Sun Jun 05, 2011 2:19 pm

salam semua..saya org baru disini.saya memang berminat2 sgt dlm bidang perniagaan terutama dalam perniagaan tudung online.memang tak dinafikan memang terlalu banyak laman web dan blog yang memasarkan tudung yg memang cantek & terkini.jika saya diletakkan sebagai pembeli mmg pening kepala nk pilih yg mana.tapi kuasa ditgn pembeli.mereka lebih bijak memilih.dalam zaman IT ni ramai pembeli suka beli secara online sebabnya ia mudah & tak perlu kos yg tinggi utk keluar beli brg.tak dinafikan juga ada yg suka tengok & pegang tudung utk kepuasan diri.tetapi ada satu statement kwn lelaki ofis sy yg buat saya rasa kurang selesa ialah "org yg beli produk secara online ni pemalas..malas nk kuar" pe pendapat anda? adakah ianya satu statement yg relevan?

walau apapun org kata.sy memang berminat dgn dunia perniagaan.utk permulaan ini saya mulakan dgn menjual tudung kecil2 dulu ..tu pun secara online.hampir sebulan sy buat online tp hanya seorg jer customer online.alhamdulillah rezki sy masih secara offline.ramai kwn2 opis yg beli tudung saya. Saya nak minta pendapat kwn2 bagaimana nk dptkan customer secara online sbb saya percaya ramai yg berjaya dalam bisnes online.boleh buat duit.nmpk mcm mudah tp sbenarnya ada cabaran & myb ada tips yg saya masih tidak tahu.

saya budak baru belaja.kalau saya tolong ajarkan...terima kasih. cheers bersaing secara sihat...bisnes pasti berjaya!
Back to top Go down
View user profile http://hanimardhiahfashion.blogspot.com
qis_mcollection



Posts : 10
Join date : 2011-06-30
Age : 27
Location : jay bee

PostSubject: Re: Saya wanita baru nak blaja..pembeli online ni PEMALAS? ye ker?   Thu Jun 30, 2011 3:37 pm

rasanye x patut kita label org2 y beli online tu sebagai pemalas..
bagi saya bila kita beli on9 kita akan ada lebih byk masa utk berfikir dan memilih produk y ingin kita beli tanpa ganguan..

klu kita beli di kedai kita kene amik masa lama nak round dari satu kedai ke kedai y lain

tapi klu kita shop on9 kita boleh bukak byk2 laman y jual brg y kita nak beli dlm satu2 masa n boleh wat pilihan n compare harga..

tul tak???

hehe sekadar pendapat
Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
 
Saya wanita baru nak blaja..pembeli online ni PEMALAS? ye ker?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [Ref] Wargames Painting and Modelling: Online Hobby Magazine
» Free Online Quilting Magazine
» Big Harbor Freight ONLINE coupon?
» Free Test equipment manuals online
» New online literary magazine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: