BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 11:48 pm

syafinazrahim wrote:
kak deeda... awning yg tinggal.. yg ada tanda tangan ke yg takde tande tgn? confuse jap.. hehe

yg ada tangan tu means "no" "no".. takde dah No No No
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 12:00 am

Dear all,

please check below... kalau ada order yg takde, meaning awningnye dah habis okay


Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 9:39 am

nuds, awak cod brg ker? blh x nak minta cod utk saya sekali. nnt saya byr siap2 kat deeda hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 10:51 am

deedaaaa

akak punya silver tu 4 kepingg.....jgn lupa....kolo malas pos...kita jumpa di Zhohuaaa...
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 11:05 am

pink lily
blue floral
turqoise

semua nak 0.25 meter leh?
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
nuds



Posts : 120
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 11:48 am

jalinankasih wrote:
nuds, awak cod brg ker? blh x nak minta cod utk saya sekali. nnt saya byr siap2 kat deeda hehehe

ok...boleh...bgtau deeda yaaa....saya nak cuti khamis nih...nak collect semua2...kng kalau sempat saya gi umah awak ekk khamis petang tu yaaa
Back to top Go down
View user profile
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 12:53 pm

ok nuds.. nnt bawak la sekali kain itam yg awak beli kat nagoya tu yer hihihi
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
nuds



Posts : 120
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 12:57 pm

jk...ok...kain itam tu dah ada lam bonet
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 2:19 pm

nuds wrote:
jalinankasih wrote:
nuds, awak cod brg ker? blh x nak minta cod utk saya sekali. nnt saya byr siap2 kat deeda hehehe

ok...boleh...bgtau deeda yaaa....saya nak cuti khamis nih...nak collect semua2...kng kalau sempat saya gi umah awak ekk khamis petang tu yaaa

okay... JK & nuds punya satu kapal ye...senang keje ku. I love you I love you I love you ..
esok and jumaat deeda bz tau... khamis boleh kot...

wawo, kalau nak jumpa kat KL sentral hari Khamis 12.30-1.30pm
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 2:25 pm

misa wrote:
pink lily
blue floral
turqoise

semua nak 0.25 meter leh?

misa... pink lily & turqoise tu import mari la.. kat zh dah takde kaler tu
kalau blue floral tu ada kat ZH but deeda kena beli tak boleh bagi harga RM5/keping
harga semasa 0.25m = RM11.50
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 2:59 pm

adeeda wrote:
misa wrote:
pink lily
blue floral
turqoise

semua nak 0.25 meter leh?

misa... pink lily & turqoise tu import mari la.. kat zh dah takde kaler tu
kalau blue floral tu ada kat ZH but deeda kena beli tak boleh bagi harga RM5/keping
harga semasa 0.25m = RM11.50

0.25 dpt 2 keping je ke adeeda..
kalu tak.. amik semua 2 keping ngan adeeda je la.. sonang keroje..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
catalysts2



Posts : 221
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Tue Feb 24, 2009 5:52 pm

adeeda wrote:
Dear all,

please check below... kalau ada order yg takde, meaning awningnye dah habis okay



deeda
greenish yellow yg akak order tu habis ye?

ps: check pm ye
Back to top Go down
View user profile
nuds



Posts : 120
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 5:03 am

adeeda wrote:
nuds wrote:
jalinankasih wrote:
nuds, awak cod brg ker? blh x nak minta cod utk saya sekali. nnt saya byr siap2 kat deeda hehehe

ok...boleh...bgtau deeda yaaa....saya nak cuti khamis nih...nak collect semua2...kng kalau sempat saya gi umah awak ekk khamis petang tu yaaa

okay... JK & nuds punya satu kapal ye...senang keje ku. I love you I love you I love you ..
esok and jumaat deeda bz tau... khamis boleh kot...

wawo, kalau nak jumpa kat KL sentral hari Khamis 12.30-1.30pm

wawo...kan ke aku kata nak cuti jemaat...tp byk nau meeting...so aku shift khamis..okies..aku nak collect kain ngan deeda pastu nak g jumpa kak fina pulak..

sorry deeda...tersembang sini pulak. flower flower
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 8:09 am

nuds wrote:


okay... JK & nuds punya satu kapal ye...senang keje ku. I love you I love you I love you ..
esok and jumaat deeda bz tau... khamis boleh kot...

wawo, kalau nak jumpa kat KL sentral hari Khamis 12.30-1.30pm

wawo...kan ke aku kata nak cuti jemaat...tp byk nau meeting...so aku shift khamis..okies..aku nak collect kain ngan deeda pastu nak g jumpa kak fina pulak..[/quote] uiks tak paham? Wawo pun nak se'kapal' dgn nuds & jk ke?
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 9:38 am

deeda, saya dah buat payment... detail dah pm yer Smile

inform bila nak shipping yer, thanx
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 3:24 pm

adeeda wrote:


uiks tak paham? Wawo pun nak se'kapal' dgn nuds & jk ke?

Wawo, nuds & JK nie sama2 kenal dari forum zuriat Laughing
Back to top Go down
View user profile
nuds



Posts : 120
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 4:58 pm

wawo wrote:
adeeda wrote:


uiks tak paham? Wawo pun nak se'kapal' dgn nuds & jk ke?

Wawo, nuds & JK nie sama2 kenal dari forum zuriat Laughing

ya kami dah lama geder2...alih kat sini pulak sekapal....hehehe cuma saya aja belum sekapal ngan dorang (coz dorang anak dah 2).. cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 5:14 pm

Adeeda,

wawo punya pass kat nuds ek besok. TQ
Back to top Go down
View user profile
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 6:45 pm

nuds wrote:
wawo wrote:
adeeda wrote:


uiks tak paham? Wawo pun nak se'kapal' dgn nuds & jk ke?

Wawo, nuds & JK nie sama2 kenal dari forum zuriat Laughing

ya kami dah lama geder2...alih kat sini pulak sekapal....hehehe cuma saya aja belum sekapal ngan dorang (coz dorang anak dah 2).. cheers cheers

Very Happy hahaha.. lawaks.... jom la join kapal kami hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Wed Feb 25, 2009 11:14 pm

antara awnings & jersey yg akan di pos esok:-

- gebang
- eja
- hanim
- cybermama
- catalyst
- nai
- hannah


self pick-up

- shafinaz
- jalinankasih
- nuds
- wawo

yg tak settle lagi -next shipment Monday
- Eda (to confirm order)
- w_afiza (to confirm pick-up atau pos),
- eva, awning design 1,2,7,8,13,14 (6keping)
- penguin -Printed Jersey no 3 & 4
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Thu Feb 26, 2009 3:19 pm

misanye ade ker?
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: set   Thu Feb 26, 2009 3:32 pm

salam deeda

emm Sad tak jadi pi mikawah weekend nih...hubby tak pass area sana ngan anak kecik lagi..so dia suh beli ngan deeda jer..kalo confirm hubby ku gaji friday nih boleh tak deeda beli body ngan matching awning cam yg deeda paste kat 1st page..tak byk sgt nak try dlm 3 set jer dulu..nanti saya bagi tahu no2 nya
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Thu Feb 26, 2009 9:43 pm

izah78 wrote:
salam deeda

emm Sad tak jadi pi mikawah weekend nih...hubby tak pass area sana ngan anak kecik lagi..so dia suh beli ngan deeda jer..kalo confirm hubby ku gaji friday nih boleh tak deeda beli body ngan matching awning cam yg deeda paste kat 1st page..tak byk sgt nak try dlm 3 set jer dulu..nanti saya bagi tahu no2 nya

awning kat pic 1 tu tak banyak yg tinggal.. and semuanya dah potong 24cmx35cm kecuali purple peacock 25cmx38cm
awning yg tinggal kat bawah ni:-

harga RM5/pc )purple peacock = RM6/pc)


p/s : yg hitam tu ada motif naga
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Thu Feb 26, 2009 9:50 pm

misa wrote:
misanye ade ker?
..

misa nak yg mana? yg ada kat kedai lagi ke..
pm me ya
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: set   Fri Feb 27, 2009 12:29 am

boleh tak kalo izah minta deeda belikan set yg awning nyer deeda tak jual but mostly ada kat kedai yg deeda pegi. kalo boleh nanti saya bagi...kalo tak boleh then its ok..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Today at 2:17 am

Back to top Go down
 
ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Discussion Board Group Slender Story?
» Free short story - On the Rocks
» Doomlord article in the new SFX
» The Stairway to Triumph - the story of Anne Boleyn
» Karottenkrieg - A German Warhammer/Mordheim-Story

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: