BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 10:35 am

PURE SILK BROCADE AWNINGs FOR SALE
SIZE MINIMUM = 24CMX35CM
NORMAL PRICE = RM6/piece, SPECIAL OFFER = RM5/piece

NEW PRICE= RM4/piece


Untuk koleksi brocades, pls visit my blog : http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/

Payment Options:-

1) CIMB ~ NORSAEDAH BT MOHD IBRAHIM MARICAN
Account Number : 14150061155526

2) MBB ~ Azlan Kameel.... Account Number :5622-1810-2416

3) COD/Self pick-up : KL Sentral zone - 1-1.30pm, 5.30-6.00pm (normal working days...)

my contact no. 012-3959836


Last edited by adeeda on Fri Sep 11, 2009 5:41 pm; edited 23 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 11:14 am

hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?
Back to top Go down
View user profile
catalysts2



Posts : 221
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 4:08 pm

deeda
akak nak order awning berikut:
1. lilac sakura
2. white sakura
8. gold/cream floral
14. brown givenchy
15. sweet pink
16. greenish yellow

semua 1 pc each
harga rm 5/pc ke?
akak bank in esk ye sekali dgn jersey hari tu.
hopefully esk dah lega skit...
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 8:46 pm

catalysts2 wrote:
deeda
akak nak order awning berikut:
1. lilac sakura
2. white sakura
8. gold/cream floral
14. brown givenchy
15. sweet pink
16. greenish yellow

semua 1 pc each
harga rm 5/pc ke?
akak bank in esk ye sekali dgn jersey hari tu.
hopefully esk dah lega skit...

ok... i reserved yr order.. dlm order lama ada order no. 10 (set mustard tu) .. nak tak awning ni sama?
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 9:07 pm

penguin wrote:
hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?

penguin,

utk special price ni, awning semua dah siap potong..
kalau nak 0.25m, harga biasa RM11.50...deeda boleh beli kat kedai but design no. 4, 5, 7,8, 9,13 je yg ada

no. 10 tu kaler yellow&gold... dulu ada kaler brown tapi tak takde stock kat kedai
utk comparison.. no. 10 sebelah kiri, brown one sebelah kanan

Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 9:37 pm

yg brown mcm dlm cth kat gambar atas tu ada x? kalau ada, nak yg tu satu,

(5) purple peacock
(6) green peacock
(8 ) gold/cream floral
(10) yellow beauty
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Sun Feb 22, 2009 11:16 pm

adeeda wrote:
penguin wrote:
hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?

penguin,
utk special price ni, awning semua dah siap potong..
kalau nak 0.25m, harga biasa RM11.50...deeda boleh beli kat kedai but design no. 4, 5, 7,8, 9,13 je yg ada

no. 10 tu kaler yellow&gold... dulu ada kaler brown tapi tak takde stock kat kedai
utk comparison.. no. 10 sebelah kiri, brown one sebelah kanan

design yg sama ada gak color light pink kan?
if ada both brown & pink nanti pls2 do let me know ya.......thanks
Back to top Go down
View user profile
Cybermama



Posts : 34
Join date : 2009-01-07
Location : Ayer Keroh, Melaka

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 9:14 am

Hoyee..
Brocade yg ku idam-idamkan dah ada org yg jual.

Adeeda,
I nak kaler ni
1. Gold cream floral (2 pieces)
2. Yellow beauty(2 pieces)

Kalau ada kaler light pink ngan brown corak yg sama cam yellow beauty tu cakap yer

Thanks deeda.
Back to top Go down
View user profile
Cybermama



Posts : 34
Join date : 2009-01-07
Location : Ayer Keroh, Melaka

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 9:38 am

penguin wrote:
adeeda wrote:
penguin wrote:
hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?

penguin,
utk special price ni, awning semua dah siap potong..
kalau nak 0.25m, harga biasa RM11.50...deeda boleh beli kat kedai but design no. 4, 5, 7,8, 9,13 je yg ada

no. 10 tu kaler yellow&gold... dulu ada kaler brown tapi tak takde stock kat kedai
utk comparison.. no. 10 sebelah kiri, brown one sebelah kanan

design yg sama ada gak color light pink kan?
if ada both brown & pink nanti pls2 do let me know ya.......thanks

Adeeda,

Nak tambah lg, I nak jersey kuning cam kt atas 1 meter, dan matching jersey utk gold cream floral awning tu 1 meter( yg ni ikut mata u la..I trust ur taste) kay.

Kain jersey ni bidang 60 kan..maksudnya semeter leh dapat 2 body kan. ceee..excited gila nak buat tudung ni

thanks deeda
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 9:54 am

adeeda wrote:
PURE SILK BROCADE AWNINGs FOR SALE
SIZE MINIMUM = 25CMX35CM
NORMAL PRICE = RM6/piece, SPECIAL OFFER = RM5/piece
PURCHASE ABOVE 10 KEPING >> FREE 1


tak perlu PM.. just reply kat sini.. standard postage RM5

CIMB Account :14150061155526
Name : NORSAEDAH BT MOHD IBRAHIM MARICAN
Maybank account upon request
or Self pick-up : KL Sentral zone - 1-1.30pm, 5.30-6.00pm (normal working days...) or SS2 area


saya nak order 2,9,10 yea.
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 10:13 am

deeda nak 1,2,7,8,13 & 14
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 10:16 am

salam deeda..

kain brocade first mmg kena antar dry clean yer..kalo izah nak request cam size izah ari tu cam mana boleh tak minat ngan no 13 tapi bukan sekaranglah next week..ngan matching body skali cam kain mikawah ari tu Razz hujung bulan nih..hubby lum gaji
Back to top Go down
View user profile
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 10:44 am

adeeda wrote:
PURE SILK BROCADE AWNINGs FOR SALE
SIZE MINIMUM = 25CMX35CM
NORMAL PRICE = RM6/piece, SPECIAL OFFER = RM5/piece
PURCHASE ABOVE 10 KEPING >> FREE 1


tak perlu PM.. just reply kat sini.. standard postage RM5

CIMB Account :14150061155526
Name : NORSAEDAH BT MOHD IBRAHIM MARICAN
Maybank account upon request
or Self pick-up : KL Sentral zone - 1-1.30pm, 5.30-6.00pm (normal working days...) or SS2 area


salam..

hanim baru kat sini... nak order 2 pcs purple beauty, 2 pcs yellow beauy... kalau boleh payment trough maybank Laughing
boleh x
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 11:45 am

ini hanim kmc ker? sori kalau tersilap hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
anona



Posts : 21
Join date : 2009-01-08
Location : PJ/Kl

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 11:54 am

salammm...

adeeda tgh hari nie nak jumpa awk boleh tak...

nd kl centre tu?
Back to top Go down
View user profile
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 12:06 pm

jalinankasih wrote:
ini hanim kmc ker? sori kalau tersilap hehehe

salam JK, bukan... saya baru kat sini... baru berjinak jinak ngan dunia tudung Laughing
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 12:14 pm

Cybermama wrote:
penguin wrote:
adeeda wrote:
penguin wrote:
hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?

penguin,
utk special price ni, awning semua dah siap potong..
kalau nak 0.25m, harga biasa RM11.50...deeda boleh beli kat kedai but design no. 4, 5, 7,8, 9,13 je yg ada

no. 10 tu kaler yellow&gold... dulu ada kaler brown tapi tak takde stock kat kedai
utk comparison.. no. 10 sebelah kiri, brown one sebelah kanan

design yg sama ada gak color light pink kan?
if ada both brown & pink nanti pls2 do let me know ya.......thanks

Adeeda,

Nak tambah lg, I nak jersey kuning cam kt atas 1 meter, dan matching jersey utk gold cream floral awning tu 1 meter( yg ni ikut mata u la..I trust ur taste) kay.

Kain jersey ni bidang 60 kan..maksudnya semeter leh dapat 2 body kan. ceee..excited gila nak buat tudung ni

thanks deeda

JERSEY dalam gambar kat atas tu takde stock kat kedai...
brocade kaler Pink (same design) tak masuk dalam offer price here.. harga biasa RM6
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Cybermama



Posts : 34
Join date : 2009-01-07
Location : Ayer Keroh, Melaka

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 12:29 pm

adeeda wrote:
Cybermama wrote:
penguin wrote:
adeeda wrote:
penguin wrote:
hi kak deeda,
nak tanya la (10) yellow beauty tu bkn really2 yellow kan.......die mcm yellowish brown kan? ada gambaq bsar skit tak for that
if nak bli material awning 0.25m bleh tak or mmg kena bli by pcs je?

penguin,
utk special price ni, awning semua dah siap potong..
kalau nak 0.25m, harga biasa RM11.50...deeda boleh beli kat kedai but design no. 4, 5, 7,8, 9,13 je yg ada

no. 10 tu kaler yellow&gold... dulu ada kaler brown tapi tak takde stock kat kedai
utk comparison.. no. 10 sebelah kiri, brown one sebelah kanan

design yg sama ada gak color light pink kan?
if ada both brown & pink nanti pls2 do let me know ya.......thanks

Adeeda,

Nak tambah lg, I nak jersey kuning cam kt atas 1 meter, dan matching jersey utk gold cream floral awning tu 1 meter( yg ni ikut mata u la..I trust ur taste) kay.

Kain jersey ni bidang 60 kan..maksudnya semeter leh dapat 2 body kan. ceee..excited gila nak buat tudung ni

thanks deeda

JERSEY dalam gambar kat atas tu takde stock kat kedai...
brocade kaler Pink (same design) tak masuk dalam offer price here.. harga biasa RM6

Okay..kalau takder sejibik..yg lebih kurang ada tak..tak kisah la jersey jenis apa. mikawah ker..J2 ker..J3. Yg utk gold cream tu ada la kan. Okay..tambah kaler pink tu 1 piece.

Nanti let me know total sume + shipping yer.

P/s: kalau takder jugak jersey kuning yg matching ngan awning kuning tu..tak per. I still nak awning tu. body I carik kemudian. I bayar apa yg ada instock dulu kay
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 3:04 pm

deeda, eda nak order awning :

1. lilac sakura
5. purple peacock
6. green peacock
7. blue floral
8. gold/cream floral
9. purple beauty
10. yellow beauty
16. greenish yellow

kain mikawah der lagi kerr??
Back to top Go down
View user profile
anona



Posts : 21
Join date : 2009-01-08
Location : PJ/Kl

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 3:17 pm

adeeda,
Saya nak order no.

No.1,5,14,15(2x),7,8(2x), pah tu TS Pink nd Gold

Besok saya ambik kt Kl Centrel erk Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 3:46 pm

Deeda..der nak tambah yg lain tu sume 1pc unless stated..

1. lilac sakura
5. purple peacock
6. green peacock
7. blue floral = (2pcs)
8. gold/cream floral
9. purple beauty
10. yellow beauty
14. brown
16. greenish yellow

Nanti let me know total + shipping ..tq
Back to top Go down
View user profile
catalysts2



Posts : 221
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 8:45 pm

adeeda wrote:
catalysts2 wrote:
deeda
akak nak order awning berikut:
1. lilac sakura
2. white sakura
8. gold/cream floral
14. brown givenchy
15. sweet pink
16. greenish yellow

semua 1 pc each
harga rm 5/pc ke?
akak bank in esk ye sekali dgn jersey hari tu.
hopefully esk dah lega skit...

ok... i reserved yr order.. dlm order lama ada order no. 10 (set mustard tu) .. nak tak awning ni sama?

deeda
campur sekali no 10 tu.
akak nak transfer mlm ni
boleh bg total cost plus shipping guna pos laju
acct maybank please?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 10:40 pm

Awning yg tinggal..



ramai yg submit order hari ni... deeda akan buat summary kejap lagi..
sesiapa yg order awning plus jersey.. pls check yr PM untuk total ammount plus postage ye
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
syafinazrahim



Posts : 142
Join date : 2009-02-08
Age : 33
Location : Setiawangsa

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 11:42 pm

kak deeda... awning yg tinggal.. yg ada tanda tangan ke yg takde tande tgn? confuse jap.. hehe
Back to top Go down
View user profile http://mama-collection.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Mon Feb 23, 2009 11:46 pm

Cybermama wrote:

Adeeda,

Nak tambah lg, I nak jersey kuning cam kt atas 1 meter, dan matching jersey utk gold cream floral awning tu 1 meter( yg ni ikut mata u la..I trust ur taste) kay.

Kain jersey ni bidang 60 kan..maksudnya semeter leh dapat 2 body kan. ceee..excited gila nak buat tudung ni

thanks deeda

jersey kuning mustard kat atas tu dah takde stok kat kedai.., utk match gold cream floral awning cybermama boleh buat dgn kaler cream.. bidang 56" je.. kalau confirm order ni nanti PM tuk details ye

yg awning sume deeda dah reserved dulu
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~   Today at 1:28 am

Back to top Go down
 
ADEEDA : SEGALA AWNING's STORY (PHOTO PAGE 1) ~ NEW STOCKS 4aug2009 ~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 11Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Discussion Board Group Slender Story?
» Free short story - On the Rocks
» Doomlord article in the new SFX
» The Stairway to Triumph - the story of Anne Boleyn
» Karottenkrieg - A German Warhammer/Mordheim-Story

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: