BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Next
AuthorMessage
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Sep 09, 2009 4:31 pm

razan.. deeda akan ke sana utk pickup order ummudarwisyah and to pick-up some of me too.
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
izreen



Posts : 626
Join date : 2009-01-09
Location : KL

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Sep 09, 2009 5:06 pm

razan..

saya nak ikut jugak...

p/s: deeda.. kita gi sesama ekk.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/annisaa.butik
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Sep 09, 2009 5:59 pm

ok ok..rosniza, noted

deeda..bakrum 2" ada simpan lagi tak? bawak skali boleh?

boleh..semua boleh gi skali. jgn lambat sudah. kang stuck kat jam pulak nak balik tu. ok ok jumpa friday
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
Lynn_hmz



Posts : 108
Join date : 2009-05-05
Age : 39
Location : Ampang Selangor

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Wed Sep 09, 2009 6:56 pm

razan wrote:
ok semua order (email/pm/post) saya dah noted. sapa yg sms tu, please confirm thru email or pm balik sebab saya takut tak capture your order.

so far, yg posting list :
ajergiler
tina
lysz
nazlin
ummudarwisyah

yg akan pergi:-
nurin
sengal
lynn
yela

yang tak confirm:
bolaapi - awak datang beli sendiri kan?

ada 2 -3 orang yang tanya saya thru pm pasal price and etc. these semua saya tak masuk order because takde confirmation. so if betul betul nak, pls email me again by tomorrow.

Sebab time posa ni, n hari jumaat lak tu, saya propose pukul 12 am sharp!! harap semua boleh datang awal sebab by 130 pm tu most of us dah nak kena balik. kesian dekat yg opis jauh jauh (seperti tuan empunya badan) sampai opis pukul 3!!!

so mintak kerjasama untuk datang on time and pilih cepat cepat.

Ok razan,...
insyaallah lynn will be there about 12.10pm,
sbb lunch time start 12.00 noon.
tuunnggguuuuu!!!!!
jumpa nanti...
rendeer
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Sep 10, 2009 9:42 am

saya dah pm semua pasal harga. so pls check your pm ok.

lagi satu, saya harap sangat semua boleh buat part payment untuk confirm order. senang sket, sebab saya ada kes yg orang order dan tak bayar, pastu tak penah collect barang.

siapa yg order by post tu, masa pm saya proof of payment, boleh bagi addres skali, saya if saya sempat saya boleh pos cepat sket.

order akan ditutup pada pukul 4 ptg ni yea. sebab nye friday morning tu saya tak masuk opis ada meeting kat leboh ampang. so memang tak dan nak on pc.

oleh kerana saya dah ada kat leboh ampang, sah sah saya sampai awal kan. so yg lain tu, harap boleh sampai awal or if sampai lambat, pilih cepat cepat sket yea.

ok. jumpa esok and happy shopping peeps
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Sep 10, 2009 10:51 am

razan wrote:
ok semua order (email/pm/post) saya dah noted. sapa yg sms tu, please confirm thru email or pm balik sebab saya takut tak capture your order.

so far, yg posting list :
ajergiler
tina
lysz
nazlin
ummudarwisyah

yg akan pergi:-
nurin
sengal
lynn
yela
zarina73 (tambahan)

yang tak confirm:
bolaapi - awak datang beli sendiri kan?

ada 2 -3 orang yang tanya saya thru pm pasal price and etc. these semua saya tak masuk order because takde confirmation. so if betul betul nak, pls email me again by tomorrow.

Sebab time posa ni, n hari jumaat lak tu, saya propose pukul 12 am sharp!! harap semua boleh datang awal sebab by 130 pm tu most of us dah nak kena balik. kesian dekat yg opis jauh jauh (seperti tuan empunya badan) sampai opis pukul 3!!!

so mintak kerjasama untuk datang on time and pilih cepat cepat.
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Sep 10, 2009 10:52 am

nurin_qistina73 wrote:
razan wrote:
ok semua order (email/pm/post) saya dah noted. sapa yg sms tu, please confirm thru email or pm balik sebab saya takut tak capture your order.

so far, yg posting list :
ajergiler
tina
lysz
nazlin
ummudarwisyah

yg akan pergi:-
nurin
sengal
lynn
yela
zarina73 (tambahan)

yang tak confirm:
bolaapi - awak datang beli sendiri kan?

ada 2 -3 orang yang tanya saya thru pm pasal price and etc. these semua saya tak masuk order because takde confirmation. so if betul betul nak, pls email me again by tomorrow.

Sebab time posa ni, n hari jumaat lak tu, saya propose pukul 12 am sharp!! harap semua boleh datang awal sebab by 130 pm tu most of us dah nak kena balik. kesian dekat yg opis jauh jauh (seperti tuan empunya badan) sampai opis pukul 3!!!

so mintak kerjasama untuk datang on time and pilih cepat cepat.

last week i pi juga beli sworaski punya ramai org kat sana mcm ulat walaupun lepas hujan sampaikan tokey tu pening nak kira
Back to top Go down
View user profile
rosniza_mga



Posts : 162
Join date : 2009-01-12
Age : 39
Location : Subang Airport, Sek. U5

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Thu Sep 10, 2009 3:58 pm

Razan, niza dah transfer duit bling2, alamat niza pm yer..tq

New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3
Confirmation status

Amount: RM46.80 Status: Successful
Reference number: 1337139354
Transaction date: 10 Sep 2009
Transaction time: 14:56:41

From Account 164258312382 WSA
New balance: RMXXXXX

To 3rd Party Account Number: 164016977384
Account Holder Name: RAIHAN BINTI RAMLI
Recipient email: raihan.ramli77@gmail.com

Effective date: Today
Description of transaction: byr duit bling2
Back to top Go down
View user profile http://www.rosnizacollections.blogspot.com
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Sep 11, 2009 9:18 am

saye nk joinn.. Smile boleh tak?
Back to top Go down
View user profile
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Sep 11, 2009 9:22 am

tapi takot tak sempat sampai awal..insyaAllah kalo semapt, aleiz gi..kedai yg mane satu ekk?
Back to top Go down
View user profile
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Sep 11, 2009 1:53 pm

Askm razan..ni details payment nazlin..kalo kurang, nnt nazlin tambah lagi eh..


Open 3rd Party Transfer

Status: Successful
Reference number: 1337380757
Transaction date: 11 Sep 2009 12:32:51

Amount: RM108.00

From Account: nazlin hassan

To Open 3rd Party Account : 164016977384
3rd Party Email Address : raihan.ramli77@gmail.com
Account Holder Name : RAIHAN BINTI RAMLI


ni Add nazlin..

NURUL AZLIN HASSAN
36 JALAN STULANG BARU
KG MELAYU MAJIDEE
81100 JOHOR BAHRU, JOHOR

(012-7801108)

thanks so much ya..
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Fri Sep 11, 2009 5:24 pm

wokey korang semua..kepada sesiapa yg datang tadi..tau la betapa huru haranya keadaan. malu haku tau orang ingat aku berniaga lak!! sib baik tak kantoi DBKL!!!

sebab tadi takde rm tukar, sapa sapa yg saya ada hutang tu, sila la bagitau. yg saya ingat si qaseh je tadi. yang lain lain tu, bagi tau yea. saya ni pelupa dah la tak cukup kaki tangan tadi.

Izreen dah bayar kan? i ada utang u balance tak?
sengal? akak utang apa lagi tak?

Yang HUTANG saya pulak..hehhehe old customer semua nya. tadi ingat ingat la nak bayar yea. sendiri kira sendiri tolak 40%. jangan salah kira pulak..miss pulak duit raya anak-anak aku nanti.
Yang saya ingat, nurin, zarina. Ini kena kira sendiri yea. mak percaya aje la.

ok now barang-barang pulak. banyak barang yg takde color n patern. Yang takde color tu, saya beli jugak, in case u tak mo, bagitau yea. so saya bolehh refund if u want..

yg lainnye malam ni saya akan kira (plus&minus payment yg dah dibuat). sapa yg dah bagi address, insyallah, saya pos hari sabtu. yg belum, kena la hari senin. Yang dah bagi address tapi belum buat full payment, saya kena tunggu full payment dulu ok.

Malam nanti saya akan kira semuanya. so yg saya kata refund tu boleh pm saya akaun no so saya boleh buat refund. senang kira. Sapa yg tak nak refund, boleh opt nak beli extra yang ada dlm simpanan saya.

ok..itu aje for now. thank you for coming n membeli dan menunggu sebagainya.

selamat berbuka
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Sep 12, 2009 7:09 am

razan wrote:
wokey korang semua..kepada sesiapa yg datang tadi..tau la betapa huru haranya keadaan. malu haku tau orang ingat aku berniaga lak!! sib baik tak kantoi DBKL!!!

sebab tadi takde rm tukar, sapa sapa yg saya ada hutang tu, sila la bagitau. yg saya ingat si qaseh je tadi. yang lain lain tu, bagi tau yea. saya ni pelupa dah la tak cukup kaki tangan tadi.

Izreen dah bayar kan? i ada utang u balance tak?
sengal? akak utang apa lagi tak?

Yang HUTANG saya pulak..hehhehe old customer semua nya. tadi ingat ingat la nak bayar yea. sendiri kira sendiri tolak 40%. jangan salah kira pulak..miss pulak duit raya anak-anak aku nanti.
Yang saya ingat, nurin, zarina. Ini kena kira sendiri yea. mak percaya aje la.

ok now barang-barang pulak. banyak barang yg takde color n patern. Yang takde color tu, saya beli jugak, in case u tak mo, bagitau yea. so saya bolehh refund if u want..

yg lainnye malam ni saya akan kira (plus&minus payment yg dah dibuat). sapa yg dah bagi address, insyallah, saya pos hari sabtu. yg belum, kena la hari senin. Yang dah bagi address tapi belum buat full payment, saya kena tunggu full payment dulu ok.

Malam nanti saya akan kira semuanya. so yg saya kata refund tu boleh pm saya akaun no so saya boleh buat refund. senang kira. Sapa yg tak nak refund, boleh opt nak beli extra yang ada dlm simpanan saya.

ok..itu aje for now. thank you for coming n membeli dan menunggu sebagainya.

selamat berbuka

Nie bayaran untuk bling2 yg nurin bg kat saya..

Amount: RM70.20 Status: Successful
Reference number: 1337525012
Transaction date: 12 Sep 2009
Transaction time: 06:07:45
From Account 164155020492 WSA
New balance: RMXXXX
To 3rd Party Account Number: 164016977384
Account Holder Name: RAIHAN BINTI RAMLI
Recipient email: raihan.ramli77@gmail.com
Effective date: Today
Description of transaction: Bayaran bling2
Back to top Go down
View user profile
sengal



Posts : 8
Join date : 2009-08-06

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Sep 12, 2009 9:26 am

sengal? akak utang apa lagi tak?


saya rm5 jer...pas Arrow sis yela....tu jer...xde pepe pun lg...thanks yeaaa sis... sunny
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Sep 12, 2009 10:15 am

bnyak sangat order yang takde, infact, ada sorang tu, order dia langsung tak de dlm shopping beg saya!! dah la memang order tak de patern semua, saya rasa time saya kumpul kan order tu, ada lak tangan yang mencilok dari timbunan saya tu. puas saya kira. untuk this particular person, saya akan pm sat lagi. ada option yang available. if tak berkenan jugak, saya akan refund rm awak yea.mintak maap sesangat.

pada sapa sapa yg saya dah pm tu, ini option yang aailable.









Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Sep 12, 2009 12:32 pm

razan wrote:





askm razan..nazlin nak yg gambo atas no 2 tu n gambo bawah no no 2 jugak..berape ek arge nye? cukup tak RM yg lebih tu ek?
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sun Sep 13, 2009 9:16 am

Salam razan,

Bayaran untuk bling2 dan postage. Bling2 dah pos ke..

Amount: RM55.80 Status: Successful
Reference number: 1337662337
Transaction date: 13 Sep 2009
Transaction time: 08:15:00
From Account 164155020492 WSA
New balance: RMXXXX
To 3rd Party Account Number: 164016977384
Account Holder Name: RAIHAN BINTI RAMLI
Recipient email: raihan.ramli77@gmail.com
Effective date: Today
Description of transaction: Bayaran bling2
Back to top Go down
View user profile
rosniza_mga



Posts : 162
Join date : 2009-01-12
Age : 39
Location : Subang Airport, Sek. U5

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sun Sep 13, 2009 12:29 pm

ok la, ambik yg tepi belah kanan sekali la...

Back to top Go down
View user profile http://www.rosnizacollections.blogspot.com
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sun Sep 13, 2009 4:48 pm

razan wrote:





askm razan..nazlin nak yg gambo atas tu no 1 dari kiri n gambo bawah tu no 2 dari kiri..ape2 sms eh..
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Sep 14, 2009 10:38 am




nak yg kanan sekali tuh.. from 2 2 gambar. berapa eks...
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Sep 14, 2009 1:22 pm

for info, saya dah pos order nazlin, lysz n zarina.

lysz, saya kena refund rm10.40. zahra design saya akan beli, saya akan set off untuk refund ni. Please sms me if u want some other design.
nazlin, saya kena refund rm21. design yg awak nak dlm available saya tu dah dicop oleh orang lain. so saya akan try tgk if ada design n if budget cukup saya akan beli n set off.

tapi sebab saya dah pos order korang ni, please let me know if u have problem untuk top up (in case tak cukup) for 2nd posting. in such a case, saya akan beli design yang within your refund budget.

apa-apa hal, kena sms saya n bagitau nama sebab 1. saya memang on the move satu hari ni, 2. saya tak simpan no. orang. so tak cam no. and tak tau sapa yg sms tu.

yang lain saya akan pos esok.

Saya akan pergi lagi hari ni untuk top up balik stok saya. saya hanya akan beli simple design no. 2, no. 34, no. 36 and zahra design tu.

those yg dah order, if dapat pm saya yg order tak cukup, boleh opt untuk these designs. please sms me untuk apa apa hari ni. tapi make sure before 2. sebab by 2. saya dah ada kat kedai.

lepas shopping hari ni, saya akan post pic extra order yang ada. so semua or new customers boleh pilih. posting akan diselesaikan esok ptg.

since saya nak langsaikan posting esok...those yang belum bayar please settle payment.
eismie,
ladylike
ummu darwisyah - ada remaining rm15.80
nurin
tina - i kena double check

please sent me proof of payment plus your address. and lagi bagus if u sms me payment dah masuk so saya tak de la terhegeh hegeh wonder duit sapa yg masuk. Sapa yg tak confirm lagi how much, boleh let me know by sms. saya rasa saya dah pm semua couple of days ago, tapi incase saya termiss, let me know balik la.

untuk order this time, saya kena maklumkan those yg order 12a, 11, 18 takde stok dah. so memang order akan kurang dan i kena refund quite a significant sum. in any case, u guys kena confirm u want refund or ganti ngan order no. 2, 34, 36 or zahrabling. let me know ASAP yea coz i nak pos semuanya esok.

ok..saya nak gi 'battle' balik ni..hehe..cya
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
rosniza_mga



Posts : 162
Join date : 2009-01-12
Age : 39
Location : Subang Airport, Sek. U5

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Sep 14, 2009 1:27 pm

Razan, niza punya dah pos ker?
Back to top Go down
View user profile http://www.rosnizacollections.blogspot.com
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Sep 14, 2009 3:35 pm

razan wrote:
ok..saya nak gi 'battle' balik ni..hehe..cya

razan.. I dah PM u my order. kalau available bgtau eks
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Tue Sep 15, 2009 1:34 am

seperti yang dah saya bagitau, saya sempat beli beberapa common design untuk dijual. so hyg available ialah berikut:-


Harga rm6


Harga rm8


harga rm10


harga rm14


Harga rm20.


please be informed, some of this patern hanya ada satu, so 1st come 1st serve. tapi mostly ada 2 - 5 each. when u are ordering, please also include yyour address. upon confirmation dari saya, please make full payment + rm6 as postage. iam trying to get all posted by tomorrow, so sapa yg tak buat payment lagi tu, i am truly sorry if tak sempat nak sampai before raya.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
eismie



Posts : 18
Join date : 2009-02-18

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Tue Sep 15, 2009 9:22 am

salam razan, saya dah wat payment guna cimb. proof n address dah letak kt pm. sorry banyk2 yer, lambat bayar.

tq
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Today at 10:33 pm

Back to top Go down
 
razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13
View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 19Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Next
 Similar topics
-
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» Design Team Call at Jeans Art Dolls
» Mid Century Interior Design
» Melody's Scrapbook World Design Team Call

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: