BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next
AuthorMessage
inashahzi



Posts : 43
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Feb 28, 2009 11:32 am

deeda,
nak tengok! bounce

psssttt...bukak la topik tudung bling2
Back to top Go down
View user profile
sitimy



Posts : 5
Join date : 2008-12-23
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Feb 28, 2009 11:57 am

wann wrote:
sitimy wrote:
payment camner ye..

sitimy, cantik nya tudung avatar u. beli kat mana?

beli kat ariani, dedulu gila membeli kat sana... almost habis beribu, hubby dah bising. la ni order kat geng diy je...
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Feb 28, 2009 5:00 pm

adeeda wrote:
hannan6d wrote:


kena lekatkan bling2 dulu baru jait awning kat tudung ye..kalau awning buat hal..isshh... No No
isyk jgn letak dulu, biar dah jadi tudung cantik baru letak bling2... Pagi tadi try letak atas body tudung pulak.. Ikut pesan org kedai tu...iron set no. 2, atas bling2 tu lapik dgn kitchen tisu dulu


btul deeda ckp kena letak kitchen tisu tau jgn letak tisu biasa, i dah try tp letak lampin lame anak i ok gak..nanti la biler ME bukak topic jom paste tudung bling2 baru kita pastekan...
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Feb 28, 2009 5:03 pm

razan wrote:
BERIKUT ADALAH HARGE SELEPAS POTONGN 50%

penguin :11 pcs total RM103

ajue: 4 pcs total RM62.50

izah78 : 2 pcs total rm10

nurinqistina:2 pcs total rm12

Kakkeeah : 5pcs rm30

diana:5 pcs rm60

rosetreat:2 pcs rm20

cha (yg sms saya) : 1pcs rm20

inashahzi; 6 pcs total 75

Rosetreat : i dah terbeli u punya. u nak cancel ke? if cancel i let go pada sapa-sapa yg nak

cha: saya tertinggal satu order awak. sorry

nurin: u dtg ke tadi? please confirm u ke yg beli tadi. if yes, i let go barang u nanti.

U guys..if semua bayar by monday, i can post on monday lunch.

if not, sapa yg bayar after 12.00 monday, i will only post on Thursday lunch.

Razan takper u bg la saper2 I punya coz Idah ader byk...ehh anyway Nice Knowing You and semua2 laa...Smile santa flower
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sat Feb 28, 2009 5:26 pm

razan..

yey! ye!..boleh let go kat ME...

kak ros..kalau lebih ..huluq skit kat sini...kekekeke Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: pos   Sun Mar 01, 2009 12:39 am

razan saya punya cuma 2pcs. pakai pos ekspress yg rm3 tu leh muat tak. pls confirm kan sbb nak transfer duit nih
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Sun Mar 01, 2009 8:49 am

meabadi wrote:
razan..

yey! ye!..boleh let go kat ME...

kak ros..kalau lebih ..huluq skit kat sini...kekekeke Laughing Laughing Laughing

Razan, I punya bagi ME..

ME boleh JV, biler letak kat tudung actually boleh letak sampai 4 tudung utk satu keping takkan nak pakai design samer jer..mabuk! ok nanti akak nak gi amik Adik kat UiTM akak cl ME..aper2 pun akak simpan nanti..
Back to top Go down
View user profile
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: payment for bling2   Sun Mar 01, 2009 4:53 pm

Amount: RM65.00 Status: Successful
Reference number: 1298097531
Transaction date: 01 Mar 2009
Transaction time: 16:51:16
From Account
New balance:
To 3rd Party Account Number: 164016977384
Account Holder Name: RAIHAN BINTI RAMLI
Recipient email: raihan.ramli77@gmail.com
Effective date: Today
Description of transaction: rm60 for bling2 for dianaibrahimali

razan....i dah trfr rm65.....
nant let me know brp lg i kena byr...bcoz i x sure brp kos pos expresss

my details

nordiana ibrahim ali
no 81, kampung baru
batu 14, 47100
puchong, selangor
012-2779223/019-2246094
dianaibrahimali@gmail.com

thanks
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
izah78



Posts : 73
Join date : 2009-01-29
Age : 38
Location : johorean stay in rawang

PostSubject: payment   Mon Mar 02, 2009 9:25 am

razan

saya pun dah transfer payment. cek email yer Smile
Back to top Go down
View user profile
melati putih
Peniaga


Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 40
Location : kajang

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 9:35 am

rerimau wrote:
razan..thxxxx bebnyk yea..

kite org yg last skali dtg nasib baik sempat letak... kalu tak kena caj double you Shocked
tu la bahana gi mask jakel dulu dah tersangkut lakkk
anyway tqvm nanti oda akan dtg kem kat u je la laa...nyonya manis tu skit punye jeling u Laughing

ghimau..bilo nak open jv awning..ngeh ngeh ngeh..
nyampuk kedai orang pulak kui kui kui...
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
rimaabdjalil



Posts : 18
Join date : 2009-01-06

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 10:02 am

tu ladok sibok membega bling2tak potong lagi awning tuh..
biasanye brapa ukuran utk masuk dlm pasaran nihh hehehe Razz
Back to top Go down
View user profile
cha



Posts : 25
Join date : 2009-02-06

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 10:28 am

razan
cha nyer 1 jek yg ada eh... insyaallah cha bank in esok.

bleh tambah order tak?
Back to top Go down
View user profile
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 10:44 am

korang ..ya allah..tuan kedai tertinggal ketapi..saya ni kalau weekend memang ngadap muka anak2 je. nak membuang pun anak dok tepi pintu meraung-raung.

ok yg dah bayar tu akan saya pos. saya akan tengok postage nye brp. n akan bagitau.

penguin..huhuhuhu saya ingat saya terlebih beli, rupanya terkurang. nanti yea...saya cek balik.

rosetreat & ME..okies noted. untung badan puan moderator. hahah

yang lain tu..tunggu yea. saya nak curik time upload pic ni. pastu nak tagging lagi ngan pricing. lagi senang korang nak beli nanti.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 11:01 am

ok...nak listkan orang yg tak dapat diidentifykan:

nurin - confirm balik nak ke idak. awak yg dtg hari tu kan? yg bawak kawan seorang lagi tu.

ajue - pls confirm balik.

rose - saya let go kat ME. (if ME tak nak akan open tender la)


Yang nurin & ajue, if takde any confirmation by Friday, saya akan let go kan barang awak yea.

tak mo simpan lelama, nanti saya pening barang orang.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 3:08 pm

razan wrote:
ok...nak listkan orang yg tak dapat diidentifykan:

nurin - confirm balik nak ke idak. awak yg dtg hari tu kan? yg bawak kawan seorang lagi tu.

ajue - pls confirm balik.

rose - saya let go kat ME. (if ME tak nak akan open tender la)


Yang nurin & ajue, if takde any confirmation by Friday, saya akan let go kan barang awak yea.

tak mo simpan lelama, nanti saya pening barang orang.

tak simpan pun pening..kekekeke kat kedai tu kecoh semua org...mabuk bling bling..
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 3:42 pm

adeeda wrote:
razan wrote:


yang geng geng lain tadi..haru!! Nasib baik tokey kedai tak jerit kat aku tau!! hehehe..lenkali kita kawtim kat luar pastu biar i sorang je yg gi beli. kang mati kurus aku kena jengil ngan tokey tu kang.

thanks razan for the arrangement utk menyopping below retail price tadi.. memang syok dapat 1/2 harga..
dah tu ada yg deeda sempat bahagi dua lagi dengan nurin.. Very Happy

tokey korea tu memang muka friendly dari awal2 lagi.. nasib baik staf2 dia best
anyway.. daku yg memang tak menyabar ni.. sempat pi balik kedai tu utk bling-bling kan tudung arowana and brocade awning terbaru ku.. diorang charged press RM5




memang cantik...say apun buat mcm yg light blue tu utk tudung rasmi opis..pakai hari nie...cantik wooooooooooo. boleh charge RM250 nie Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 3:45 pm

razan wrote:
BERIKUT ADALAH HARGE SELEPAS POTONGN 50%

penguin :11 pcs total RM103

ajue: 4 pcs total RM62.50

izah78 : 2 pcs total rm10

nurinqistina:2 pcs total rm12

Kakkeeah : 5pcs rm30

diana:5 pcs rm60

rosetreat:2 pcs rm20

cha (yg sms saya) : 1pcs rm20

inashahzi; 6 pcs total 75

Rosetreat : i dah terbeli u punya. u nak cancel ke? if cancel i let go pada sapa-sapa yg nak

cha: saya tertinggal satu order awak. sorry

nurin: u dtg ke tadi? please confirm u ke yg beli tadi. if yes, i let go barang u nanti. ...i dtg hari umaat hari tu dgn hooney. kalau nak bg lagi no problem...camne nak amik yea. U ada gi kl ke minggu nie.

U guys..if semua bayar by monday, i can post on monday lunch.

if not, sapa yg bayar after 12.00 monday, i will only post on Thursday lunch.
Back to top Go down
View user profile
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 4:03 pm

razan..
i punya dah pos ker???
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 4:38 pm

razan wrote:
INI LISTING BARU WITH PRICE BEFORE DISKON:


[b]T1 - RM 24
T2 - RM 24
T3 - RM24
T4 - RM26 (ARIAN* TEMPLATE)
T5 -RM20
T6 - RM24[/b]




1 - RM26
2 - RM10
3 - RM30
4 - RM30
5 -RM56
6 - RM48



7 - RM 25
8 - RM12
9 - RM24
10 - RM60
11 - RM 55
12 - RM30
12A - RM30
13 - RM20



14 - RM13
15 - RM17
16 - RM11
17 - RM12
18 - RM5
19 - RM8
20 - RM13



21 - rm20
22 - rm18
23 - rm18
24 - rm30
25 - rm26
26 - rm40
27 - rm45



28 - rm35
29 - rm36
30 - rm40
31 - rm40
32 - rm30



[33 - rm 35
34 - rm12
35 - rm67
36 - rm8


prices tu before discount.

Untuk kali ni, saya terpaksa bagi diskon 40%. 10% tu akan cover parking/effort/runner etc etc. Harap semua tak terkilan. rasanya still murah lagi kalau compare the 10% yang diaorang bagi tu.

Posting saya akan still pakai pos ekspres. A4 size untuk semua order. A4 price is rm5.

Saya akan kumpul order. If cukup. every friday saya akan g shopping. If not, the next friday.

Posting akan dibuat on monday lunch hour.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 4:40 pm

korang..tadi terhegeh hegeh gi PO, pos ekspress envelope size a4 dah abis. huhuh.. Sorri sesangat. ni dah order skali banyak. esok hopefully saya boleh pos.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 4:42 pm

hooh.. apsal hari tu tak nampak no 35 tu.. lawooooooooo..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 5:06 pm

misa wrote:
hooh.. apsal hari tu tak nampak no 35 tu.. lawooooooooo..

mISA, NO. 35 TU KAT BELAKANG TOKEY TU. ni i tangkap masa tgh dok kira-kira kat meja dia. i pun baru perasan.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Mon Mar 02, 2009 10:45 pm

No.15 tu masyuk sungguh ngan awning givency..huhhu~~
merembessss... I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Tue Mar 03, 2009 3:04 pm

razan.........
dah pos ke i punya??????
x sabaq nih.........
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
razan



Posts : 201
Join date : 2008-12-30

PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Tue Mar 03, 2009 3:25 pm

korang,

i gi PO taman tun, damansara, One utama dan PBD - semuanya pos ekspress nyer sampul a4 dah abis. huhuh

So lastly saya beli aje la pos laju. Sori kalau mahal ok.

sat lagi saya akan listdown kan code semua and additional price for postinh.

Harap u all tak kisah.
Back to top Go down
View user profile http://therazanstudung.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13   Today at 7:57 pm

Back to top Go down
 
razan : Bling2 - Acc.No Pg 1 Design Pg 8 Postal Caj Pg 13
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 19Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next
 Similar topics
-
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» Design Team Call at Jeans Art Dolls
» Mid Century Interior Design
» Melody's Scrapbook World Design Team Call

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: