BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maya



Posts : 6
Join date : 2009-05-11
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Tue Mar 08, 2011 3:09 pm

Assalamualaikum semua,

Saya tumpang bertanya Euro Moda n Gulatis kedai yang sama atau lain-lain kedai, belum pernak kesana. Ada jula material untuk buat tudung tak kat situ?. Harap rakan2 yg pernah pergi boleh bagi sikt info pd saya.

Terima kasih.

Back to top Go down
View user profile
daai_violet



Posts : 186
Join date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Wed Mar 16, 2011 5:43 pm

kat gulatis, euro moda xde. diorang bukak kedai borong kat gsh. tp xde gak lycra kat sana.
kat jakel ade laa
Back to top Go down
View user profile
maya



Posts : 6
Join date : 2009-05-11
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Thu Mar 17, 2011 1:47 am

daai_violet wrote:
kat gulatis, euro moda xde. diorang bukak kedai borong kat gsh. tp xde gak lycra kat sana.
kat jakel ade laa

Tkasih daii violet for ur info.
Back to top Go down
View user profile
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Wed Mar 30, 2011 11:39 pm

maya wrote:
Assalamualaikum semua,

Saya tumpang bertanya Euro Moda n Gulatis kedai yang sama atau lain-lain kedai, belum pernak kesana. Ada jula material untuk buat tudung tak kat situ?. Harap rakan2 yg pernah pergi boleh bagi sikt info pd saya.

Terima kasih.


Rasanya both kedai sama, both pun ada jual jersey/cotton jersey utk buat tdg. pd saya, kain jersey kat Gulatis much better quality compared to Jakel. thats why kat Jakel murah, kat Gulatis mahal. sy pegi Jakel utk beli thai silk/ corduroy je, jersey/lycra sy tk beli, kain dia tak cukup lembut, to me la.

dulu selalu beli kain jersey printed kat gulatis, cantik2, then ada sekali ternampak kain tu ada jual kat pasar malam, terus tk beli, coz dorang ada repeat order printed, tu yg tk best. if utk plain jersey, bolehla beli. then now org kat gulatis tu dh kedekut nk bg discount, lg la malas nk beli, kat jakel, sy tk jenguk pun tak dia punya lycra/jersey tu, hehe, tk berkenan. my tdg price pun tak la murah, so kena la beli kain2 yg berkuality.. baru org tak complain

my two cents,..
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
maya



Posts : 6
Join date : 2009-05-11
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Thu Mar 31, 2011 3:47 pm

nazirah30 wrote:
maya wrote:
Assalamualaikum semua,

Saya tumpang bertanya Euro Moda n Gulatis kedai yang sama atau lain-lain kedai, belum pernak kesana. Ada jula material untuk buat tudung tak kat situ?. Harap rakan2 yg pernah pergi boleh bagi sikt info pd saya.

Terima kasih.


Rasanya both kedai sama, both pun ada jual jersey/cotton jersey utk buat tdg. pd saya, kain jersey kat Gulatis much better quality compared to Jakel. thats why kat Jakel murah, kat Gulatis mahal. sy pegi Jakel utk beli thai silk/ corduroy je, jersey/lycra sy tk beli, kain dia tak cukup lembut, to me la.

dulu selalu beli kain jersey printed kat gulatis, cantik2, then ada sekali ternampak kain tu ada jual kat pasar malam, terus tk beli, coz dorang ada repeat order printed, tu yg tk best. if utk plain jersey, bolehla beli. then now org kat gulatis tu dh kedekut nk bg discount, lg la malas nk beli, kat jakel, sy tk jenguk pun tak dia punya lycra/jersey tu, hehe, tk berkenan. my tdg price pun tak la murah, so kena la beli kain2 yg berkuality.. baru org tak complain

my two cents,..

Sy dah pon pergi ke Gulatis, Ampang Point baru2 ni, not bad byk pilihan material, printed n lycra n cotton type pon ada, but mahal sikitla dr Jakel.

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis   Today at 8:20 am

Back to top Go down
 
Plain lycra/Printed lycra di Euro Moda/Gulatis
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» printed circuit boards and dry transfer images made easily
» Plain Wooden Photo Frames
» SCONES: Plain Scones
» PICTURE OF A 1 EURO FICUS, BOUGHT AT A SUPERMARKET, SOME 19 YEARS AGO!
» Alla Moda (Italian Pottery by Mark Hill )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: