BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Tudung Jahil Part 6
  • » Windows 8 x86/x64 AIO (16-in-1) Original (Activator iNC)
  • » All original samsung cdma files
  • » Original Deck Idea - Swap Burn (Need Help)
  • » Renee Undeleter 2013.2.28.0 Portable Original
  • » Windows 8 Ultimate Original Product Key Download
  • » awek tudung dan awek U...
  • » Reissue Early Bird Advertised as Original
  • » FS/FT: 2 100% Original AT-AT Chin Guns
  • » Bandai Natsuki: More cold than the Original?
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    syamen



    Posts: 133
    Join date: 2008-12-24

    PostSubject: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 12:41 pm

    Assalamualaikum..

    Jemput masuk tengok.Ini Hot fix rhinestone atau ada juga yg sebut batu tampal..

    Bentuk Hot Fix Rhinestone




    Memang original swarovski DIJAMIN BERKILAT SHINNING sunny
    Harga mahal skit la yek..




    Saiz ss12 (diameter 2.2~2.5mm)
    25bj RM10

    Yang ni murah sikit..gred A macam yg biasa lekat kat tudung bawal ituw

    200biji RM5

    Kos pos RM6 Semenanjung dan RM8 Sabah Sarawak
    Pos xpress Bergantung pada saiz RM3, RM4 dan RM6

    Cara pembayaran

    Maybank
    No Akaun : 1 52 189 00585 2
    Nama : Nurulwani bt Mohd Noor

    CIMB
    No Akaun : 0203-1344194-52-8
    Nama : Nurulwani binti Mohd Noor

    dan emailkan ke kristaloctant@gmail.com

    tq


    Last edited by syamen on Fri Feb 20, 2009 11:36 am; edited 3 times in total
    Back to top Go down
    View user profile
    eynas



    Posts: 218
    Join date: 2009-01-12
    Age: 38
    Location: Kota Damansara

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 12:55 pm

    cantikkk... Rolling Eyes
    Back to top Go down
    View user profile http://easytudung.blogspot.com
    penguin



    Posts: 714
    Join date: 2008-12-22
    Age: 37
    Location: DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 1:12 pm

    cantik nyer.......nak lekat die mcm mana yek?
    Back to top Go down
    View user profile
    syamen



    Posts: 133
    Join date: 2008-12-24

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 2:53 pm

    1-Cara nak lekatkan batu tampal kat baju..

    Jawapan - Tak perlu guna glue sebab kat bawah batu tu dah siap2 ada gamnya.. Iron/gosok dulu kain tersebut, kemudian susunkan batu tampal di atas kain, kemudian terbalikkan kain tersebut dan gosok perlahan-lahan sekali lagi untuk memastikan batu2 tersebut melekat kuat pada pakaian anda.. Insyaallah.. batu ini melekat kuat walau dibasuh menggunakan mesin basuh. Laughing

    Kat butik de zahra ada tudung yg lekat batu ni..harga RM250 x silap.. huhu
    Back to top Go down
    View user profile
    penguin



    Posts: 714
    Join date: 2008-12-22
    Age: 37
    Location: DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 3:57 pm

    btu2 ni ada mcm2 color ke or just the plain white je
    Back to top Go down
    View user profile
    uzi



    Posts: 111
    Join date: 2008-12-21

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 5:11 pm

    penguin wrote:
    cantik nyer.......nak lekat die mcm mana yek?

    tolong jawabkan...
    letak kat awning....
    tak pun kat body.... depam dan belakang...
    tentu mabeles...
    Back to top Go down
    View user profile
    syamen



    Posts: 133
    Join date: 2008-12-24

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Fri Feb 20, 2009 11:17 am

    penguin wrote:
    btu2 ni ada mcm2 color ke or just the plain white je

    hehe tq uzi Laughing

    penguin ..buat masa sekarang ada warna putih jernih ni jer.. bila dah ada warna2 nnt saya upload gambar k..

    yang murah cikit pon ada tgk kat atas ek Smile
    Back to top Go down
    View user profile
    MAXAZARIA



    Posts: 4
    Join date: 2010-03-19

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Fri Mar 19, 2010 3:49 pm

    Salam,

    Hi, we do sell hotfix Bling2 Rhinestones at the cheapest price in town RM5 per pair! Please visit us at

    http://blingblingrhinestone.blogspot.com/
    flower

    If anything just email us at maxazaria[at]gmail.com
    Back to top Go down
    View user profile http://maxazaria.blogspot.com
    zanrias



    Posts: 2
    Join date: 2010-04-15
    Location: Kota Fesyen,Melaka

    PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Apr 15, 2010 1:26 am

    ZanRias Boutique juga membekalkan Hotfix Rhinestones Swarovski untuk ditampal pada tudung dan kain pasang especially kain batik lukis.

    Kami menjual secara BORONG SAHAJA dan bagi pembelian secara borong,pihak kami menyediakan harga yang amat berpatutan serta menarik.

    Dapatkan produk yang ORIGINAL dari SWAROVSKI Austria.

    Anda boleh datang ke ZanRias Boutique Mydin MALL MITC Ayer Keroh dan ZanRias Boutique Kota Fesyen MITC Melaka untuk mendapatkannya atau pun boleh menghubungi staf kami di talian 012-6407454 atau 06-2519171 untuk maklumat lanjut.

    http://zanriasboutique.com

    [img]

    Mengapa anda memerlukan mesin ini:
    1. JENAMA yang unggul dalam bidang fabrik
    2. KUALITI yang terbaik dan senang digunakan
    3. KHIDMAT SELEPAS JUALAN disediakan ( 1 TAHUN JAMINAN)
    4. Harga yang AMAT BERPATUTAN - RM1400.00 (Percuma sticker batu tampal bernilai RM200.00)
    5. PULANGAN MODAL yang cepat kerana bisnes/servis tampal batu/crystal menjadi bisnes yang hot sekarang
    Back to top Go down
    View user profile http://swarovskiborong.blogspot.com
     

    Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » awek tudung labuh
    » [Most Popular] Skandal Gadis Tudung Jahil Part 07
    » Windows 8 X86x64 AIO 16 In 1 MSDN Original Rar
    » 6 Guidelines of Melody creation (May help with original songs)
    » Windows 8 Professional (x64) English Original MSDN ISO 40

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -