BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
syamen



Posts: 133
Join date: 2008-12-24

PostSubject: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 12:41 pm

Assalamualaikum..

Jemput masuk tengok.Ini Hot fix rhinestone atau ada juga yg sebut batu tampal..

Bentuk Hot Fix Rhinestone




Memang original swarovski DIJAMIN BERKILAT SHINNING sunny
Harga mahal skit la yek..




Saiz ss12 (diameter 2.2~2.5mm)
25bj RM10

Yang ni murah sikit..gred A macam yg biasa lekat kat tudung bawal ituw

200biji RM5

Kos pos RM6 Semenanjung dan RM8 Sabah Sarawak
Pos xpress Bergantung pada saiz RM3, RM4 dan RM6

Cara pembayaran

Maybank
No Akaun : 1 52 189 00585 2
Nama : Nurulwani bt Mohd Noor

CIMB
No Akaun : 0203-1344194-52-8
Nama : Nurulwani binti Mohd Noor

dan emailkan ke kristaloctant@gmail.com

tq


Last edited by syamen on Fri Feb 20, 2009 11:36 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
eynas



Posts: 218
Join date: 2009-01-12
Age: 39
Location: Kota Damansara

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 12:55 pm

cantikkk... Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
penguin



Posts: 714
Join date: 2008-12-22
Age: 37
Location: DaMaNsArA

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 1:12 pm

cantik nyer.......nak lekat die mcm mana yek?
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts: 133
Join date: 2008-12-24

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 2:53 pm

1-Cara nak lekatkan batu tampal kat baju..

Jawapan - Tak perlu guna glue sebab kat bawah batu tu dah siap2 ada gamnya.. Iron/gosok dulu kain tersebut, kemudian susunkan batu tampal di atas kain, kemudian terbalikkan kain tersebut dan gosok perlahan-lahan sekali lagi untuk memastikan batu2 tersebut melekat kuat pada pakaian anda.. Insyaallah.. batu ini melekat kuat walau dibasuh menggunakan mesin basuh. Laughing

Kat butik de zahra ada tudung yg lekat batu ni..harga RM250 x silap.. huhu
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts: 714
Join date: 2008-12-22
Age: 37
Location: DaMaNsArA

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 3:57 pm

btu2 ni ada mcm2 color ke or just the plain white je
Back to top Go down
View user profile
uzi



Posts: 111
Join date: 2008-12-21

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Feb 19, 2009 5:11 pm

penguin wrote:
cantik nyer.......nak lekat die mcm mana yek?

tolong jawabkan...
letak kat awning....
tak pun kat body.... depam dan belakang...
tentu mabeles...
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts: 133
Join date: 2008-12-24

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Fri Feb 20, 2009 11:17 am

penguin wrote:
btu2 ni ada mcm2 color ke or just the plain white je

hehe tq uzi Laughing

penguin ..buat masa sekarang ada warna putih jernih ni jer.. bila dah ada warna2 nnt saya upload gambar k..

yang murah cikit pon ada tgk kat atas ek Smile
Back to top Go down
View user profile
MAXAZARIA



Posts: 4
Join date: 2010-03-19

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Fri Mar 19, 2010 3:49 pm

Salam,

Hi, we do sell hotfix Bling2 Rhinestones at the cheapest price in town RM5 per pair! Please visit us at

http://blingblingrhinestone.blogspot.com/
flower

If anything just email us at maxazaria[at]gmail.com
Back to top Go down
View user profile http://maxazaria.blogspot.com
zanrias



Posts: 2
Join date: 2010-04-15
Location: Kota Fesyen,Melaka

PostSubject: Re: Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung   Thu Apr 15, 2010 1:26 am

ZanRias Boutique juga membekalkan Hotfix Rhinestones Swarovski untuk ditampal pada tudung dan kain pasang especially kain batik lukis.

Kami menjual secara BORONG SAHAJA dan bagi pembelian secara borong,pihak kami menyediakan harga yang amat berpatutan serta menarik.

Dapatkan produk yang ORIGINAL dari SWAROVSKI Austria.

Anda boleh datang ke ZanRias Boutique Mydin MALL MITC Ayer Keroh dan ZanRias Boutique Kota Fesyen MITC Melaka untuk mendapatkannya atau pun boleh menghubungi staf kami di talian 012-6407454 atau 06-2519171 untuk maklumat lanjut.

http://zanriasboutique.com

[img]

Mengapa anda memerlukan mesin ini:
1. JENAMA yang unggul dalam bidang fabrik
2. KUALITI yang terbaik dan senang digunakan
3. KHIDMAT SELEPAS JUALAN disediakan ( 1 TAHUN JAMINAN)
4. Harga yang AMAT BERPATUTAN - RM1400.00 (Percuma sticker batu tampal bernilai RM200.00)
5. PULANGAN MODAL yang cepat kerana bisnes/servis tampal batu/crystal menjadi bisnes yang hot sekarang
Back to top Go down
View user profile http://swarovskiborong.blogspot.com
 

Syamen:Original Swarovski ~ lekat kat tudung

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -