BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chentaqaseh



Posts : 11
Join date : 2011-01-30

PostSubject: CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)   Sun Mar 06, 2011 11:16 pm

Instant Syria kembali lagi atas permintaan ramai dari customer2 Chenta Qaseh.

Dibuat dari Cotton Lycra berquality tinggi dan sangat selesa untuk si pemakai. Cotton Lycra ini mempunyai texture bergaris dan texture ini juga sedikit timbul sekaligus memberi impak yang begitu eksklusif untuk sipemakai (sila rujuk gambar di bawah). Anda boleh bentukkan awning lembutnya samada mahukan ianya melekap di dahi ataupun bentukkan ia supaya menjadi sedikit muncung.

Semua tudung adalah bersaiz M ~ Panjang dari dagu ke dada adalah +- 36cm.

Untuk pilihan warna sila lawati www.chentaqaseh.com

Happy shopping ya..
flower

Chenta Qaseh...brings only the best



sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower sunny flower

Back to top Go down
View user profile http://www.chentaqaseh.com
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)   Wed Mar 09, 2011 6:36 pm

syria instant ni dah jadi mcm tudug ariani yg awningnya xde pengeras la plak kan.. ataupun mirip tudung arab

btw manis model tu.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
chentaqaseh



Posts : 11
Join date : 2011-01-30

PostSubject: Re: CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)   Wed Mar 09, 2011 11:17 pm

oohh..macam ariani ke..tudung instant syria ni sangat lembut dan selesa tau bila memakainya dan juga ianya tiada awning yg keras dan memudahkan utk dibawa ketika travel ke mana2 pun..

model manis ke.. Embarassed tq yea..
Back to top Go down
View user profile http://www.chentaqaseh.com
Sponsored content




PostSubject: Re: CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)   Today at 3:50 am

Back to top Go down
 
CHENTA QASEH ~ CUSTOM MADE PLAIN & INSTANT SYRIA (LATEST UPDATE)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Wiper arm removal
» Cookie Monster MiniFig Custom made
» YGOPRO Custom Made Card Backs
» MG 1/100 Strike Noir ( custom decals )
» Custom Cards made by JudgmentDuelist

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: