BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Mon Mar 16, 2009 9:49 am

wah yus...best aa mcm ni, mesin baru..makin kencang laa..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
yus



Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Tue Mar 17, 2009 2:27 am

hehehe...Kyana and Cik Min jgn ler jeles..
Saya tak le beli NV30..Ala2 murah sket la dari tu..(yg murah jee)
Tunggu masuk umah baru, baru le nak rasmi pakai mesin itu..
Bisnes tak kencang mana..Dah alang2 minat dah kembali, so kn ler upgrade sket mesin..
Kalu ader rezki, nak beli mesin jahit tepi plak..

p/s: lupa mesin model aper...belek2 resit jap..heheh..murah je.. XL2630
(En Lingam, betul ke I beli model ni??)
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Tue Mar 17, 2009 9:03 am

semalam tepon LSN tapi takde org angkat... buka forum WMC baru tahu yg ada kematian dalam family Linggam... refer link ni kalau nak tahu lebih lanjut:-

http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=19339&page=8


I wish to address my sincere condolences to Linggam and his family.... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
sal9281



Posts : 122
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : pandan indah

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Wed Apr 01, 2009 6:07 pm

adeeda, bole bg no phone lsn tak. twin needle tu dah ada kan
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Wed Apr 01, 2009 7:52 pm

isykk.. depa tak inform pun pasal twin needle tu...
time 1st batch patutnya ada nama, tapi depa jual kat org lain
yg kali ni pun senyap aje..huhuhu Sad Sad


Tel: 03-91025766/ 5767
H/P: 012-6552245
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
LSN
Peniaga


Posts : 40
Join date : 2009-02-13
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

PostSubject: SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 07/05/09   Tue May 12, 2009 11:14 am

LSN, syarikat membekal MESIN JAHIT

LINGS SERVICE NETWORK (M) SDN BHD
NO 24 Jalan Damai Perdana 1/8C
Bandar Damai Perdana
56000 Cheras, W.P. Kuala Lumpur
Tel: 03-91025766/ 5767
Fax: 03-91025768
H/P: 012-6552245
email: rlinggam@gmail.com, lsnsb@streamyx.com

SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN (DIKEMASKINI PADA 7 MEI 2009)





















Back to top Go down
View user profile http://www.lsn-sewingmachines.com
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Tue May 12, 2009 11:24 am

LSN, itu harga cash or interest free sign cc

kalau sy nak singer 8280 CASH bole discount lagi ke ??
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
LSN
Peniaga


Posts : 40
Join date : 2009-02-13
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Tue May 12, 2009 12:16 pm

hooney wrote:
LSN, itu harga cash or interest free sign cc

kalau sy nak singer 8280 CASH bole discount lagi ke ??

Anda boleh mendapatkan Kupon Rebet LSN (KRLSN) untuk mendapatkan rebet khas apabila membeli mesin jahit secara tunai. Sila rujuk
http://www.wanitamelayu.com/forum/showpost.php?p=2626078&postcount=1

Hubungi pemilik KRLSN dan dapatkan kupon tersebut dari salah seorang pemenang kuiz.
Back to top Go down
View user profile http://www.lsn-sewingmachines.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Wed Jun 10, 2009 3:06 pm

LSN wrote:
hooney wrote:
LSN, itu harga cash or interest free sign cc

kalau sy nak singer 8280 CASH bole discount lagi ke ??

Anda boleh mendapatkan Kupon Rebet LSN (KRLSN) untuk mendapatkan rebet khas apabila membeli mesin jahit secara tunai. Sila rujuk
http://www.wanitamelayu.com/forum/showpost.php?p=2626078&postcount=1

Hubungi pemilik KRLSN dan dapatkan kupon tersebut dari salah seorang pemenang kuiz.

List yg kat atas tu...takde pun senarai mesin CS Brother..???
Back to top Go down
View user profile
sutera14



Posts : 26
Join date : 2009-06-11
Age : 38
Location : Shah Alam

PostSubject: ORDER MESIN BROTHER NV30   Mon Jun 15, 2009 5:42 pm

LSN,

Saya nak order Mesin Jahit Brother NV30.. macamana?
Boleh datang rumah ke... saya request kupon 8% discount dari Qaseeh..
Ada stock ke?
Back to top Go down
View user profile http://sshijabcollections.blogspot.com/
Qaseeh



Posts : 329
Join date : 2009-05-22
Location : http://sweetQaseeh.blogspot.com/

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Mon Jun 15, 2009 6:01 pm

sutera, call la LSN. die jarang masuk sini...no tel kedai die 03-91025766/ 5767
Back to top Go down
View user profile http://sweetQaseeh.blogspot.com/
sutera14



Posts : 26
Join date : 2009-06-11
Age : 38
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Tue Jun 16, 2009 3:52 pm

Ok... tgh plan nak call nih.. thanks Qaseeh.. santa
Back to top Go down
View user profile http://sshijabcollections.blogspot.com/
ummiwidad



Posts : 27
Join date : 2009-11-23
Location : kajang

PostSubject: Manual book SINGER Model 1116 Portable   Thu Dec 10, 2009 1:29 am

Mr. LSN...nak tanya manual book bg mesin model 1116 ade jual asing x..exceli i bru je beli mesin tu thn nih tp manual tu dah hlg..aksesori tmbhn tu leh pakai tuk seme jns mesin ke....mintak jasa baik taruk map kat thread nih tuk ke kedai u..tqvm..
Back to top Go down
View user profile
ummiwidad



Posts : 27
Join date : 2009-11-23
Location : kajang

PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Thu Dec 10, 2009 1:45 am

LSN wrote:
meabadi wrote:
Menarik erk?? kalau beli mesin kat LSN boleh buat installment kan?? tanpa faedah?? kalau kat SINGER ade faedah........mahal lak jadinya mesin tu nnti..kalau bayar sikit2 x terasa kan?

meabadi,
Buat masa ni, LSN ade gak buat installment plan SBA (Skim Bayaran Ansuran LSN), maksima 3 kali bayaran. At least, takdelah terasa sgt keluar cash ribu2. Sebenarnya, kalau semua ahli Online beli secara ansuran dan buat pembayaran tepat pada masa yg dijanjikan, LSN tak kisah utk lanjutkan tempoh pembayaran ke 12 bulan atau 24 bulan lagi. Cuma, buat masa ni, tak sanggup tanggung risiko tinggi. Harap faham ye...

LSN akan post thread baru untuk SBA (Skim Bayaran Ansuran LSN). Sebelum tu, LSN kena survey sikit cara2 upload image kat sini.. Lain sikit dari WMC.

Sounds best nih....bile nak buka thread SBA...btl tu Meabadi...akak bru jer hbs byr ansurn SINGER mmg mhl giler dr 895 tup2 kena byr 14++...dah ler servis KO...
Back to top Go down
View user profile
ummiwidad



Posts : 27
Join date : 2009-11-23
Location : kajang

PostSubject: SINGER Model 1116   Thu Dec 10, 2009 1:55 am

k yana wrote:
LSN,

if i want to trade in my mesin singer model 1116, how much ?
trade in with NV30 Laughing

Slm K Yana...sori ek nak ? k Yana coz guna model sama ngan saya...sy cuba tuk jht tepi tdg tp setiap kali sy jht jarum akn pth nape ek...camne nak laraskn tpk n jarum...hrp sudi kongsi...sori tuan tnh lari tjk ckit...alang2 dah jmpa ...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]   Today at 2:41 pm

Back to top Go down
 
[b]SENARAI PENUH MESIN-MESIN JAHIT JUALAN LSN - Updated 11/05/09[/b]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Dipped Undead Warband (Updated Tutorial Oct 20th)
» ET's preview clip and updated with full trailer now up!!!
» Smokezombies WIP warbands.(updated 18/11/12 With added Ork)
» **Updated**Resistor and Cap charts - Check these out
» Updated depth chart for Boise state game

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: