BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share | 
     

     beli mesin jahit tepi

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    aizamiya



    Posts : 1
    Join date : 2011-01-06

    PostSubject: beli mesin jahit tepi    Thu Jan 06, 2011 3:12 pm

    maaflah kalau dah ada yang tanyakan soalan yang sama. saya baru kat forum tudung ni .saya nak tanya beberapa soalan. di harap ahli-ahli forum sudi jawab soalan saya.

    saya berminat nak beli mesin jahit tepi industri untuk buat jahit tudung, mesin jahit tepi yang ada banyak fungsi, boleh buat jahit berombak dan ada cover stich atau cuma jahit tepi berombak saje atau cover stich saje ..saya nak tanya mesin jahit tepi jenis apakah yang terbaik dan ada bermacam fungsi macam yang saya beritahu tadi. sekian, terima kasih Smile
    Back to top Go down
    View user profile
    meabadi
    Admin
    avatar

    Posts : 544
    Join date : 2008-12-21
    Age : 36
    Location : Shah Alam Selangor

    PostSubject: Re: beli mesin jahit tepi    Tue Feb 08, 2011 8:46 pm

    salam

    .... mcmana ye nak bantu jawab soalan ni..sebab ME pun just pakai mesin jahit singer..setahu ME mesin jaht untuk buat finishing tudung yg double line tu dia ade mesin nya tersendiri...
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
     
    beli mesin jahit tepi
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » MK: Novosti

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
    Jump to: