BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?   Thu Dec 30, 2010 1:49 pm

Kami di N Teq Gallery menawarkan kain tudung awning yg berkualiti, sejuk dan lembut dipakai setanding jenama terkenal dengan pelbagai pilihan awning dan warna. Harga yg kami tawarkan juga lebih berpatutan. Ada macam2 awning, thai silk pon ada.

Kenapa kami cakap tudung awning kami berkualiti? Sebab bekalan kami dari gedung tudung yg terkenal [yg mane tu, rahsie ^^] Dengan harga bermula dari RM24/satu, anda mampu miliki tudung secantik dan berkualiti sama macam tudung Ariani. Kami juga menjanjikan perkhidmatan yg baik di mana tudung awning yg ditempah akan dibungkus didalam bekas untuk mengelakkan awningnya daripada rosak [kalau tertekan sikit takpe, blh gosok lg, tp kalo terlipat? adehh rosak nnt tudung tu]. Kami menggunakan penghantaran PosLaju, jadi utk kawasan2 utama, hanya sehari saja produk akan sampai ke tgn anda.

Berminat? Lawati blog kami di http://nteqgallery.blogspot.com/
Pilihlah yg mana berkenan dan isi borang pesanan di blog tersebut, submit pada kami.
Cubalah tudung kami, kami yakin anda akan berpuas hati =)
Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?   Thu Dec 30, 2010 2:16 pm

Antara koleksi kami di N Teq Gallery;



Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?   Fri Jan 07, 2011 6:39 pm

Revised Price

Hai! Baru-baru ini kami telah menerima beberapa email yang bertanya kalau-kalau harga yang ditawarkan boleh dikurangkan. Seperti pelanggan sebelum ini pun, apabila mereka bertanya mengenai diskaun, dan memang kami beri semampu yang boleh terutamanya apabila pelanggan membeli dalam kuantiti 2 dan ke atas. Setelah menimbangkan beberapa faktor, terutama daripada segi pelanggan, kami bersetuju untuk revise kembali harga kami agar ianya mampu untuk semua orang. Harga yang baru ini adalah harga mati, memandangkan kami tidak mengambil kira faktor-faktor luar seperti duit minyak dan upah-upah lain ^0^ ~harap-harap anda memahaminya okey dear~

Penghantaran kami adalah menggunakan PosLaju. Jadi, bagi PosLaju untuk kawasan-kawasan utama barang akan sampai keesokan harinya dan penghantaran akan dibuat pada setiap hari Selasa. Kecualilah kalau pesanan minggu tu banyak sangat, then we all akan buat jugak penghantaran pada hari-hari lain. Setiap kali selepas penghantaran dibuat, kami akan SMS tuan punya bungkusan tu makluman dan track ID sekali. Sebelum terlupa, kami ingin sarankan supaya gunakan alamat penerimaan barang yang mana ada orang kat rumah/pejabat masa tu untuk mengelakkan tuan-tuan daripada terpaksa pergi ambil sendiri dekat pejabat PosLaju. Pinjam la rumah jiran sebelah ke..^^ ~make sure tak ada hidupan benda yang menyebabkan anda semua terpaksa men-samak pulak bungkusan tu nanti~


Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
nteq



Posts : 10
Join date : 2010-12-30
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Posto! Posto!   Mon Jan 10, 2011 10:14 pm

Ini adalah contoh bungkusan yang kami akan hantar pos esok. Tudung awning dibungkus di dalam bekas untuk menjaga dan meminimumkan sebarang kemungkinan semasa pos. Sedia untuk dihantar!





Posto! Posto!
Back to top Go down
View user profile http://nteqgallery.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?   Today at 2:23 am

Back to top Go down
 
Teringin nak pakai tudung awning lembut dan sejuk macam Ariani?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Vampire Knight: Classes as different as Night and Day
» Offscreen Piccs

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: