BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 nak letgo singer komputermatik confidence 7465

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adikmanis



Posts: 4
Join date: 2009-08-20

PostSubject: nak letgo singer komputermatik confidence 7465   Mon Nov 29, 2010 8:11 pm

salam semua,

saya nak letgo mesin jahit singer confidence 7465, kondisi tip-top & baru lepas servis.
saya beli akhir tahun lepas, guna pun tak lasak pasal tade masa nak menjahit.
tapi mmg saya jaga la mesin ni, dah siap servis ni.

saya nak letgo pasal hati dah jatuh chenta & nak beli mesin sulam singer
gian nak menyulam pula hehe...

to those interested, boleh pm saya @ sms ke 013 9573707
Back to top Go down
View user profile
adikmanis



Posts: 4
Join date: 2009-08-20

PostSubject: Re: nak letgo singer komputermatik confidence 7465   Fri Dec 03, 2010 1:10 pm

klu nak byr ansuran pun bley cat
Back to top Go down
View user profile
 

nak letgo singer komputermatik confidence 7465

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -