BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Telugu and Tamil movies, actors, etc.
  • » Vishal's NSM as Indrudu in Telugu
  • » Literal Videos
  • » Fergie (the Duchess, not the Black Eyed Peas singer)
  • » Ha ha ha! Funny Youtube videos!
  • » Two More Videos for Miss Mae!
  • » The Art History Mystery Challenge No. 4 Claude Vignon - The Young Singer
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     nak letgo singer komputermatik confidence 7465

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    adikmanis



    Posts: 4
    Join date: 2009-08-20

    PostSubject: nak letgo singer komputermatik confidence 7465   Mon Nov 29, 2010 8:11 pm

    salam semua,

    saya nak letgo mesin jahit singer confidence 7465, kondisi tip-top & baru lepas servis.
    saya beli akhir tahun lepas, guna pun tak lasak pasal tade masa nak menjahit.
    tapi mmg saya jaga la mesin ni, dah siap servis ni.

    saya nak letgo pasal hati dah jatuh chenta & nak beli mesin sulam singer
    gian nak menyulam pula hehe...

    to those interested, boleh pm saya @ sms ke 013 9573707
    Back to top Go down
    View user profile
    adikmanis



    Posts: 4
    Join date: 2009-08-20

    PostSubject: Re: nak letgo singer komputermatik confidence 7465   Fri Dec 03, 2010 1:10 pm

    klu nak byr ansuran pun bley cat
    Back to top Go down
    View user profile
     

    nak letgo singer komputermatik confidence 7465

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » Bangladeshi Singer Porshi Xxx Vedio
    » Mahesh Babu Telugu Actor Movie 1 Gallery
    » Funny videos
    » You Gotta Read Videos Contest
    » Who's Your Favorite Singer?

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -