BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Label tudung dan baju - 2 minggu siap!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
craftchomey



Posts : 4
Join date : 2010-10-14

PostSubject: Label tudung dan baju - 2 minggu siap!!   Thu Nov 04, 2010 7:22 am

Salam..

Saya ada buat service buat label untuk baju/tudung. KAlau anda ada buat business baju kurung atau tudung yg dijahit sendiri, pasti lebih umpphh kalau ada label sendiri kan...boleh letak nama koleksi atau alamat blog/web anda dan mcm2 lagi lah...

Contoh :






Minimum kauntiti : 500 pcs

Harga :

500-999 pcs = 0.45/pc
1000-2500 = 0.24/pc
2501 - 5000 = 0.20/pc


Harga di atas merujuk kepada saiz 2cm x 5cm, 1-2 colour font, material : damask

Kalau artwork lebih complicated, harga dah lain ye.

KAlau anda berminat, boleh pm saya dan bgtau spesifikasi anda. KAlau ada artwork sendiri lagi baik, tapi kalau takde pun, takpe..saya boleh buatkan dan tunjuk pada anda. Dah confirm semua baru saya akan buatkan.

Lepas artwork confirm , depositkan 50% dari kos semua dan balance pula selepas production siap. Jangkamasa siap dan penghantaran ialah 2 minggu.

Kos pos adalah percuma.

Sebaran pertanyaa boleh pm atau email saya : izzuddin2003@gmail.com

Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
craftchomey



Posts : 4
Join date : 2010-10-14

PostSubject: Re: Label tudung dan baju - 2 minggu siap!!   Thu Nov 04, 2010 7:23 am

Contoh label yg dah siap




Jenis-jenis Lipatan pada Label

Back to top Go down
View user profile
 
Label tudung dan baju - 2 minggu siap!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Video: Gerge Clooney advertising Kirin Green Label Beer
» Making Label on Ribbon
» 740/16
» Alum Bay Glass (England)
» Right down the tubes!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: