BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share | 
     

     salam semua ;)

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    annasandman



    Posts : 3
    Join date : 2010-10-18
    Age : 33
    Location : putrajaya

    PostSubject: salam semua ;)   Mon Oct 18, 2010 12:14 pm

    saya baru je jadi ahli DIY, teringin sgt nk belaja buat tudung, selama ni amek tudung drpd orang berkodi-kodi utk jual, rase cam sayang klu tak tau nk buat kan..harap kawan2 dapat bantu saya mcm mn nak join kelas jahit tu, atau saya boleh belajar daripada tukang jahit DIY yang berdekatan saya, saya boleh g yang sekitar putarajaya atau jalan kebun, bating ke..tolong ye..!

    jom tengok tudung2 yang saya jual di http://classique-wear.blogspot.com, nk tukar2 link pun boleh..jom! cheers sunny
    Back to top Go down
    View user profile http://classique-wear.blogsopt.com
     
    salam semua ;)
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
    Jump to: