BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » awek tudung dan awek U...
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     tukang jahit tudung

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    fazrin



    Posts: 2
    Join date: 2010-10-18

    PostSubject: tukang jahit tudung   Mon Oct 18, 2010 10:28 am

    salam..selamat berkenalan..saya nak cari tukang jahit tudung sekitar seremban, nilai, bangi, atau kl..
    Back to top Go down
    View user profile
    farahpuzi



    Posts: 3
    Join date: 2010-10-22

    PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Fri Oct 22, 2010 3:46 pm

    salam...saya pun nak cari tukang jahit tudung di area kulim, kedah...if sesiapa ada contact no. pls bg saya...TQ Smile
    Back to top Go down
    View user profile
    salwani



    Posts: 39
    Join date: 2009-12-10

    PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Mon Oct 25, 2010 10:11 am

    Saya duk Sungai Petani. Leh le nak calling-calling..xjauh mana kan Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    yuree



    Posts: 3
    Join date: 2010-12-31
    Age: 27
    Location: selayang baru,selangor

    PostSubject: hai...   Fri Dec 31, 2010 5:12 pm

    akom saya julie dari kl....saya menerima tempahah jahit...if nak mengetahui lebih lanjut...sila hubungi saya di 0122430036...harga boleh di runding...
    Back to top Go down
    View user profile
    butik bling bling



    Posts: 19
    Join date: 2011-01-05

    PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Wed Jan 05, 2011 1:55 pm

    fazrin wrote:
    salam..selamat berkenalan..saya nak cari tukang jahit tudung sekitar seremban, nilai, bangi, atau kl..

    salam... kami terima tempahan secara bulk.. minimum dalam 5 kodi... upah less than RM10.... ( kalu ada design sendiri... charge based on how complicated the design ..) .. tapi material sendiri la...

    kalau berminat contact BB
    010-7866875 @ blingblingbutik@gmail.com
    Back to top Go down
    View user profile http://butikblingbling.blogspot.com
    Anni.humaira



    Posts: 2
    Join date: 2011-10-19
    Location: Gombak

    PostSubject: Memberi perkhidmatan menjahit tudung secara pukal/borong   Wed Oct 19, 2011 7:53 pm

    Salam, saya menerima tempahan secara borong minimum order 5-10 kodi dan saya boleh mengeluarkan 50 ke 100 kodi sehari bergantung dengan design dan quality.
    Untuk jahitan biasa outer tudung Syria RM 40 sekodi, ala Ariani biasa RM45 sekodi butik quality RM 60 Sekodi. Location saya di Sri batu caves. Untuk keterangan lanjut hubungi saya di 0123488298.
    Back to top Go down
    View user profile
    anisah



    Posts: 12
    Join date: 2012-02-13
    Age: 20
    Location: kuantan

    PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Mon Feb 13, 2012 9:14 am

    salam. sy br je kat sni.saya juga nk cari tukang jahit yg mngmbil upah jahit tepi selendang besar area kuantan yg mnerima kuantiti yg sdkit sbg pmulaan kpd biz sy.sy nk tukang jahit yg mahir guna ROLLED HEM FOOT utk jahit bhg tepi selendang.sy bmnat utk buat biz jual selendang besar dr material chiffon lembut n satin. .selendang nih bwh label sy sdiri.kirenye nnt jahit,kne jahit skali dgn label yg sy beri.sy juga nk cari supplier utk kain chiffon n satin utk buat selendang2 sy.tp,sy nk try dlu dlm 5pcs.klau puas hati,sy akn hntr byk,tp max dlm 20 helai dulu sbb sy nk try dlu biz ni,tgk smbtn dlu.insyaallah,klau biz nih mjd,sy akn trus upah anda utk jualan sy strusnya. sy nk area kuantan.but,if u know mne2 tukang jahit yg boleh jahit tepi selendang kat kuantan,let me know,k.tq.

    Back to top Go down
    View user profile
     

    tukang jahit tudung

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1

     Similar topics

    -
    » awek tudung labuh

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -