BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 tukang jahit tudung

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
fazrin



Posts: 2
Join date: 2010-10-18

PostSubject: tukang jahit tudung   Mon Oct 18, 2010 9:28 am

salam..selamat berkenalan..saya nak cari tukang jahit tudung sekitar seremban, nilai, bangi, atau kl..
Back to top Go down
View user profile
farahpuzi



Posts: 3
Join date: 2010-10-22

PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Fri Oct 22, 2010 2:46 pm

salam...saya pun nak cari tukang jahit tudung di area kulim, kedah...if sesiapa ada contact no. pls bg saya...TQ Smile
Back to top Go down
View user profile
salwani



Posts: 39
Join date: 2009-12-10

PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Mon Oct 25, 2010 9:11 am

Saya duk Sungai Petani. Leh le nak calling-calling..xjauh mana kan Very Happy
Back to top Go down
View user profile
yuree



Posts: 3
Join date: 2010-12-31
Age: 27
Location: selayang baru,selangor

PostSubject: hai...   Fri Dec 31, 2010 5:12 pm

akom saya julie dari kl....saya menerima tempahah jahit...if nak mengetahui lebih lanjut...sila hubungi saya di 0122430036...harga boleh di runding...
Back to top Go down
View user profile
butik bling bling



Posts: 19
Join date: 2011-01-05

PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Wed Jan 05, 2011 1:55 pm

fazrin wrote:
salam..selamat berkenalan..saya nak cari tukang jahit tudung sekitar seremban, nilai, bangi, atau kl..

salam... kami terima tempahan secara bulk.. minimum dalam 5 kodi... upah less than RM10.... ( kalu ada design sendiri... charge based on how complicated the design ..) .. tapi material sendiri la...

kalau berminat contact BB
010-7866875 @ blingblingbutik@gmail.com
Back to top Go down
View user profile http://butikblingbling.blogspot.com
Anni.humaira



Posts: 2
Join date: 2011-10-19
Location: Gombak

PostSubject: Memberi perkhidmatan menjahit tudung secara pukal/borong   Wed Oct 19, 2011 6:53 pm

Salam, saya menerima tempahan secara borong minimum order 5-10 kodi dan saya boleh mengeluarkan 50 ke 100 kodi sehari bergantung dengan design dan quality.
Untuk jahitan biasa outer tudung Syria RM 40 sekodi, ala Ariani biasa RM45 sekodi butik quality RM 60 Sekodi. Location saya di Sri batu caves. Untuk keterangan lanjut hubungi saya di 0123488298.
Back to top Go down
View user profile
anisah



Posts: 12
Join date: 2012-02-13
Age: 20
Location: kuantan

PostSubject: Re: tukang jahit tudung   Mon Feb 13, 2012 8:14 am

salam. sy br je kat sni.saya juga nk cari tukang jahit yg mngmbil upah jahit tepi selendang besar area kuantan yg mnerima kuantiti yg sdkit sbg pmulaan kpd biz sy.sy nk tukang jahit yg mahir guna ROLLED HEM FOOT utk jahit bhg tepi selendang.sy bmnat utk buat biz jual selendang besar dr material chiffon lembut n satin. .selendang nih bwh label sy sdiri.kirenye nnt jahit,kne jahit skali dgn label yg sy beri.sy juga nk cari supplier utk kain chiffon n satin utk buat selendang2 sy.tp,sy nk try dlu dlm 5pcs.klau puas hati,sy akn hntr byk,tp max dlm 20 helai dulu sbb sy nk try dlu biz ni,tgk smbtn dlu.insyaallah,klau biz nih mjd,sy akn trus upah anda utk jualan sy strusnya. sy nk area kuantan.but,if u know mne2 tukang jahit yg boleh jahit tepi selendang kat kuantan,let me know,k.tq.

Back to top Go down
View user profile
 

tukang jahit tudung

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -