BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 Kongsi2 : Kedai jual kain jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60, 61  Next
AuthorMessage
People Textile



Posts: 3
Join date: 2009-10-12

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Oct 12, 2009 8:32 am

Salam mesra dan hi!

Pengumuman dari People Textile;

Kain tudung jersey, lycra dan spandex terkini baru sampai.

Layarilah FabricCuts Online ( http://efabric.biz ) utk melawati kain tudung terbaru ini.


Salam hormat,
Wai Mun


meabadi wrote:
Kalau kat selangor ni..

Ade beberapa kedai je yng popular...



1) People Textile

Bersebelahan dengan S&M Market dekt Kotaraya( dekat Petaling Street n Central Market)

Tel :03-20785706


2)Zhosua SS2 PJ

Berdekatan dengan McD ss2 dan sebaris dengan Bank Muamalat n KAMDAR

Tel : 03-78762555,


3)Mikawah PJ

Tel :03-20789537
http://efabric.bizhttp://efabric.biz
Back to top Go down
View user profile
rimbun1



Posts: 162
Join date: 2009-07-20
Location: KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Oct 12, 2009 6:00 pm

wahhh mahal2nyer kain kat people textile niii. takut den nak g. pastu nak jual berapa plak harganya huhuhu... jakel je lah pilihan ku
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
teratak benang



Posts: 52
Join date: 2009-07-25
Location: SHAH ALAM,SELANGOR

PostSubject: STOCK BARU KAIN JERSEY GRED AAA   Fri Nov 20, 2009 4:43 pm

NI UNTUK PENGEMAR KAIN JERSEY KOREA PRINTED ,PLAIN GRED KUALITI BUTIK SAHAJA,,,
SAYA NI MERUPAKAN SALAH SATU KEDAI MENJUAL KAIN JERSEY KOREA PRINTED N PLAIN..BORONG DAN RUNCIT
NAK BAGITAU PADA REGULAR DAN BUKAN REGULAR KAIN STOCK BARU AKN SAMPAI LAGI 2 MINGGU..
KEDAI DI NO 10,JLN PLATINUM E/7E,SEC 7 SHAH ALAM..BAGI YANG JAUH BOLEH POST YEE..
NI BELOG SAYA.... http://teratak-serikapas.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://teratak-serikapas.blogspot.com/
umarumaira



Posts: 10
Join date: 2009-08-23

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 14, 2009 12:59 pm

Assalamualaikum Muslimah semua... sesiapa nak kain jersey banyak corak harga skarang tengah offer Rm11 semeter kot... silalah ke Nagoya sebelah globe. Saya harap info ni berguna. Kain dia cantik cantik. Lebih dari sepuluh corak ada kat situ. Harap info ni berguna untuk yang berniaga. tq alien
Back to top Go down
View user profile
salwani



Posts: 39
Join date: 2009-12-10

PostSubject: Kain jc kat sg petani   Mon Dec 14, 2009 1:20 pm

salam perkenalan. Ada tak member2 kat sini yang dok belah Sg Petani, kedah. Kat ne nak cari kain jc yang berkualiti? Ada yang dijual kat kamdar RM9.90 semeter tapi kainnya mudah tersangkut walaupun pada kuku kita. Ada sape2 leh kongsi? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
sury



Posts: 160
Join date: 2009-10-07

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 14, 2009 5:03 pm

salwani wrote:
salam perkenalan. Ada tak member2 kat sini yang dok belah Sg Petani, kedah. Kat ne nak cari kain jc yang berkualiti? Ada yang dijual kat kamdar RM9.90 semeter tapi kainnya mudah tersangkut walaupun pada kuku kita. Ada sape2 leh kongsi? Very Happy

d seblah utara nih mmg susah nak cari kain2 buat tudung yg b'kualiti... saya dulu pun duk beli d kamdar tp kainnya mmg kalau kena kuku akan t'tarik la... saya order je dr tuan2 kedai dlm forum nih.. gi je segmen jom beli belah tu lbh banyak pilihan warna.. kalau x sure cth kain tu warna apa, tanya je dgn tuan kedai.. biasanya tuan kedai mmg layan apa2 pertanyaan b'kaitan jualan mereka...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sksk



Posts: 141
Join date: 2009-02-04

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Thu Dec 17, 2009 4:55 pm

jemput singgah ke blog sy http;//kiosk-tudung.blogspot.com untuk kain2 printed berquality. ada clearance offer. pre-order untuk 2 tone cotton jersey closing date 18 Dec, 12midnite. kain ni blm pernah lg nampak dijual di mana2 kedai kain yg popular di KL ni.

ni ada forumer yg posting hasil tudung menggunakan kain 2 tone. sgt cantik & exclusive. click kat link bwh ni ye.

http://tudungcari.forumotion.com/segalanya-mengenai-tudung-s-f2/jom-tepek-hasil-tudung-korang-t97-690.htm

kedai sy di forum ni, boleh click kat sini:

http://tudungcari.forumotion.com/jom-beli-belah-f3/kedai-kayrapre-order-plain-cotton-jersey-dual-tone-t235.htm
Back to top Go down
View user profile
bieha



Posts: 51
Join date: 2009-07-13
Age: 40
Location: Saujana Damansara

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Thu Dec 17, 2009 9:12 pm

Back to top Go down
View user profile
ann82



Posts: 1
Join date: 2009-12-28

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 28, 2009 9:59 am

nak share info dgn kenkawan..saturday pg JAKEL ada kain tudung baru....ada bling2 kat kain tu..for me bling2 lover, suka sgt dgn kain tu..kaler pun lawa2..tgk dah kurus dah kain tu..ramai org beli...
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts: 52
Join date: 2010-01-19
Location: Melaka

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Jan 19, 2010 8:35 pm

salam semua,

teruja btl sy join forum ni.sesuai bg sy yg br nk bjinak2 utk jait tdg ni...byk btl info kt cni.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts: 52
Join date: 2010-01-19
Location: Melaka

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Thu Jan 21, 2010 6:10 pm

last week saya g nagoya melaka beli jc,tebal gak n sejuk je. harga RM 13++ after disc 20%....
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts: 401
Join date: 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Thu Jan 21, 2010 7:38 pm

sekarang ni people tutup ke hari ahad..sebelum ni pergi bukak....
Back to top Go down
View user profile
mama_twins



Posts: 2
Join date: 2010-01-29
Age: 37
Location: Ampang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Feb 05, 2010 10:13 am

ann82 wrote:
nak share info dgn kenkawan..saturday pg JAKEL ada kain tudung baru....ada bling2 kat kain tu..for me bling2 lover, suka sgt dgn kain tu..kaler pun lawa2..tgk dah kurus dah kain tu..ramai org beli...

kite nie member baru, tp dah lama jadi pemerhati. Dah beli dah kain bling2 kat jakel dah siap jadi tudung pun...memang cannntikkk
Back to top Go down
View user profile
nazlinhassan



Posts: 56
Join date: 2009-05-07
Age: 38
Location: Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Feb 06, 2010 10:03 am

askm..dulu saye rase susah sgt nak cari kain jc / kain tudung kat Johor Bahru ni..selalu mmg beli from forumer kat sini jek..tapi sekarang, tak lagi..kalau rase2 bosan dgn kain dari Jakel n Kamdar, kat Gulati's / Euro Moda dah byk dah kain ni..yg printed n plain..cantik2 sgt..harge pun boleh tahan cantik jugak!! hehehe.. cheers
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
eeda



Posts: 12
Join date: 2009-11-30
Age: 36
Location: kuala lumpur

PostSubject: ada ka?   Sun Feb 07, 2010 6:07 pm

tak perasan plak kat gulati's ada...

esok juga akan ku redah....
Back to top Go down
View user profile
 

Kongsi2 : Kedai jual kain jersey

View previous topic View next topic Back to top 
Page 59 of 61Go to page : Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60, 61  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -