BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2 : Kedai jual kain jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37  Next
AuthorMessage
penguin

avatar

Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 40
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 12:10 pm

meabadi wrote:
ade org cakap dia p nilai 1....nama kedai JELITA....
tp x de kaler palin..sume corak2....masa dia g..sek x tau lah.

nilai 1 yek ME........nak cari yg corak2 pun
ingat nak g esok tapi tkut ramai jer
Back to top Go down
View user profile
krisz_gurlz

avatar

Posts : 21
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 2:28 pm

kalon jersey kamdar, kat cwgn maner yg ader??....last week g kamdar jln tar, kaler krim tak der lak...
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga
avatar

Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 46
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 3:33 pm

kaler cream n hitam mmg susah nk dpt
kalo ada beli la byk2 sket..Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
adeeda
Peniaga
avatar

Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 40
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 4:28 pm

k yana wrote:

mistake yg saya notice..
nama kedai = zhouhua
sebelah kedai tu = bukan burger king tapi secret recipe
save mart tu pun bukan betul2 sebelah zhohua (selang berapa kedai)
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
meabadi
Admin
avatar

Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 6:40 pm

Td g people...


ade kaler krim...manyaaakkk...kaler itam pon ade sekoddi......rm48.....
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
yanzack79

avatar

Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 38
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 7:41 pm

me pegi people? yan pun gi sana tadi...x jumpe pun? me pegi kul berape ek? yan sampai dlm kul 1 lebih. kalau jumpa kan best...blh beli awning terus...
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin
avatar

Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 7:44 pm

aik?>>


kekeke..ME g dalam kul 2 rasanyaaa......rugi2l...ekkekeke
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
min chontoi
Peniaga
avatar

Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 8:17 am

ME..kain kat people yang ME ckp ni kain yang lembut n berat tu kan?? Sbb dah lama kain ni out of stock..br ada blk ker??? cyclops cyclops
Back to top Go down
View user profile
croft

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 11:37 am

saya pun pegi people rabu lepas....balik kul 1++. selisih la....

kain hitam J1 tu mmg berlambak kat situ...jadi giler sekejap kat situ...memilih kaler jersey
Back to top Go down
View user profile
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 1:21 pm

salam nak ty kalo kat jakels ada jual ke kain jersey nih...
Back to top Go down
View user profile
uzi



Posts : 111
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 1:33 pm

3pelf wrote:
salam nak ty kalo kat jakels ada jual ke kain jersey nih...

KALAU JAKEL KAT SUNGAI PETANI...
LANGSUNG TAK DAK...

KAMDAR ADA GAK LAH JUAL HAT PLAIN... TAPI KAIN JERSEY MURAHNYER... RM14.90 SEMETER...
KALAU NAGOYA MEMANG TAK DAK LANGSUNG...
YANG ADA HANYA EJRSEY RM2.80 NYER...
Back to top Go down
View user profile
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 1:38 pm

uzi wrote:
3pelf wrote:
salam nak ty kalo kat jakels ada jual ke kain jersey nih...

KALAU JAKEL KAT SUNGAI PETANI...
LANGSUNG TAK DAK...

KAMDAR ADA GAK LAH JUAL HAT PLAIN... TAPI KAIN JERSEY MURAHNYER... RM14.90 SEMETER...
KALAU NAGOYA MEMANG TAK DAK LANGSUNG...
YANG ADA HANYA EJRSEY RM2.80 NYER...

a'ah kat kamdar ada la jg kain jerseynye...murah la skit for beginner kee..tp hat corak2 tu pun cantik jg....kat melaka ada ke kamdar eh...ni kat kg...
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga
avatar

Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Fri Dec 26, 2008 8:50 pm

hurm...br dpt confirmation dr cupcake..kain jersey itam tu bukan yg special edition lembut n berat tu...yang ada kat people skang tu maybe jersey yang sama kualiti ngan J2 kat zhouhua RM30 hengget lbh...huhuhuuh~~ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
penguin

avatar

Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 40
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 5:20 pm

antara people & ss2 yg mana lagi byk choices on printed jersey?
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga
avatar

Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 7:12 pm

penguin..pada min la kan...kalo nk katakan jenis kain maybe people lg banyak kot...printed jersey dia pun ada mcm2 jenis..even net pun ada...tp rege tu yg xtahan...jersey yg kualiti baik kat people tu blh cecah smpi 50++...huhuu~~ tp mmg cantik la...especially utk kain yg kaler light2...min beli kaler off white n light cream aritu pun cantik sgt...xjarang langsung... I love you I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
penguin

avatar

Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 40
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 7:55 pm

ye ke min.......tringin nak g people tu tapi hubby tak nak layan coz kat sana kan ala2 sesak gitu
min tepek la gambaq kain tu bleh gak cuci2 mata kot2 bkenan bleh mintak tlg anyone yg g sana bli kan Wink
Back to top Go down
View user profile
hannan6d

avatar

Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 8:29 pm

penguin wrote:
ye ke min.......tringin nak g people tu tapi hubby tak nak layan coz kat sana kan ala2 sesak gitu
min tepek la gambaq kain tu bleh gak cuci2 mata kot2 bkenan bleh mintak tlg anyone yg g sana bli kan Wink

sama lah dengan husband akak..cam seriau je dia bila akak ajak gi petaling street...
nampaknya...akak kena belajar naik komuterlah.. Wink
Back to top Go down
View user profile
penguin

avatar

Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 40
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 10:18 pm

hannan6d wrote:
penguin wrote:
ye ke min.......tringin nak g people tu tapi hubby tak nak layan coz kat sana kan ala2 sesak gitu
min tepek la gambaq kain tu bleh gak cuci2 mata kot2 bkenan bleh mintak tlg anyone yg g sana bli kan Wink

sama lah dengan husband akak..cam seriau je dia bila akak ajak gi petaling street...
nampaknya...akak kena belajar naik komuterlah.. Wink

tu la tu.......
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga
avatar

Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 38
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sat Dec 27, 2008 11:10 pm

hannan6d wrote:
penguin wrote:
ye ke min.......tringin nak g people tu tapi hubby tak nak layan coz kat sana kan ala2 sesak gitu
min tepek la gambaq kain tu bleh gak cuci2 mata kot2 bkenan bleh mintak tlg anyone yg g sana bli kan Wink

sama lah dengan husband akak..cam seriau je dia bila akak ajak gi petaling street...
nampaknya...akak kena belajar naik komuterlah.. Wink

alah akak....saya pon same 20X ajak baru le nak pegi.....bukannyer aper..malas nak meredah jem...kalu nak gi sana better naik LRT..lagi senang hati...
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
yanzack79

avatar

Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 38
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sun Dec 28, 2008 4:16 pm

penguin...yan dah 2 kali pegi people dan sekali pegi fah num....yan rase kan...kalau nak cari printed jersey yang cantik2 baik pegi fah num....mcm2 corak ada...pilih je...harga mmg RM50 above...tapi puas hati.....sbb kat people x byk pilihan la...
Back to top Go down
View user profile
yanzack79

avatar

Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 38
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Kain Habis....   Sun Dec 28, 2008 4:18 pm

Untuk makluman semua.....stok kain jersey color hitam dekat kedai karysma dah habis...baru tadi yan pegi....nasib baik yan dpt last kopek nye....huhuhu...kalau tak mesti cik abg bising..
Back to top Go down
View user profile
hannan6d

avatar

Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sun Dec 28, 2008 4:27 pm

yanzack79 wrote:
Untuk makluman semua.....stok kain jersey color hitam dekat kedai karysma dah habis...baru tadi yan pegi....nasib baik yan dpt last kopek nye....huhuhu...kalau tak mesti cik abg bising..
dah habisssss..... Shocked Shocked Shocked itulah satu satunya kedai arah tuju akak..kat lain orang bolayan dah...
hari tu..en zahari ada sms kain ada sampai tapi..rm22 semeter..tak nak lah akak..sebab dulu akak pesan kalau J1 sampai sila sms.. Cool
bila stok baru sampai tu yan... Wink
Back to top Go down
View user profile
iRaa
Peniaga


Posts : 265
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sun Dec 28, 2008 5:37 pm

tadik baru je pegi people buat kali pertamanyee..akhirnya berjaya gak menjejak kan kaki kat sana... Laughing Laughing cheers tadik tengok banyak stok jersey yg sampai..tgk tokeii tue tgh susun2 jersey diee....kaler itam di kite tanya ade ke tak..die kata ade stok baru..sapa2 yg nak carik kaler itam kat people leh la gie yerkk....
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga
avatar

Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Sun Dec 28, 2008 7:51 pm

fah num mmg banyak printed jersey tp regenyer membuatkan min serammmmmm!!! affraid affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
aleiz
Peniaga
avatar

Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 29, 2008 5:00 pm

iRaa wrote:
tadik baru je pegi people buat kali pertamanyee..akhirnya berjaya gak menjejak kan kaki kat sana... Laughing Laughing cheers tadik tengok banyak stok jersey yg sampai..tgk tokeii tue tgh susun2 jersey diee....kaler itam di kite tanya ade ke tak..die kata ade stok baru..sapa2 yg nak carik kaler itam kat people leh la gie yerkk....

iraa,

kalo plain jersey kat people brape semeter?

same kualiti ngn ss2 tak?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   

Back to top Go down
 
Kongsi2 : Kedai jual kain jersey
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 37Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
» Jersey Bonsai Society
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: