BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2 : Kedai jual kain jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 22, 2008 5:43 pm

ungu....


kalau yg rm2.80 org buat lapik meja......tak pon buat scallop tangga....hihiihiiihih
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 22, 2008 5:54 pm

min chontoi wrote:
Salam kengkawan...kalo ada yg belom tau...ada kedai menjual alat jahitan kat seksyen 4 tambahan bandar baru bangi yg jual kain jersey itam n brown yg lebih kurang sama kualiti ngan J1 kt zhouhua..so happy shopping yaa!! Very Happy
kalo nk plan ke sana...nnti min buatkan...just tell me...

min....rasa nak gi ke bangi tuu...tapi tak berapa nak pass le jalannyer...leh x kalu buat map yang ringkas2 skit...huhuhu...tq
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 22, 2008 9:18 pm

atas permintaan kengkawan ni min lukiskan gamba plan ke kedai karisma tu...harap korang paham la walaupun lukisan min ni teruk.. Rolling Eyes



kalo ade ape2 pertanyaan or korang tersesat jalan nnti blh call min 0122810124 Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Mon Dec 22, 2008 11:15 pm

min chontoi wrote:
atas permintaan kengkawan ni min lukiskan gamba plan ke kedai karisma tu...harap korang paham la walaupun lukisan min ni teruk.. Rolling Eyes



kalo ade ape2 pertanyaan or korang tersesat jalan nnti blh call min 0122810124 Very Happy

caaayang min... I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 7:56 am

hehehe~~

lupa nk bgtau kat org yg dr from seremban atau bandar mahkota mcm kak yana....misty msk ikut tol bangi kan...u all akan jumpa 2 roundabout lps kuar fr tol bangi....dua2 amik pukul 12...roundabout yang min lukis tu yang ke 3...yang tu jek amik pukul 9 k...harap xsesat..hehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
anishilmi



Posts : 66
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 8:32 am

faziraniq wrote:
my friend baru blik bandung...rega jersey mcm J1 SS2 rega semeter RM14.00 jer..kat Pasar Baru level 3

kalau Jakarta xingat bos i ckp kat mana...jap i tanya dia...



dianaibrahimali wrote:
potpuri80 wrote:
dianaibrahimali wrote:
i'm going to jakarta next mth......
sana byk x jual jersey...........
sapa tau kat mana???

harga brp plak???
kalau bgs kualiti n murah blh borong byk2..........

diana borong le byk2 ,nti ade je org nak jv .. antaranye puri le Laughing

puri....mmg cdg nak beli byk.....
tp x sure kat mana ada.......
nant try tanya sis yela........

faz..
apa nama kedai kat pasar baru tu yer..
mu fren nk g bandung next month..igt nak kirim
Back to top Go down
View user profile
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 9:56 am

hannan6d wrote:
min chontoi wrote:
atas permintaan kengkawan ni min lukiskan gamba plan ke kedai karisma tu...harap korang paham la walaupun lukisan min ni teruk.. Rolling Eyes



kalo ade ape2 pertanyaan or korang tersesat jalan nnti blh call min 0122810124 Very Happy

caaayang min... I love you I love you

takde org nak lukiskan peta ke kedai ss2 tu ke.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 10:02 am

min chontoi wrote:
hehehe~~

lupa nk bgtau kat org yg dr from seremban atau bandar mahkota mcm kak yana....misty msk ikut tol bangi kan...u all akan jumpa 2 roundabout lps kuar fr tol bangi....dua2 amik pukul 12...roundabout yang min lukis tu yang ke 3...yang tu jek amik pukul 9 k...harap xsesat..hehe Very Happy
min, tq very muchhh..akak tau dah area fasa 4 tambahan tu, duk besa pi bejalan tang tu..
akak bukan bukit mahkota yg on de way ke sban tu, umah akak kat bandar mahkota cheras, sebelah sg long tu..so maknanya akak akan follow jln reko..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 10:37 am

dianaibrahimali wrote:
faziraniq wrote:
my friend baru blik bandung...rega jersey mcm J1 SS2 rega semeter RM14.00 jer..kat Pasar Baru level 3

kalau Jakarta xingat bos i ckp kat mana...jap i tanya dia...



dianaibrahimali wrote:
potpuri80 wrote:
dianaibrahimali wrote:
i'm going to jakarta next mth......
sana byk x jual jersey...........
sapa tau kat mana???

harga brp plak???
kalau bgs kualiti n murah blh borong byk2..........

diana borong le byk2 ,nti ade je org nak jv .. antaranye puri le Laughing

puri....mmg cdg nak beli byk.....
tp x sure kat mana ada.......
nant try tanya sis yela........


fazi......nant bgtau yek kat jakarta kat mn jual jersey nih............
nant...i borong byk2.........u'll pun blh JV gak.........


diana...

my bos cakap kalau nak beli kain kat Jakarta gi kat Mayang Sari..macam2 ada dan murah2 ..cuba u gi tengok...kalau ada beli lebih sikit tau...i nak JV gak Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 10:38 am

anishilmi wrote:
faziraniq wrote:
my friend baru blik bandung...rega jersey mcm J1 SS2 rega semeter RM14.00 jer..kat Pasar Baru level 3

kalau Jakarta xingat bos i ckp kat mana...jap i tanya dia...



dianaibrahimali wrote:
potpuri80 wrote:
dianaibrahimali wrote:
i'm going to jakarta next mth......
sana byk x jual jersey...........
sapa tau kat mana???

harga brp plak???
kalau bgs kualiti n murah blh borong byk2..........

diana borong le byk2 ,nti ade je org nak jv .. antaranye puri le Laughing

puri....mmg cdg nak beli byk.....
tp x sure kat mana ada.......
nant try tanya sis yela........

faz..
apa nama kedai kat pasar baru tu yer..
mu fren nk g bandung next month..igt nak kirim

nama kedai member i x ingat la dear...tapi dia kata kat level 3 tu banyak kedai so tanya kain strech mesti diaorang tau dan pesannya jgn tanya kain jersey confirm diaorg xtau....
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 10:51 am

Thnks MIN....lukis kan peta...


peta ke ss2 ade sesape nak tolong lukis???



flower flower flower flower flower
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 11:10 am

meabadi wrote:
Thnks MIN....lukis kan peta...


peta ke ss2 ade sesape nak tolong lukis???



flower flower flower flower flower

aah..xde sape2 nk tolong lukis ke... sunny
Back to top Go down
View user profile
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 11:32 am

kalau kat situ..eja pun tahu ..sebab biasa gi panel klinik...dah penah gi makan kat restoran yus dan impian maju...cuma baru tau kat sana ada jual kain jersey,...patutlah ada kawan beria2 tanya..dia nak gi melawat ari nie...sebab dia cuti hehehee
Back to top Go down
View user profile
iRaa
Peniaga


Posts : 265
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 12:53 pm

faziraniq wrote:
dianaibrahimali wrote:
faziraniq wrote:
my friend baru blik bandung...rega jersey mcm J1 SS2 rega semeter RM14.00 jer..kat Pasar Baru level 3

kalau Jakarta xingat bos i ckp kat mana...jap i tanya dia...



dianaibrahimali wrote:
potpuri80 wrote:
dianaibrahimali wrote:
i'm going to jakarta next mth......
sana byk x jual jersey...........
sapa tau kat mana???

harga brp plak???
kalau bgs kualiti n murah blh borong byk2..........

diana borong le byk2 ,nti ade je org nak jv .. antaranye puri le Laughing

puri....mmg cdg nak beli byk.....
tp x sure kat mana ada.......
nant try tanya sis yela........


fazi......nant bgtau yek kat jakarta kat mn jual jersey nih............
nant...i borong byk2.........u'll pun blh JV gak.........


diana...

my bos cakap kalau nak beli kain kat Jakarta gi kat Mayang Sari..macam2 ada dan murah2 ..cuba u gi tengok...kalau ada beli lebih sikit tau...i nak JV gak Very Happy Very Happy

sis..mayang sari nie which part of jakarta yee..??jakarta tu kan besarrr.... Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: peta ss2, kedai zoushua..tq Misa   Tue Dec 23, 2008 3:20 pm



Last edited by k yana on Tue Dec 23, 2008 5:19 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 3:39 pm

MAP ATAS TU PENDING DULU YER!!
NAK TANYA MISA MANA SATU KEDAI ZHOUSHUA NI...
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 4:36 pm

antara SaveMart dan Burger King tu...... Laughing
Back to top Go down
View user profile
dianaibrahimali



Posts : 30
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 5:00 pm

fazi.....
mayang sari kat ner????

tu nama kedai ker nama tmt???
Back to top Go down
View user profile http://www.anjcollection.blogspot.com
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 8:54 pm

[quote="iRaa"][quote="faziraniq"][quote="dianaibrahimali"]
faziraniq wrote:
my friend baru blik bandung...rega jersey mcm J1 SS2 rega semeter RM14.00 jer..kat Pasar Baru level 3


sis..mayang sari nie which part of jakarta yee..??jakarta tu kan besarrr.... Rolling Eyes

ira..

xde idea la which part of jakarta ...nanti i tanyakan
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Tue Dec 23, 2008 10:50 pm

min chontoi wrote:
hehehe~~

lupa nk bgtau kat org yg dr from seremban atau bandar mahkota mcm kak yana....misty msk ikut tol bangi kan...u all akan jumpa 2 roundabout lps kuar fr tol bangi....dua2 amik pukul 12...roundabout yang min lukis tu yang ke 3...yang tu jek amik pukul 9 k...harap xsesat..hehe Very Happy

itulah min..akak pun cam nak sesat jugak tadi..sebab akak dari seremban..tak baca pulak note min selepas tu..dok syok tengok peta je..sib baik adik akak yang dok bukit mahkota pergi tunjuk jalan...

tuan kedai tu kata..J1 sampai dalam 2 minggu lagi...selamat menyerbu..... bounce
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 8:14 am

hannan6d wrote:
min chontoi wrote:
hehehe~~

lupa nk bgtau kat org yg dr from seremban atau bandar mahkota mcm kak yana....misty msk ikut tol bangi kan...u all akan jumpa 2 roundabout lps kuar fr tol bangi....dua2 amik pukul 12...roundabout yang min lukis tu yang ke 3...yang tu jek amik pukul 9 k...harap xsesat..hehe Very Happy

itulah min..akak pun cam nak sesat jugak tadi..sebab akak dari seremban..tak baca pulak note min selepas tu..dok syok tengok peta je..sib baik adik akak yang dok bukit mahkota pergi tunjuk jalan...

tuan kedai tu kata..J1 sampai dalam 2 minggu lagi...selamat menyerbu..... bounce

yeke...tulah min pun terlupa nk masukkan notes tu skali memula...ingatkan kak yana dok bukit mahkota jalan ke nilai tu..rupanya mahkota cheras Idea

waa..adakah ini maknanya kain jersey dah out of stock kat kedai tu??? dasat tol org gi memborong ek...lagi maju la bisnes pakcik zahari tu..alhamdulillah...eheheh~~ Cool

min pun agak lama gak xpegi kedai tu sebenarnye..(seminggu kira lama x?? tongue )
nk jahit tudung pun xsempat ngan preparation nk msk skolah...assignment lg..rumah lg..uhuhuuh~~ Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
unguviolet81



Posts : 4
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 8:33 am

alahh mea..kalu amatur kene le guna kain murah2 nanti dh teror bru guna kain mahal...kihkihkih.....
meabadi wrote:
ungu....


kalau yg rm2.80 org buat lapik meja......tak pon buat scallop tangga....hihiihiiihih
Back to top Go down
View user profile
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: kain jersey kat bangi   Wed Dec 24, 2008 8:38 am

semalam kawan eja tepon...tanya nak kirim tak kain jersey kat kedai KARISMA kat bangi tu...semeter rm40.........eja kirim semeter aje...sebab kalau kat sana stock byk..bila2 eja boleh gi beli ....bukannya jauh sangat dari rumah atau tempat keje eja pun.......kawan eja kata banyak ada kain jersey tu..warna itam...
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 9:23 am

morning,
nak tanya ni if ada sapa2 tau la yek..........kain jersey kat nilai 3 ada kan? nama kedai apa yek?
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Wed Dec 24, 2008 9:36 am

ade org cakap dia p nilai 1....nama kedai JELITA....


tp x de kaler palin..sume corak2....masa dia g..sek x tau lah.
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai jual kain jersey   Today at 7:57 pm

Back to top Go down
 
Kongsi2 : Kedai jual kain jersey
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 37Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 19 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
» Jersey Bonsai Society
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: