BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
kaknab

avatar

Posts : 35
Join date : 2009-01-01
Age : 60
Location : bm, penang

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Mon Feb 16, 2009 2:28 pm

salam semua, sayang kaknab jauh, kalau kat kl bolehlah kaknab bagi tip2 jahitan dekat semua.
Back to top Go down
View user profile http://kaknab-jomjahit.blogspot.com/
yanzack79

avatar

Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Mon Feb 16, 2009 2:31 pm

kaknab wrote:
salam semua, sayang kaknab jauh, kalau kat kl bolehlah kaknab bagi tip2 jahitan dekat semua.

kak nab,

meh la dtg kl.....buat kelas jahit kat sini.....blh share ilmu.....set la date yg sesuai...Rasenye ramai yg nak join tu kalau kak nab nak dtg sini...
Back to top Go down
View user profile
salbiah

avatar

Posts : 29
Join date : 2009-01-13
Age : 34
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: All About Kelas Jahit Menjahit   Mon Feb 16, 2009 3:09 pm

yus wrote:
Haruslah tarik kelas jahit menjahit kita ditukar..
Next gathering dan class tudung DIY akan dibuat pada 21 Feb..
Jumpa di sana!!!

ruginya x dpt join kelas jahit menjahit ni, apakan daya, dh dekat time bersalin, huhu. Nanti lepas bersalin nk jgk join. hehe.
Back to top Go down
View user profile
YATT1979



Posts : 10
Join date : 2009-02-13
Age : 38
Location : Selangor

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Fri Feb 20, 2009 1:42 pm

Kak Wan wrote:
Saya ni baru join anyway nak war-warkan msg yang saya terima dari Yela:


Gathering cum DIY Tudung Class, 21st of February, 2009

Dear ladies,

Ramai yg terlepas attend classes before this, maka inilah peluang u all to attend a class from which skills many have reaped tremendous benefits!

There will be a fee of RM20 per participant for the class, as a token to show our appreciation to the tuan rumah yg rumahnya complete with sewing machine and mesin jahit tepi (tuan rumah tak mintak pun, kita yg nk hulurkan), as well as untuk cikgu2 yg sanggup dtg dari jauh and dekat, and luangkan masa mereka mengajar u all nnti. The fee will also cover the costs of templates and interface, and drinks.So the fees ni kira token aje tau, if real fees, it should cost much, much more than this!

And for those yg nak copy templates yg lain2...Hajabi oblong, Hajabi berbutang, tudung Jakarta, Yelawarrah T-large, tudung Siti...jgn lupa dtg dgn brown paper masing2!

Disebabkan ini also a gathering tuk DIY tudung enthusiasts, and peluang u all merembat kain2 jerseys yg akan I bawa from Jakarta, maka ini also dikira a pot-luck gathering session! Mmg enjoy sungguh the last few pot-luck sessions we had at my house...sedap seme food yg kawan2 bawa!! So this gathering is also open to yg bukan dtg for the class, so yg nk dtg tu jgn lupa bawa food eh. Homemade is better...tak kira la apa pun! Beli pun ok if bz sgt tak sempat nak masak kat rumah! Organiser ni bwk nasi goreng la ek, and paper plates and paper cups! Do sound out to me sapa yg nak mai bersuka2, so I leh budget berapa plates n cups nak bwk!

Disebabkan takut tempat belajar is limited, the class is opened to only 15 students. Fees must be paid when booking of place is made, psl we dont want any last minute cancellations seme, fees paid are non-refundable. If ada yg tak leh dtg, u all kena cari org tuk ganti ur tempat if u want ur participation fees back. Pls submit format email with money trfr notice. Only booking via format email with proof of payment will be entertained.

Details are as follows :-

Date : 21st of February, 2009
Venue :Address will be given later, dekat dgn Dewan Bahasa and Pustaka area
Time : 11am - 3 pm
Participation fees : RM20
Items provided :
1. Ariana body template
2. Ariana awning template
3. Awning interface
4. Drinks
5. Food potluck eh...so seme bwk le apa2 yg leh dimakan

Teachers :
1. Cupcake
2. Faziraniq
3. Kimi

Registration is open now!!

List of participants :-
1. Fazira's friend
2. Bayangan_Rindu
3. Lynn HMZ
4. Kak wan
5. Yusfanizah
6. Nanie
7. Wanie
8. Raihan
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

YG nk dtg for the pot-luck cum nengok2 kain:-

1. yela - nasi goreng and drinks
2. yusrina - (dadih lagi?)
3.
4.


p/s yg dtg nk nengok2 kain, no need to pay fees eh, bwk food and cash aje!!


Kak wan,

Yatt nak dtg gak tp utk tgk2 kain je, boleh join lagi tak?
Back to top Go down
View user profile
melati putih
Peniaga
avatar

Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 41
Location : kajang

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Mon Mar 02, 2009 4:10 pm

Salam,

Kelas Jahitan Baju Kurung bersama Kak Eja

Hari : Sabtu
Tarikh : 7hb March 2009
Masa : 10.30 pagi - Petang
Tempat : Taman Mesra, Kajang (peta akan diberikan sedikit masa lagik)

Bayaran : RM10 (utk sewa dewan)
Studen : Approx 10 orang sahaja.

Siapa-siapa yang berminat sila berkan nama anda kepada saya secepat mungkin. Sila smskan details anda kepada saya di 012 -3160358. (pm ker aper ke sorry yer)

Details yang diperlukan

Nama :
No. Tel:
Nickname Forum :
Email Add:

Untuk memastikan kelas ini berjalan sila masukkan duit RM10 ke akaun saya.

Maybank
Azimah bt. Abu Sujak
164052304662.

Hanya pelajar2 yang serius sahaja dipelawa (seriusnya haku).

Sekiranya kelas ini terpaksa ditunda, wang anda akan dikembalikan don't worry.

Barang-Barang yang perlu di bawa
1. Mesin jahit portable (sekiranya ada)
2. Mesin jahit tepi (siapa2 yang sudi nak bawa amatlah dialu-alukan)
3. Kain 4 meter
4. Brown Paper
5. Peralatan jahitan yang lain (harap maklum).


Sila sms kepada saya secepat mungkin. Kat sini den jarang masuk. Paling ramai hanya 15 orang student sahaja.


Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
k yana
Peniaga
avatar

Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Tue Mar 03, 2009 3:26 pm

yuhuu..
ade kekosongan lagi ke?
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
melati putih
Peniaga
avatar

Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 41
Location : kajang

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 04, 2009 5:32 pm

ATAS SEBAB-SEBAB YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN.

KELAS MENJAHIT BARU KURUNG BERSAMA KAK EJA TERPAKSA DIBATALKAN.

AMPUN MAAF DIPINTA. RASANYA BULAN 4 SOK BARU LEH BUAT KOT.

HUHUHUHUHU...SORRY KAK EJA.....AMPUN.....

ADA LAST MINIT HAL LA PULAK.....
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
meabadi
Admin
avatar

Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Thu Mar 05, 2009 6:56 pm

hai...

pada sesiapa nak belajar..boleh bg tahu ye

tarikh tak dapat decide,sebab nak full kan kuota 10 org baru proceed..pada siapa yg nak..boleh balas atau PM ME k??

tarikh cadangan : 14/3

tenaga pengajar PRO...!!!!



LIST YG BERMINAT
1)tini
2)stratus
3)anarashid
4)kaklong
5)
6)
7)
Cool
9)
10)


Last edited by meabadi on Tue Mar 10, 2009 11:59 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
tiramisu

avatar

Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Thu Mar 05, 2009 8:13 pm

kepada kekawan yang teringin nak belajar jahit gaun smocking, boleh belajar kat rumah saya.

yuran : RM 100 untuk 2 kali datang.
(kali pertama bayar RM 50.00 - belajar jahit smocking)
(kali kedua bayar Rm50.00 - belajar jahit gaun)

bahan-bahan semuanya disediakan, datang bawa ukuran gaun dan alatan jahit je....

dah boleh pulang ngan sehelai gaun smocking hasil jahitan sendiri.

masa: terpulang kepada sy dan pelajar, boleh dibincangkan.
Back to top Go down
View user profile
MummyAleeya

avatar

Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Kelas tudung DIY   Wed Mar 11, 2009 9:06 am

salam...

MA nak mohon laluan gak la....untuk yg berada di sekitar Bangi/Kajang kalau ader yg berminat nk blajar jahit Tudung DIY, boleh PM MA. Details seperti dibawah:

Hari : Sabtu
Masa : 10pg hingga siap (around 5)
Peralatan perlu dibawa :
Mesin Jahit (kalau ader) dan kain Jersey tuk body n awning (boleh disediakan atas permintaan withextra charge, klu bli sendiri, boleh pilih yg mana suka).
Peralatan disediakan : Template tudung Muna*, Ari* and scallop. template Awning n pengeras, kapur, penetas benang
Bayaran : RM80.00. Lunch will be provided.
.
Maksima 5org setiap kelas (utk yg dah ada basic menjahit+zero) , tp klu sumer zero basic, 3 org pun MA akan proceed. Tahun2 sebelum nih, MA buat klas bj kurung kat umah. Tahun nih tak boleh nak active sgt coz anak nak UPSR. Tuh buat klas tudung jer.

First session baru buat weekend yg lepas. Klu ader yg nak MA ke tempat anda, boleh kumpulkan 5 org, insyaallah boleh diusahakan...
Back to top Go down
View user profile
akuni

avatar

Posts : 119
Join date : 2009-03-10
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 9:17 am

Quote :
hai...

pada sesiapa nak belajar..boleh bg tahu ye

tarikh tak dapat decide,sebab nak full kan kuota 10 org baru proceed..pada siapa yg nak..boleh balas atau PM ME k??

tarikh cadangan : 14/3

tenaga pengajar PRO...!!!!



LIST YG BERMINAT
1)tini
2)stratus
3)anarashid
4)kaklong
5) Akuni
6)
7)
8 )
9)
10)

Saya berminat nak join kelas ni...
Back to top Go down
View user profile http://goncar-mall.blogspot.com
hannan6d

avatar

Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 11:33 am

tiramisu wrote:
kepada kekawan yang teringin nak belajar jahit gaun smocking, boleh belajar kat rumah saya.

yuran : RM 100 untuk 2 kali datang.
(kali pertama bayar RM 50.00 - belajar jahit smocking)
(kali kedua bayar Rm50.00 - belajar jahit gaun)

bahan-bahan semuanya disediakan, datang bawa ukuran gaun dan alatan jahit je....

dah boleh pulang ngan sehelai gaun smocking hasil jahitan sendiri.

masa: terpulang kepada sy dan pelajar, boleh dibincangkan.

berminat..tapi jawuuhnya...
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin
avatar

Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 12:03 pm

meabadi wrote:
hai...

pada sesiapa nak belajar..boleh bg tahu ye

tarikh tak dapat decide,sebab nak full kan kuota 10 org baru proceed..pada siapa yg nak..boleh balas atau PM ME k??

tarikh cadangan : 14/3

tenaga pengajar PRO...!!!!



LIST YG BERMINAT
1)tini
2)stratus
3)anarashid
4)kaklong
5)akuni
6)
7)
Cool
9)
10)


Cepat2......lagi 5 org sahaja...mari kita belajar tudung...menarik.........
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
tiramisu

avatar

Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 8:49 pm

hannan6d wrote:
tiramisu wrote:
kepada kekawan yang teringin nak belajar jahit gaun smocking, boleh belajar kat rumah saya.

yuran : RM 100 untuk 2 kali datang.
(kali pertama bayar RM 50.00 - belajar jahit smocking)
(kali kedua bayar Rm50.00 - belajar jahit gaun)

bahan-bahan semuanya disediakan, datang bawa ukuran gaun dan alatan jahit je....

dah boleh pulang ngan sehelai gaun smocking hasil jahitan sendiri.

masa: terpulang kepada sy dan pelajar, boleh dibincangkan.

berminat..tapi jawuuhnya...

kesian kakak ku ini, sy lebih suka org datang belajar ngan sy dari sy jual nota gaun smocking tapi org beli terus simpan tak buat.sebenarnya ada jugak cadangan nak buat kat mana2 tempat org panggil tapi sekurang-kurangnya 5 orang baru berbaloi.
Back to top Go down
View user profile
yus

avatar

Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 8:54 pm

rumah tiramisu kat mana??

waah..tak dan laa.. hjg bulan ni dah pindah bangi..
pasni berulang bangi KL plak..
sebelum ni KL Bangi.. heheh
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
tiramisu

avatar

Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 9:28 pm

yus wrote:
rumah tiramisu kat mana??

waah..tak dan laa.. hjg bulan ni dah pindah bangi..
pasni berulang bangi KL plak..
sebelum ni KL Bangi.. heheh


rumah sy kat highway besraya sungai besi, masuk ikut sekolah cina tai thung...sy keje katj jln chan sow lin
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga
avatar

Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Mar 11, 2009 10:49 pm

yus wrote:
rumah tiramisu kat mana??

waah..tak dan laa.. hjg bulan ni dah pindah bangi..
pasni berulang bangi KL plak..
sebelum ni KL Bangi.. heheh

welkam to bangi yus... Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
azima



Posts : 91
Join date : 2009-02-21
Age : 39
Location : klang

PostSubject: Kelas Tudung DIY- ariani, hajaba, scallop   Wed Mar 18, 2009 10:18 am

Salam..

Sy ingin minta laluan…

Sy akan mengadakan kelas tudung DIY (tudung ariani, hajaba, scallop)

Pada : setiap hari ahad

Tempat : Kedai Jahitan Koleksi Ain Kasih, Andalas, Klang (nanti sy load map)

Yuran : RM 30

Bahan-bahan : sila bawa sendiri atau boleh dibeli di kedai

Bahan-bahan yang perlu dibawa:

-kain jersey 2m dan 3 helai kain utk awning ukuran 15” x 10” kain thai silk / cotton, (brocade tidak digalakkan) - UNTUK KAIN NIE, JIKA INGIN SY SEDIAKAN, SILA MAKLUMKAN TERLEBIH DAHULU
-kain gam keras
-benang mengikut warna kain
-penetas kain
-peniti
-gunting kain
-gunting kertas
-kertas minyak
-jarum jait tangan
-kapur tanda
-pen
-pensil
-pemadam

Sampingan : lain2 pola tudung seperti tudung munawarah (belah depan), Jakarta, oblong, tudung belah belakang juga akan dijual di kelas

Ajak kawan ramai2.. join kelas tudung DIY nie. Anggaran 5-10 org sy akan bentuk 1 kelas. Yang berminat sila berikan:

Nama:

No.Fon:

Select tarikh yang ingin joint (ahad sahaja):

Untuk maklumat lanjut :

pm/sms/call : azima 019-3236255

email /YM: azmaildani@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://azimadiyshop.blogspot.com
azima



Posts : 91
Join date : 2009-02-21
Age : 39
Location : klang

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Tue Mar 24, 2009 12:18 pm

Salam..

Sy akan mengadakan 2nd kelas tudung DIY (tudung ariani, hajaba, scallop)

Pada : 12 hb April

Tempat : Kedai Jahitan Koleksi Ain Kasih, No. 21, Jalan Sri Sarawak 14, Taman Sri Andalas, Klang, Selangor.

Peta/Map :



Yuran : RM 30

Bahan-bahan : sila bawa sendiri atau boleh dibeli di kedai

Bahan-bahan yang perlu dibawa:

-kain jersey 2m dan 3 helai kain utk awning ukuran 15” x 10” kain thai silk / cotton, (brocade tidak digalakkan) - UNTUK KAIN NIE, JIKA INGIN SY SEDIAKAN, SILA MAKLUMKAN TERLEBIH DAHULU
-kain gam keras
-benang mengikut warna kain
-penetas kain
-peniti
-gunting kain
-gunting kertas
-kertas minyak
-jarum jait tangan
-kapur tanda
-pen
-pensil
-pemadam

Sampingan : lain2 pola tudung seperti tudung munawarah (belah depan), Jakarta, oblong, tudung belah belakang juga akan dijual di kelas

Yang berminat sila berikan:

Nama:

No.Fon:

Untuk maklumat lanjut :

pm/sms/call : azima 019-3236255

email /YM: azmaildani@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://azimadiyshop.blogspot.com
eynas

avatar

Posts : 218
Join date : 2009-01-12
Age : 41
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Apr 08, 2009 6:55 pm

Salam semua...

Kepada sesiapa yang ingin belajar menjahit tudung DIY area Shah Alam n PJ bolehlah pm Eynas ye Smile Smile

memandangkan Eynas x bekerja class diadakan weekdays and kalau ada request Saturday n Sunday akan

dipertimbangkan...(pssstt...selalunye ada je umah..coz time skodeng kain weekdays..hehe)

Eynas juga ada membuat one to one class..

T.Q Smile Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
bola2_api

avatar

Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: KELAS JAHITAN TUDUNG DIY DI SETAPAK AREA DAN SEWAKTU DENGANNYA   Wed Apr 08, 2009 7:33 pm

Salam semua...

mohon kebenaran dari moderator yer....Kak MEABADI...iklan tak berbayar ini diletakkan dengan rasminya setelah menjadi silent reader sekian lama...

Pada sesiapa sahaja, adik2, kakak2, kawan2 yang berminat nak belajar cara2 menjahit tudung dari A-Z ni boleh lah pm bola2 yek...

kalau ada yang berminat kita buat kat rumah kita di area Danau Kota, Setapak. Kalo kat rumah kita hadkan kepada maximum 5 org pada satu masa sebab takut nanti you all tak selesa. Ada bilik khas kita sediakan untuk menjahit jadi takder lah rasa2 segan ngan org2 dalam rumah nanti...kalo nak buat on weekend let me know 3-4 days earlier so senang nak arrange my timing...For those yang nak buat weekdays pun boleh sebab bola sepenuh masa di rumah kecuali ada aktiviti meng"skodeng" dengan EYNAS...hahahaha....but cam biasa...lemme know...can calll me 013 6666156 or pm me yek...

untuk maklumat lanjut berkenaan yuran,template dan lain2 semua disediakan melainkan ada request2 khusus yer...boleh hubungi bola2 terus jer...nama kita siti...hehehe

terima kasih... Very Happy Very Happy Very Happy


Last edited by bola2_api on Mon Apr 13, 2009 11:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
sityaiza

avatar

Posts : 102
Join date : 2009-04-07
Age : 35
Location : perlis, kedah, butterworth

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Mon Apr 13, 2009 10:20 am

wah....
bestnya bola2...
saya nak g pun jauh sgt....
flower
Back to top Go down
View user profile
bola2_api

avatar

Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Mon Apr 13, 2009 9:58 pm

sityaiza wrote:
wah....
bestnya bola2...
saya nak g pun jauh sgt....
flower

ala, takper...pelan2...sedar tak sedar kot2 dah pandai...huhuhu...insya allah...
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
ummi_aiai

avatar

Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Apr 15, 2009 12:09 am

tiramisu wrote:
hannan6d wrote:
tiramisu wrote:
kepada kekawan yang teringin nak belajar jahit gaun smocking, boleh belajar kat rumah saya.

yuran : RM 100 untuk 2 kali datang.
(kali pertama bayar RM 50.00 - belajar jahit smocking)
(kali kedua bayar Rm50.00 - belajar jahit gaun)

bahan-bahan semuanya disediakan, datang bawa ukuran gaun dan alatan jahit je....

dah boleh pulang ngan sehelai gaun smocking hasil jahitan sendiri.

masa: terpulang kepada sy dan pelajar, boleh dibincangkan.

berminat..tapi jawuuhnya...

kesian kakak ku ini, sy lebih suka org datang belajar ngan sy dari sy jual nota gaun smocking tapi org beli terus simpan tak buat.sebenarnya ada jugak cadangan nak buat kat mana2 tempat org panggil tapi sekurang-kurangnya 5 orang baru berbaloi.

Teringin jugak nak belajar smocking ni. Ada kawan-kawan lain berminat nak belajar sama? Kalau cukup bilangan boleh buat kat Bangi (rumah saya pun boleh. Cuma kena cari masa yang sesuai ajer, bulan Mei @ Jun, ok kot)

Tiramasu, satu session tu berapa lama yek? 3-4 jam ok ker?
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
sityaiza

avatar

Posts : 102
Join date : 2009-04-07
Age : 35
Location : perlis, kedah, butterworth

PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   Wed Apr 15, 2009 4:29 pm

eynas wrote:
Salam semua...

Kepada sesiapa yang ingin belajar menjahit tudung DIY area Shah Alam n PJ bolehlah pm Eynas ye Smile Smile

memandangkan Eynas x bekerja class diadakan weekdays and kalau ada request Saturday n Sunday akan

dipertimbangkan...(pssstt...selalunye ada je umah..coz time skodeng kain weekdays..hehe)

Eynas juga ada membuat one to one class..

T.Q Smile Smile Smile Smile

Eynas....
kalau org utara nak blajar one to one dgn eynas mau amik ka????
flower
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........   

Back to top Go down
 
Kelas Jahit Menjahit Pada yang Berminat.........
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing Deck
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck
» Yang Zing Discussion Thread
» Yang-zing needs a fixin'

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: