BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 DISKAUN RAYA!!! 30%..TUDUNG HARI RAYA RAIMAN..(BARU DI PASARAN!!!!)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
raiman



Posts : 23
Join date : 2010-05-04
Age : 36
Location : Nilai

PostSubject: DISKAUN RAYA!!! 30%..TUDUNG HARI RAYA RAIMAN..(BARU DI PASARAN!!!!)   Thu Jul 29, 2010 6:43 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

Terima kasih pada yg sudi menjenguk topik saya nih..Butik Raiman Rosita ni secara basicnye mengeluarkan tudung yg berkualiti dan kain sulam reben. kain sulam reben ni boleh buat baju kurung utk raya, almaklumlah dah nak dekat raya. tudung2 yg ada ni adalah tudung2 yg mana sempat dijahit, design lain yg lebih baru dan menarik blm siap lagi sebab kami sibuk nak buat fashion show.. jadi ini aje lah yg sempat saya paparkan...

kalau ada yg berminat nak order sila hubungi saya Rai 019-9834477 @ 019-2234477
atau boleh buat order melalui email atau sms.
Order akan di sah kan bile dah buat bayaran ke :
Account : Maybank 164017078765
Account name : Raihana bt Jaafar
kalau nak tengok semua sekali, boleh masuk ke facebook saya : RAIHANA JAAFAR
Kod: Tudung corak RM60

SEKARANG RM42.00 TIDAK TERMASUK POS.

SILA CALL ATAU PM UNTUK PENGHANTARAN










Last edited by raiman on Fri Aug 06, 2010 6:34 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : Tukar colour tajuk)
Back to top Go down
View user profile
raiman



Posts : 23
Join date : 2010-05-04
Age : 36
Location : Nilai

PostSubject: Re: DISKAUN RAYA!!! 30%..TUDUNG HARI RAYA RAIMAN..(BARU DI PASARAN!!!!)   Fri Jul 30, 2010 4:48 pm

kain tudung ni semua dijahit besar di bahagian muka so org yg muka besar mmg muat2 tapi kalau anda mempunyai muka yg kecil boleh diketatkan dgn keronsang mcm dlm gambar.

Kod : Tudung jgn pandang belakang (2 warna) RM70






Back to top Go down
View user profile
 
DISKAUN RAYA!!! 30%..TUDUNG HARI RAYA RAIMAN..(BARU DI PASARAN!!!!)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bade Achhe Lagte Hain 21st October 2013 Epi Written Update
» Big old kiyo hime - Time to refine
» Tumhari Pakhi - Written Update - 26 December 2013
» Tumhari Pakhi -Written Update - 20 January 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: