BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 12:56 am

jannatunnur wrote:
saya baru je nak cuba buat tudung sendiri... bila saya surf punya surf jd pening skit. boleh terangkan apa beza J1 dengan lycra kualiti korea nih. mana satu yang bagus erk? saya teringin nak wat tudung hamidah yang awning lembut /takde awning tuh atau pun tudung munawwarah ke. harap ada ahli forum yang dpt membantu...

ada sms saya ke..maaf tak sempat nak reply

kualiti korea nih kena refer balik pada posting tuan nya, penah beli kain gred J2? if pernah J1 kain tebal skit dan sesuai juga klau nak buat blaus

boleh tgk kat topik "segalanya mengenai tudung.." if ada info yg boleh membantu Very Happy
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 1:06 am

edit


Last edited by syamen on Thu Feb 11, 2010 2:18 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 9:41 am

salam syamen,

lycra kaler turquoise (rm16/m) tu ada lg x?
kalo ada nk 1m

tq
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 12:18 pm

syamen wrote:
penguin wrote:
syamen wrote:
penguin wrote:
salam sis,
sy nak order bling2 tu serba 100pcs each color yg ada........nanti bg tau total yek
thanks

waalaikumsalam..
k semua ada 6 warna
ss12 5 x 7 = rm35 - 4 x 7 = 28
ss16 rm10
postage rm3
total rm48 inc pos xpress
tq

sorry lambat reply
if nak tambah plain grey 1m.......brapa total?

erm yg gred AB dah sold out, tinggal 5warna ajer, if campur lycra grey (28+10+16+6=rm60)
tq

ala dah habis ke AB.....stock AB bila nak restock yek?
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 4:50 pm

RehMaw wrote:
salam syamen,

lycra kaler turquoise (rm16/m) tu ada lg x?
kalo ada nk 1m

tq

waalaikumsalam,

ada lagi, 1m = 16 + 6 (pos laju ) = rm22

nnt kasi address ye

tq
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 4:52 pm

penguin wrote:
syamen wrote:
penguin wrote:
syamen wrote:
penguin wrote:
salam sis,
sy nak order bling2 tu serba 100pcs each color yg ada........nanti bg tau total yek
thanks

waalaikumsalam..
k semua ada 6 warna
ss12 5 x 7 = rm35 - 4 x 7 = 28
ss16 rm10
postage rm3
total rm48 inc pos xpress
tq

sorry lambat reply
if nak tambah plain grey 1m.......brapa total?

erm yg gred AB dah sold out, tinggal 5warna ajer, if campur lycra grey (28+10+16+6=rm60)
tq

ala dah habis ke AB.....stock AB bila nak restock yek?

lambat lagi rasanya...huhu
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Thu Feb 04, 2010 5:00 pm

syamen wrote:
RehMaw wrote:
salam syamen,

lycra kaler turquoise (rm16/m) tu ada lg x?
kalo ada nk 1m

tq

waalaikumsalam,

ada lagi, 1m = 16 + 6 (pos laju ) = rm22

nnt kasi address ye

tq

ok, nnti pm sy account no. nk transfer duit.

tq
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Fri Feb 05, 2010 5:53 am

RehMaw wrote:
syamen wrote:
RehMaw wrote:
salam syamen,

lycra kaler turquoise (rm16/m) tu ada lg x?
kalo ada nk 1m

tq

waalaikumsalam,

ada lagi, 1m = 16 + 6 (pos laju ) = rm22

nnt kasi address ye

tq

ok, nnti pm sy account no. nk transfer duit.

tq

orait..da pm Wink
Back to top Go down
View user profile
jannatunnur



Posts : 17
Join date : 2010-02-03
Location : ulu kinta

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sat Feb 06, 2010 3:16 pm

dah dapat dah kainnya yerr semalam...

mmg cantik dan lembut sgt.. warna pinknya pun cantik gelap skit dr dlm gambar kt sini.

terima kasih banyak2 yer.

yg pasal saya confused2 tuh.. hakikatnya.. kedua2 jenis kain tu sama jer... sekarang dah faham skit la pasal kain tudung nih..
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
hanaa



Posts : 30
Join date : 2009-01-16

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sat Feb 06, 2010 7:26 pm

Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sun Feb 07, 2010 11:20 am

jannatunnur wrote:
dah dapat dah kainnya yerr semalam...

mmg cantik dan lembut sgt.. warna pinknya pun cantik gelap skit dr dlm gambar kt sini.

terima kasih banyak2 yer.

yg pasal saya confused2 tuh.. hakikatnya.. kedua2 jenis kain tu sama jer... sekarang dah faham skit la pasal kain tudung nih..

owh dah terima eik..hehe lupa nak tanya. k syamen jual yea.. kain ada macam2 sebutan dan rasanya beza tu antara tebal or nipis kain tu,

teksur nya sama dan saya pernah dpt kain yg TAK pernah ada jual kain kat sini, gebuuu sggh. yg tu saya caya kualiti korea.. cheers

tapi mahal lorr,
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sun Feb 07, 2010 11:22 am

hanaa wrote:
Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.

kat sp, nak mai ka.. mai la rumah atap kami ni.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sun Feb 07, 2010 11:46 am

syamen wrote:
hanaa wrote:
Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.

kat sp, nak mai ka.. mai la rumah atap kami ni.. Very Happy

salam syamen,
kak nk p gak boleh ka??? dekat dh... Laughing
ank menakan kak dok bt bayu, dia pun tingin nk tgk batu2 yg syamen joi...kak dh hbq kt dia...dkt ja tu,kan?
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Sun Feb 07, 2010 12:40 pm

afizaz93 wrote:
syamen wrote:
hanaa wrote:
Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.

kat sp, nak mai ka.. mai la rumah atap kami ni.. Very Happy

salam syamen,
kak nk p gak boleh ka??? dekat dh... Laughing
ank menakan kak dok bt bayu, dia pun tingin nk tgk batu2 yg syamen joi...kak dh hbq kt dia...dkt ja tu,kan?

waalaikumsalam kak,

boleh.. mai ja, dekat ja bkt bayu dgn taman syamen , kak dok kata lama dah nak mai tp xsampai2 lagi pong..hehehe

jap aa syamen PM alamat
Back to top Go down
View user profile
jannatunnur



Posts : 17
Join date : 2010-02-03
Location : ulu kinta

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 10:15 am

sy belinyer kain pink tuh..

nak tanya la... kain warna purple akak tu match tak ngan kain lcy32 akak tuh...
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 11:58 am

jannatunnur wrote:
sy belinyer kain pink tuh..

nak tanya la... kain warna purple akak tu match tak ngan kain lcy32 akak tuh...

k .. Wink

alamak tak match la tone warna lcy32 dgn purple tu.. yg lcy tu lagi terang warna nya
Back to top Go down
View user profile
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 12:37 pm

syamen wrote:
afizaz93 wrote:
syamen wrote:
hanaa wrote:
Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.

kat sp, nak mai ka.. mai la rumah atap kami ni.. Very Happy

salam syamen,
kak nk p gak boleh ka??? dekat dh... Laughing
ank menakan kak dok bt bayu, dia pun tingin nk tgk batu2 yg syamen joi...kak dh hbq kt dia...dkt ja tu,kan?

waalaikumsalam kak,

boleh.. mai ja, dekat ja bkt bayu dgn taman syamen , kak dok kata lama dah nak mai tp xsampai2 lagi pong..hehehe

jap aa syamen PM alamat

tq no syamen,
nti insyaallah..kalau kak p tgk ank kak, leh la singgah...hehe..
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
jannatunnur



Posts : 17
Join date : 2010-02-03
Location : ulu kinta

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 2:35 pm

ooo.. saya beli ari tu kain corak lyc 32 tu ingat nak wat baju.. tu yg cari kain plain nak buat tudungnya.. heheheh
Back to top Go down
View user profile http://kedaijannah.com
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 5:54 pm

afizaz93 wrote:
syamen wrote:
afizaz93 wrote:
syamen wrote:
hanaa wrote:
Syamen, rumah kat mana ya. Kut2 kita berkesempatan nak gi tengok kain.

kat sp, nak mai ka.. mai la rumah atap kami ni.. Very Happy

salam syamen,
kak nk p gak boleh ka??? dekat dh... Laughing
ank menakan kak dok bt bayu, dia pun tingin nk tgk batu2 yg syamen joi...kak dh hbq kt dia...dkt ja tu,kan?

waalaikumsalam kak,

boleh.. mai ja, dekat ja bkt bayu dgn taman syamen , kak dok kata lama dah nak mai tp xsampai2 lagi pong..hehehe

jap aa syamen PM alamat

tq no syamen,
nti insyaallah..kalau kak p tgk ank kak, leh la singgah...hehe..

ok kak .. saya tggu tau flower
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Mon Feb 08, 2010 5:56 pm

jannatunnur wrote:
ooo.. saya beli ari tu kain corak lyc 32 tu ingat nak wat baju.. tu yg cari kain plain nak buat tudungnya.. heheheh

owhh itu macam ek..hehe kena cari yg len yg sesuai lew Very Happy
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Tue Feb 09, 2010 1:18 pm

contoh kain pelangi yg dah jadi tudung

Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Tue Jun 01, 2010 10:54 pm

Salam semua,

page 1 update untuk material lycra plain and warna2 baru .. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski   Today at 3:52 am

Back to top Go down
 
syamen~ Tempahan tudung, Lycra plain (UPDATE 1M - RM16) dan hot fix swarovski
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Laura's engagement ring - Update
» Plain Wooden Photo Frames
» Player likeness lawsuit update
» Dastaan-First episode-18th March 2013-Written Update
» SASURAL SIMAR KA:WRITTEN UPDATE 21ST MARCH

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: