BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
    NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket

    Share | 
     

     anak tudung

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    lengloii

    avatar

    Posts : 41
    Join date : 2009-11-21
    Location : kedah vs klate

    PostSubject: anak tudung   Wed Jun 02, 2010 8:48 pm

    Salam..sapa kat sini penah buat anak tudung ade macam2 kaler tuh?? Leh kongsi cr jahitnya?? Sy dah try tapi xmenjadik la...
    Back to top Go down
    View user profile
    ekin_mache

    avatar

    Posts : 1
    Join date : 2010-06-16
    Age : 32

    PostSubject: Re: anak tudung   Wed Jun 16, 2010 2:39 pm

    lengloii wrote:
    Salam..sapa kat sini penah buat anak tudung ade macam2 kaler tuh?? Leh kongsi cr jahitnya?? Sy dah try tapi xmenjadik la...

    aah..nak tau gak ni
    Back to top Go down
    View user profile
    masman



    Posts : 12
    Join date : 2009-04-20

    PostSubject: anak tudung   Wed Jun 30, 2010 3:58 pm

    jika berminat email kepada balqis76@hotmail.com
    Back to top Go down
    View user profile
    YUSBUTIK

    avatar

    Posts : 24
    Join date : 2010-02-18

    PostSubject: anak tudung /syria   Thu Jul 01, 2010 11:49 am

    ekin_mache wrote:
    lengloii wrote:
    Salam..sapa kat sini penah buat anak tudung ade macam2 kaler tuh?? Leh kongsi cr jahitnya?? Sy dah try tapi xmenjadik la...

    aah..nak tau gak ni

    nak buat yg mcm mana 1 layer, 2 layer,http://yusbutik-online.blogspot.com
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: anak tudung   

    Back to top Go down
     
    anak tudung
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Anzo-sama GFX Shop!

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
    Jump to: