BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Used SINGER 4832C for SALE - SOLD

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Used SINGER 4832C for SALE - SOLD   Sun May 30, 2010 4:07 pm

Salam, I nak let go my SINGER sewing machine.

I bought this in US, and seldom used, except lately, sejak demam jahit tudung ni... (normally I guna utk jahit my baju kurungs and my children's baju kurung and baju melayu for Raya, so kira cam setahun sekali guna)It has 32 stitch functions, boleh buat button holes, and other patterns yg dah built in. Boleh jahit kain jersey(kena guna jarum emas). This machine is in a good condition, and cantik putih lagi, tak de la color kuning body dia, coz I selalu keep it in it's own casing. The manual also still ada, cuma buruk sikit la kot, hehe..

i nak let go for rm250 coz I survey kedai mesin jahit, paling murah rege used pun dalam 250, then rupa used machine kat kedai2 singer tu pun cam buruk, kuning je.. mine still looks like new gitu, putih lawa je..

so if berminat, do contact me ye, laili 0132352640



From Drop Box
" border="0" alt="" />
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
 
Used SINGER 4832C for SALE - SOLD
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» (For Sale) Sold !!!!! Guillows "Spirit of St.Louis" Kit $25.00 + Postage
» [sold](For Sale) Redtank PeeWee.020
» Cox engines For sale or trade! (ALL SOLD)
» Large lot of cox motors for sale also new/in/package parts! SOLD!
» 4" Scale Showman's engine for sale (Now SOLD)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: