BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 tudung sale!! murah!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tudungblingbling



Posts : 16
Join date : 2010-05-02
Age : 34
Location : selangor

PostSubject: tudung sale!! murah!!   Thu May 20, 2010 12:06 am

kita nak buat promosi besar besaran ni.. pada sapa sapa yang berminat nak dapatkan koleksi tudung tudung terbaru, terkini pada kadar harga yang berpatutan, boleh la gi kat www.tudungblingbling.blogspot.com. kami menawarkan harga yang paling best untuk anda semua.. sebab.., kami nak launch new official website next week. so, it's time to promote gile gile la.. pada sapa sapa yang beli skang ni, masa website dah launch nanti, kite akan bagi potongan 10% lagi atas semua tudung yang u all beli.. untuk pelayar forum ni gak, kita offer inner lycra 4 LAYER pada harga rm18 je. before kita jual rm25 sehelai.. ini pun tiggal setengah je.. top selling!! contohnya ada kat bwh..
kalau nak tengok koleksi tudung yang lain, klik je kat www.tudungblingbling.blogspot.com

Back to top Go down
View user profile http://www.tudungblingbling.blogspot.com
 
tudung sale!! murah!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cory Sterbai Corydoras for sale
» Enston sale my £50 wolseley
» SeiFeR's Wood Elves (2011-05-12 Still for sale)
» FOR SALE LDM 1995 Caprice
» 1994 caprice classic for sale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: