BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 tension.. tensionn...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tudungblingbling



Posts : 16
Join date : 2010-05-02
Age : 34
Location : selangor

PostSubject: tension.. tensionn...   Tue May 04, 2010 6:27 pm

adoiii.. dah biol dah sekejap otak ni rasanya...
satunya memang saya ni boleh kata tak pandai langsung dengan internet, komputer dan yang segala macam yang sewaktu dengannya. jadi, bila dah sampai seru untuk saya menjalankan perniagaan internet ni, memang haru biru la saya jawabnya. tekanan pulak rasanya bila dok menggodek komputer ni, lastnya satu benda pun tak jadi..
saya nak upload gambar (tapi bukan kat sini la..) kat jom beli belah tu.. dah 4-5 hari saya try, tak mahu langsung keluar gambo. ari ni saya nampak la step by step cara upload gambo.. punyalah excited.. hepi gile (thaks aa.. pada yang sudi share) berjaye tu memang la berjaye.. tapi gambar yang keluar tu besar gedabak.. naik berpinau mata nengoknye.. tu baru owner sendiri yang tengok...
so, geng.. ada sapa sapa nak hulur bantuan?? sobb.sobbb... scratch pale
Back to top Go down
View user profile http://www.tudungblingbling.blogspot.com
 
tension.. tensionn...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Three KIngs/ Ice Cube explains the tension between George and Director David Russell
» Wiper arm removal
» SBS Beintehaa Segt 30Jan14 "Aaliya-Zain tension flares up"
» Flying control line outside the circle
» Confusion, revenge, tension in Zee TV’s Qubool Hai - TC

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: