BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Portable brother covertitch 2340CV

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
wann



Posts : 89
Join date : 2009-02-17
Age : 36
Location : PJ-SELAYANG

PostSubject: Re: Portable brother covertitch 2340CV   Wed May 05, 2010 1:25 pm

adeeda wrote:
wann wrote:
as-salam.. , nak tanya cikit jer kat Ibumuqrish, mesin CV baru tu kena pakai power converter tak? Voltage dia 220-240 or 110V?

kat chicago xleh kot, kena pakai converter.. Cool

kalau dia supply ikut asia punya spec ok le for long term usage. Tp kot2 nnt order dr sini dia bg spec US, ber'converter' sokmo aje le... Tp blm rasa nak beli lg, skodeng2 jer..Smile)
Back to top Go down
View user profile http://seri-diah.blogspot.com/
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Portable brother covertitch 2340CV   Wed May 05, 2010 1:38 pm

harap2 takde la masalah akan datang..bukan sy ngan deeda je pakai mesin neh kat mesia.. ramai lg diluar sana. sy tgk kat amazon.com dan lain2 forum yg bg review psl mesin ni ada dr rawang, ipoh, penang pun ada. ( sy yg agak ketinggalan.. huhuu Sad ) bukan ape dulu dok dgr2 penjual2 kat mesia.. kat ada problem la.. itu laa.. ini la.. Mad tp sy nekad jer.. tanya hubby yg expert psl mesin.. dia kata takde masalah..spare part rosak..dia boleh "buat" guna material lbh berkualiti lg..( tp x ori le..hehehe ) so beli jelah..servis mesin jait epal n singer kat umah ni pun huby yg buat.. dah malas nk g antar epal puchong.. lmbat gile..
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Portable brother covertitch 2340CV   Wed May 05, 2010 3:38 pm

ibumuqrish wrote:
harap2 takde la masalah akan datang..bukan sy ngan deeda je pakai mesin neh kat mesia.. ramai lg diluar sana. sy tgk kat amazon.com dan lain2 forum yg bg review psl mesin ni ada dr rawang, ipoh, penang pun ada. ( sy yg agak ketinggalan.. huhuu Sad ) bukan ape dulu dok dgr2 penjual2 kat mesia.. kat ada problem la.. itu laa.. ini la.. Mad tp sy nekad jer.. tanya hubby yg expert psl mesin.. dia kata takde masalah..spare part rosak..dia boleh "buat" guna material lbh berkualiti lg..( tp x ori le..hehehe ) so beli jelah..servis mesin jait epal n singer kat umah ni pun huby yg buat.. dah malas nk g antar epal puchong.. lmbat gile..

kalo ada problem deeda hantar kat ibumuqrish ye...

wann.. selamat buka butik disana.. kalau nak bakrum no problem ..harga 15 dollar jer Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
wann



Posts : 89
Join date : 2009-02-17
Age : 36
Location : PJ-SELAYANG

PostSubject: Re: Portable brother covertitch 2340CV   Thu May 06, 2010 1:33 am

adeeda wrote:
ibumuqrish wrote:
harap2 takde la masalah akan datang..bukan sy ngan deeda je pakai mesin neh kat mesia.. ramai lg diluar sana. sy tgk kat amazon.com dan lain2 forum yg bg review psl mesin ni ada dr rawang, ipoh, penang pun ada. ( sy yg agak ketinggalan.. huhuu Sad ) bukan ape dulu dok dgr2 penjual2 kat mesia.. kat ada problem la.. itu laa.. ini la.. Mad tp sy nekad jer.. tanya hubby yg expert psl mesin.. dia kata takde masalah..spare part rosak..dia boleh "buat" guna material lbh berkualiti lg..( tp x ori le..hehehe ) so beli jelah..servis mesin jait epal n singer kat umah ni pun huby yg buat.. dah malas nk g antar epal puchong.. lmbat gile..

kalo ada problem deeda hantar kat ibumuqrish ye...

wann.. selamat buka butik disana.. kalau nak bakrum no problem ..harga 15 dollar jer Laughing

ewww deeda notti! Kat sini xtau nak jual brp $ tdg ni, advice cikit...
Back to top Go down
View user profile http://seri-diah.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Portable brother covertitch 2340CV   Today at 10:38 pm

Back to top Go down
 
Portable brother covertitch 2340CV
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» BRAND NEW IN BOX ZAZ portable die cutter
» Big Brother has finally arrived !!!
» RCA portable stereo record player
» Oh Brother, Where Art Thou? music CD to be re-released with bonus CD
» A Brother for good

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: