BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
NLiza



Posts: 300
Join date: 2009-01-21

PostSubject: PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT   Sat Apr 10, 2010 9:44 pm

saje buka topic ni.. just nak share.. saya dah pergi 1 kedai kat PJ industrial park. rasenye ada yg tahu thru website nama kedai JP Doshi sdn bhd. saje g survey mesin interlock 2nd hand. kebetulan uncle Doshi ada.. so lama la dok kedai tu...harga yg ditawarkan pun bagus.. ada less rasanya lebih murah dari byk2 tempat yg sy survey. byk jugak la tip2 psl mesin jait dia kasi... interlock 2nd hand coming soon next week. harga around 2K++.. amik dari S'pore. Kedai dia sumer ada. spare part sume ada tak payah nk order o booking dulu.spare part mesin cap ayam pun ada... bg yg nak cepat ler.. staff dia very friendly..

next week saya nk pegi lagi. nk tengok mesin interlock... sapa nk numpang saya buleh la.. hihhi..
Back to top Go down
View user profile
murnie73@yahoo.com



Posts: 6
Join date: 2009-11-15
Age: 35
Location: Kinrara, Puchong

PostSubject: ada mesin jahit tepi x?   Sun May 02, 2010 1:01 pm

kak ada mesin jahit tepi yang schndhand x? yang murah2 jer.. saya nak beli lah..tapi budget ciput
Back to top Go down
View user profile
aishah_sha



Posts: 1
Join date: 2010-05-05
Age: 30
Location: puchong

PostSubject: Re: PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT   Wed May 05, 2010 3:09 am

kak.. kedai tu kat mana? ingat nak g cari mesin jahit tepi lah...
jenama singer ada tak
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts: 300
Join date: 2009-01-21

PostSubject: Re: PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT   Wed May 05, 2010 8:54 am

aishah_sha wrote:
kak.. kedai tu kat mana? ingat nak g cari mesin jahit tepi lah...
jenama singer ada tak

dekat dgn Pst Perubatan UM. dalam bangunan PJ Industrial Park. peta ada kat website dia.. www.jpdoshi.com
Back to top Go down
View user profile
MekNa



Posts: 62
Join date: 2009-06-09
Age: 41
Location: USJ, Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT   Mon Oct 25, 2010 1:12 pm

Salam,

Saya pun ada satu tempat nak bagi suggestion untuk sesiapa kat forum nak beli mesin jahit samada yg baru ataupun yg second hand.

Ada satu kedai di Pandan Perdana , Kuala Lumpur. Nama Kedai dia Weng Soon Enterprise. Dia ada byk model yg berjenama macam Singer , merrylock, babylock, brother . Tokey kedai ni nama dia KEONG , byk juga onfo dia boleh bagi . Bagi model singer yg tak masuk via Singer (M) mcm certain model yg tak de kat Malaysia , ada dengan dia.

Nak dapatkan mesin jahit, mesin jahit tepi ( overlock) dan mesin jahit double line ( coverstitch) pun ada dijual . Term payment dia boleh dlm bentuk kredit card dan kalau yg ada eon bank dia akan bagi flexi pymt.

Untuk Sesiapa berminat boleh hubungi Mr Keong untuk keterangan lanjut

no tel dia : 017 885 9959 atau 016 201 9959

blog site dia pun ada tp mcm tak update berkurun

httpo://wengsoonenterprise.blogspot.com

kalau nak trade in dgn mesin lama pund ia terima tak salah saya.. dan dia juga ada khidmat membaiki mesin jahit dan service. alatan menjahit pun ada dan berkualiti tinggi.

wah.. saya mcm wakil jualan dia jek.. tapi saya ada beli mesin kedai dia.. mmg ok.
Back to top Go down
View user profile
 

PILIHAN UNTUK TEMPAT MEMBELI MESIN JAHIT

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -