BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 7th Batch Cloth Label

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Jun 24, 2010 8:22 am

k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Jun 24, 2010 12:12 pm

syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Jun 24, 2010 4:27 pm

k kee, dah sampai tadi label.. boleh buat ye yg lukis2 tu.. ok tqvm ..
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Fri Jun 25, 2010 3:33 pm

kee'ah wrote:
syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....


sy dah reply thru email akak. tq kak!
Back to top Go down
View user profile
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Tue Jun 29, 2010 12:00 am

Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Tue Jun 29, 2010 10:22 am

nazirah30 wrote:
Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??

minggu lepas akak tengok bloknya...cina tu buang http//: cuma nama blog jer supaya yg tulisan tu boleh baca....sgt sgt kecil yg dulu....dah ok. Minggu ni dia pass kat akak. Nanti akak bagi 2 2 sekali...yg lama tak boleh baca tu dengan yg baru ni..
Back to top Go down
View user profile
pnut



Posts : 35
Join date : 2009-01-13
Age : 35
Location : Kajang

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Tue Jun 29, 2010 1:22 pm

kak keah, kalau finaz hantar cth label skg nie agak2 biler boleh dpt yer...dlm maser 2minggu boleh siap tak?
nanti eenaz email kat akak tgk mcm maner label tue..simple jer....nanti bagitau yer..thanks
Back to top Go down
View user profile http://eenazcollection.blogspot.com
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jun 30, 2010 11:04 am

RehMaw wrote:
kee'ah wrote:
syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....


sy dah reply thru email akak. tq kak!


salam kak,

dah pos ke label sy tu?
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jun 30, 2010 11:57 am

RehMaw wrote:
RehMaw wrote:
kee'ah wrote:
syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....


sy dah reply thru email akak. tq kak!


salam kak,

dah pos ke label sy tu?

Dah....tak sampai lagi ke?...
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jun 30, 2010 11:58 am

pnut wrote:
kak keah, kalau finaz hantar cth label skg nie agak2 biler boleh dpt yer...dlm maser 2minggu boleh siap tak?
nanti eenaz email kat akak tgk mcm maner label tue..simple jer....nanti bagitau yer..thanks

buat masa ni akak stop amik order...pasal kat kilang penuh ngan label label yg belum siap...takut terlambat nanti....
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jun 30, 2010 3:36 pm

kee'ah wrote:
RehMaw wrote:
RehMaw wrote:
kee'ah wrote:
syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....


sy dah reply thru email akak. tq kak!


salam kak,

dah pos ke label sy tu?

Dah....tak sampai lagi ke?...

blom.. bila akak pos ye?
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Fri Jul 02, 2010 11:10 am

RehMaw wrote:
kee'ah wrote:
RehMaw wrote:
RehMaw wrote:
kee'ah wrote:
syamen wrote:
k kee, label saya tak dapat lagi.. saya email tak reply, sms tak jawap, reply kat sini pun xde jawapan.. dah hantar ke belum label saya..
saya dah nak deliver tudung tuan nya tuh
Tolong reply ASAP

dah pos...hari Selasa ...cuba cek tengok

ada kat tangan skrg

GLITZ
Awana Mentari
Aniza
Rehabmawadah

yg lain lain itu minta sabar...akak akan paksa cina tu lagi....


sy dah reply thru email akak. tq kak!


salam kak,

dah pos ke label sy tu?

Dah....tak sampai lagi ke?...

blom.. bila akak pos ye?


salam,

label dh sampai ptg smlm tp background kaler xsama ngan dlm jpeg image
Crying or Very sad tapi takpelaa.. thanks anyway!
Back to top Go down
View user profile
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jul 14, 2010 7:28 pm

kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??

minggu lepas akak tengok bloknya...cina tu buang http//: cuma nama blog jer supaya yg tulisan tu boleh baca....sgt sgt kecil yg dulu....dah ok. Minggu ni dia pass kat akak. Nanti akak bagi 2 2 sekali...yg lama tak boleh baca tu dengan yg baru ni..

Salam kak, so camana? dah siap ke belum?? lamanya... dh lebih 3 bulan kak..
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Jul 15, 2010 11:10 am

nazirah30 wrote:
kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??

minggu lepas akak tengok bloknya...cina tu buang http//: cuma nama blog jer supaya yg tulisan tu boleh baca....sgt sgt kecil yg dulu....dah ok. Minggu ni dia pass kat akak. Nanti akak bagi 2 2 sekali...yg lama tak boleh baca tu dengan yg baru ni..

Salam kak, so camana? dah siap ke belum?? lamanya... dh lebih 3 bulan kak..

akak hantar yg lama punya dulu boleh...guna yg tu dulu...sbb akak rasa cina ni sebok beno skrg...akak pun dah hilang sabar gak ngan dia...
Back to top Go down
View user profile
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Tue Jul 20, 2010 5:33 pm

kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??

minggu lepas akak tengok bloknya...cina tu buang http//: cuma nama blog jer supaya yg tulisan tu boleh baca....sgt sgt kecil yg dulu....dah ok. Minggu ni dia pass kat akak. Nanti akak bagi 2 2 sekali...yg lama tak boleh baca tu dengan yg baru ni..

Salam kak, so camana? dah siap ke belum?? lamanya... dh lebih 3 bulan kak..

akak hantar yg lama punya dulu boleh...guna yg tu dulu...sbb akak rasa cina ni sebok beno skrg...akak pun dah hilang sabar gak ngan dia...

salam kak, dh dpt yg lama tu semalam, mmg tak nampak tulisan dia, frust betul, so agak2 bila blh dpt yg barunya? tq
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jul 21, 2010 10:32 am

nazirah30 wrote:
kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
kee'ah wrote:
nazirah30 wrote:
Salam kak,

saya punya camana? dah masuk 3 bulan ni.. lamanya menunggu.. dah siap ke??

minggu lepas akak tengok bloknya...cina tu buang http//: cuma nama blog jer supaya yg tulisan tu boleh baca....sgt sgt kecil yg dulu....dah ok. Minggu ni dia pass kat akak. Nanti akak bagi 2 2 sekali...yg lama tak boleh baca tu dengan yg baru ni..

Salam kak, so camana? dah siap ke belum?? lamanya... dh lebih 3 bulan kak..

akak hantar yg lama punya dulu boleh...guna yg tu dulu...sbb akak rasa cina ni sebok beno skrg...akak pun dah hilang sabar gak ngan dia...

salam kak, dh dpt yg lama tu semalam, mmg tak nampak tulisan dia, frust betul, so agak2 bila blh dpt yg barunya? tq

tuler....akak dah kata...pemilihan kaler penting...bior belakang tu cerah..tulisan gelap seket....takpe tunggu cina tu siapkan yg replacement...nasib cina tu nak tolong buat yg lain...sian kat awak.
Back to top Go down
View user profile
puteh82



Posts : 27
Join date : 2009-10-23

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Wed Jul 21, 2010 1:44 pm

slm akak,mcmana status label putehboutique ya...
anything let me know ya...tq akak Laughing
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Jul 29, 2010 10:17 am

Akak tutup sementara order label ni....dan akan dibuka selepas raya. Minta maaf...takut hampa marah kat akak sebab tak siap sebelum raya. Shocked

Bagi 22 org yg menunggu tu...harap bersabar yer....selepas raya baru akak start balik...
Back to top Go down
View user profile
puteh82



Posts : 27
Join date : 2009-10-23

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Mon Aug 02, 2010 1:34 pm

slm kak kee"ah...

sy dh bankin balance duit ya..rm126,nnt check email....sms xbls,tp sy fhm akak busy..no hallah...just inform ya...tq

p/s:dh pos ker??? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
mafiafran



Posts : 3
Join date : 2010-08-12

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Thu Aug 12, 2010 12:00 pm

Label Hamni yang baru tu mcm mana? Boleh tak?

___________

import export jewelleries
US American Flag
Back to top Go down
View user profile
salwani



Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Mon Oct 25, 2010 10:17 am

Salam Kak Kee. Label HAMNI bila leh dapat?
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Mon Oct 25, 2010 10:59 am

salwani wrote:
Salam Kak Kee. Label HAMNI bila leh dapat?

akak perosah dia sampai dapat...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 7th Batch Cloth Label   Today at 2:41 pm

Back to top Go down
 
7th Batch Cloth Label
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Old solder and cloth insulation
» Wash Cloth Slippers
» Philco 38-7 grille cloth
» cloth hinges
» Early MURANO Glass Corroso(?) Vase w/ Label

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: