BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Jan 28, 2010 12:27 pm

Kerana telah mencecah ahli melebihi 1000 org. Kami mengalu-alukan kedatangan anda semua agar kita dapat berkongsi ilmu jahit menjahit bukan sekadar jahit tudung je. Saya berterimakasih kepada anda semua kerana byk memberi pandangan dan pendapat yg boleh dijadikan pedoman masa depan. Juga dari segala macam benda yg boleh kita kongsi melalui Forum ini..kain, awning, mesin, label, tukang buat label pun ada....dan pelbagai lagi. Pokoknya tidak susah utk kita memulakan perniagaan ..kerana SEMUANYA ADA DI SINI...

Juga terima kasih pada Puan MOD...yg menyepi je...tp kekadang memantau gak keadaan di sini.

Selamat Maju Jaya semua...
Back to top Go down
View user profile
bola2_api

avatar

Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 40
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Jan 28, 2010 2:19 pm

setuju setuju...meh kita kembangkan semua carian dan perkongsian ilmu selain dari tudung...dah masanya kita mengorak lebih jauh....
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
iTa82

avatar

Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Jan 28, 2010 2:35 pm

kee'ah wrote:
Kerana telah mencecah ahli melebihi 1000 org. Kami mengalu-alukan kedatangan anda semua agar kita dapat berkongsi ilmu jahit menjahit bukan sekadar jahit tudung je. Saya berterimakasih kepada anda semua kerana byk memberi pandangan dan pendapat yg boleh dijadikan pedoman masa depan. Juga dari segala macam benda yg boleh kita kongsi melalui Forum ini..kain, awning, mesin, label, tukang buat label pun ada....dan pelbagai lagi. Pokoknya tidak susah utk kita memulakan perniagaan ..kerana SEMUANYA ADA DI SINI...

Juga terima kasih pada Puan MOD...yg menyepi je...tp kekadang memantau gak keadaan di sini.

Selamat Maju Jaya semua...

betul3x (versi upin ipin) Very Happy terima kasih juga kpd otai2 yg telah membantu,menunjuk ajar & menasihatkn serta berkongsi info x kira sape pun terutama kpd geng2 bru spt sy...
Back to top Go down
View user profile
Tinie Alias

avatar

Posts : 118
Join date : 2009-03-05
Age : 39
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Mar 11, 2010 4:47 pm

kee'ah wrote:
Kerana telah mencecah ahli melebihi 1000 org. Kami mengalu-alukan kedatangan anda semua agar kita dapat berkongsi ilmu jahit menjahit bukan sekadar jahit tudung je. Saya berterimakasih kepada anda semua kerana byk memberi pandangan dan pendapat yg boleh dijadikan pedoman masa depan. Juga dari segala macam benda yg boleh kita kongsi melalui Forum ini..kain, awning, mesin, label, tukang buat label pun ada....dan pelbagai lagi. Pokoknya tidak susah utk kita memulakan perniagaan ..kerana SEMUANYA ADA DI SINI...

Juga terima kasih pada Puan MOD...yg menyepi je...tp kekadang memantau gak keadaan di sini.

Selamat Maju Jaya semua...

setuju sgt dgn akak....dulu tinie sekadar jadi pemerhati ajer sbb takut nak 'menyelit'.....tp bila tgk forumer yg suka bertukar2 pendapat especially dr sifu2 DIY, ilmu dll terdetik ati ni nak join.....paling tinie x boleh lupa bila tinie request utk adakan kelas menjahit tudung, ramai sungguh feedback dr forumer - smp ada yg offer one-to-one class.......and definitely, thanks to Min sbb organised sewing class & kak eynas yg jd cikgu.....skang ni alhamdullilah, tinie dah makin mahir menjahit (walaupun still ada proses 'tetas-menetas') & customer dah makin bertambah.

kepada sumer forumer, tinie ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH, SELAMAT BERJAYA & semoga rezeki yg kita cari ni diberkati ALLAH, amin.......
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga
avatar

Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 40
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Mar 11, 2010 6:07 pm

Satu2nya forum yg dedicated utk peminat-peminat tudung DIY ni..
Pejam celik dah lebih setahun usia forum ni.....
w/pun deeda registered sebagai member dari hari pertama forum ni wujud lagi...
aktiviti tudung DIY ni dah start jauh lebih lama dari tu.. silent reader pun ramai..
contohnya geng2 buat tudung kat opis ni... any info/tips2 dari otai2 kat sini, deeda sampaikan pada kawan-kawan..
ada jer diorang jenguk2 kat sini tapi tak daftar as members..
secara tak langsung, ilmu2 dalam forum ni tak terhad di kalangan members saja...

so deeda n bagi pihak member2 nak ucap terima kasih dan tahniah pd semua....
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Shikinjattiman

avatar

Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 39
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Fri Mar 12, 2010 10:27 am

TAHNIAH,,,
kerana forum inilah saya menjadi saya hari ini, walaupun masih merangkak, tapi dr tak pernah pegang jarum jahit, kini ianya punca rezeki saya...
Terima kasih pada sesiapa sahaja yg terlibat dr dulu hingga kini....ini usaha semua dan harus diteruskan...

Tahniah dan TQ
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
salwani

avatar

Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Sun Mar 21, 2010 4:07 pm

Betul betul betul. Kerana forum ini lah wani banyak belajar. Dr silent reader, sampai dah jd ahli. Terima kasih kepada semua yg sudi berkongsi ilmu. Mudah2an ilmu yang bermanfaat akan membawa berkat kepada kita semua Very Happy
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin
avatar

Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Mon Jun 14, 2010 8:02 pm

salam semua..

rindunya ngan kawan2 & ahli forum tudung ni..tahniah dari merangkak2 dulu..skrg dah ade yang dah bukak kedai/butik.....
sama2 kita kongsikan pengalaman untuk sesiapa yang berminat nak belajar buat tudung..

TAHNIAH!!
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Mon Jun 14, 2010 10:34 pm

tanpa forum.. sapalah saya hari ini.. dari zero psl tdung.. now boleh amik tempahan smpi x menang tangan.. byk amik ilmu kat sini secara percuma!!.. dulu nk g beli kain pun x pandai.. .. secara tak langsung dpt tambah kenalan..

TIMA KASIH dan TAHNIAH kepada forum TDG DIY CARI..
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga
avatar

Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Mon Jun 14, 2010 10:58 pm

Salammmmm kepada semua forumer Tudung DIY..yg baru dan yg lama...
TAHNIAH kerana dah mencecah 1000 user..dan berusia lebih dr setahun.....TAHNIAH..

Sayang anda semua!!
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
yus

avatar

Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 35
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   Thu Jun 24, 2010 10:09 pm

waaaaah... lama sangat dah tak masuk forum!!

asik tak sihat je..

TAHNIAH! TAHNIAH!

Harus le buat gathering besar-besaran utk ahli forum ni..
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
Sponsored content




PostSubject: Re: TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI   

Back to top Go down
 
TAHNIAH KEPADA FORUM TUDUNG DIY CARI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mai-Multiverse Forum: Regeln und Richtlinien DEUTSCH
» Classic Dynaco speaker forum - link
» New to Halogen cooking and this forum
» International Ficus Bonsai Forum.
» Not new to fantastica, but new to forum ^_^

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: